Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#598342 Δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτό, ειδικά όταν ξεκινάς με μια σχεδόν custom λύση όπως αυτή του Drupal.
Όπως έχω πει, θέλει δουλειά ένα φόρουμ και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν φτιάχνεται μόνο του...
Κι εγώ θέλω να βρω το χρόνο να αναβαθμίσω το δικό μας, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο και χρειάζονται ώρες.
Άβαταρ μέλους
By kouladi
Anonymous Founder έγραψε:Τεσπα, καλή επιτυχία τους εύχομαι, αν και όπως είπα θέλει δουλειά και καλό είναι ο admin τους να μην χαζολογάει εδώ, τι διάβολο, μέλι έχουμε;

Και ποιος είναι αυτός; :hmmm:
Τι εννοείς Βίρνα; Μίλα ξεκάθαρα!
Άβαταρ μέλους
By gakost
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτό, ειδικά όταν ξεκινάς με μια σχεδόν custom λύση όπως αυτή του Drupal.
Όπως έχω πει, θέλει δουλειά ένα φόρουμ και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν φτιάχνεται μόνο του...
Κι εγώ θέλω να βρω το χρόνο να αναβαθμίσω το δικό μας, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο και χρειάζονται ώρες.

Η διαφορά είναι ότι το παρών φόρουμ δεν είναι η κύρια απασχόληση σου ούτε περιμένεις να ζήσεις από αυτό και είναι μια "ερασιτεχνική" απασχόληση. Το 4t φόρουμ είναι τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας και παρουσία μιας επιχείρησης. Γενικά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ας κάνανε καλύτερο προγραμματισμό ή ανάλυση ή ας πληρώνανε για μια σωστή τεχνικήυλοποίηση. Είναι για :tomato: