Ας βγει αυριο τοτε με τιτλο "Ferarri 1-2 slashes in half Mercedes lead".
Λιγο ΝΙΩΣΙΜΟ Διακο
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε::roll:
Ας βγει αυριο τοτε με τιτλο "Ferarri 1-2 slashes in half Mercedes lead".
Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω αν φταίνε τα τσίπρα ή οι μπύρες, ατυχέστατος και απαράδεκτος ο τίτλος όταν έχει γίνει ένα τραγικό δυστύχημα.
junior gt έγραψε:Ακόμα και η διεξαγωγή του αγωνα σήμερα είναι για μένα ασέβεια όχι μόνο στο συγκεκριμένο οδηγό αλλά και σε όλους τους οδηγούς που θα αγωνιστούν σήμερα. Τους ανθρώπους που είναι οι πρωταγωνιστές για το θέαμα που μας προσφέρεται. Όσα λεφτά και να παίρνουνε όμως φαίνεται ότι δεν είναι παρά αναλώσιμα υλικα σε αυτη τη βιομηχανία με τα τεράστια κέρδη.
Today we race.
We do so with the heaviest of hearts, and we carry the memory of Anthoine throughout.
Just like it was for Anthoine, racing is our passion and our dream. It defines us.
So today we race for Anthoine.
And today, and always, we honour him.
panos2171 έγραψε:junior gt έγραψε:Ακόμα και η διεξαγωγή του αγωνα σήμερα είναι για μένα ασέβεια όχι μόνο στο συγκεκριμένο οδηγό αλλά και σε όλους τους οδηγούς που θα αγωνιστούν σήμερα. Τους ανθρώπους που είναι οι πρωταγωνιστές για το θέαμα που μας προσφέρεται. Όσα λεφτά και να παίρνουνε όμως φαίνεται ότι δεν είναι παρά αναλώσιμα υλικα σε αυτη τη βιομηχανία με τα τεράστια κέρδη.
Υπάρχει και ή άλλη άποψη όμως...Today we race.
We do so with the heaviest of hearts, and we carry the memory of Anthoine throughout.
Just like it was for Anthoine, racing is our passion and our dream. It defines us.
So today we race for Anthoine.
And today, and always, we honour him.
junior gt έγραψε:Δεν είναι έτσι Δία. Ο χρόνος γιατρεύει, η ζωή προχωράει. Είναι ομως θέμα σεβασμού μια έστω μέρα, την επόμενη μέρα, να την αφιερώσεις σε κάποιον που ήταν ανάμεσα σου αλλά δεν υπάρχει τώρα. Να μην κάνεις τίποτε άλλο, να μην ασχοληθείς ούτε εσύ σ.σ οι αγωνιζόμενοι, ούτε κανενας άλλος με κάτι άλλο και πολύ περισσότερο με κάτι που θα έκανες σα να μη συνέβη τιποτα. Να τον σκέφτεσαι, να προσεύχεσαι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Κατά την άποψή μου η απόλυτη βαρβαρότητα.
Και θες να το πω κι αλλιώς? Ποια πιστεύεις θα ήταν η στάση της FIA αν αντί αυτού που έφυγε, είχε φύγει χτυπά ξύλο κάποιος ποιο επώνυμος οδηγός της F1...
Same_old_story έγραψε:Ο αγώνας δεν σταμάτησε ούτε την πρωτομαγιά του 1994, και ο Schumacher είχε πανηγυρίσει την νίκη του στο πόντιουμ…
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]