Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#596041 Λογικό.

Είναι το assimilation που έχουν υποστεί τα μυαλά μας επειδή οδηγάμε κορόλλα. :lipsealed: :lol:

Απροπό, για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, το επόμενο τουτούνι μου κορόλλα (και γενικότερα τουότα, πλην εξαιρετικής περίπτωσης) ΔΕ θα είναι.
Το έχω ξαναπεί, τουτούνια θα πάρεις ελάχιστα στη ζωή σου, παραείναι μίζερο να είναι της ίδιας εταιρίας.- :protest:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#596043 Ας έβγαζε κάτι αντίστοιχο η Χοντα και θα σε έλεγα εάν θα άλλαζα εταιρεία ή όχι :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By kouladi
dimik έγραψε:Οι φρεγάτες είναι γκρι ανοιχτό συνήθως.

Που μπλεδίζει κάπως. Σαν αυτό:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elteo
diplomat έγραψε:Λογικό.

Είναι το assimilation που έχουν υποστεί τα μυαλά μας επειδή οδηγάμε κορόλλα. :lipsealed: :lol:

Απροπό, για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, το επόμενο τουτούνι μου κορόλλα (και γενικότερα τουότα, πλην εξαιρετικής περίπτωσης) ΔΕ θα είναι.
Το έχω ξαναπεί, τουτούνια θα πάρεις ελάχιστα στη ζωή σου, παραείναι μίζερο να είναι της ίδιας εταιρίας.- :protest:

Έχουν πλακώσει όλοι οι μπαρμπαδες κορολαιοι.... :protest: :rtfm: ένας ένας κύριοι μην σπρώχνετε.....:lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#596051 Μια είναι η φρεγάτα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
elteo έγραψε:Έχουν πλακώσει όλοι οι μπαρμπαδες κορολαιοι.... :protest: :rtfm: ένας ένας κύριοι μην σπρώχνετε.....:lol:

Δε σκορπάνε όμως. :shifty:

Μην τυχόν και πάρω κανα 208 ii και μου αρχίσει τα τσαλιμάκια... θα γίνουμε μπίλιες στο τοπικό του 2022 "ο δίπλωματ μπζάχνει τουτούνι". :x
Άβαταρ μέλους
By Zeus
JBT έγραψε:για αυτόν τον λόγο ακριβώς βγαίνει το 2.0

είπαμε θα κάνω συχνά ταξίδια, δεν θα το κάνω και αγοραίο :rtfm:

Δεν περιμενω το 2.0 να πηγαινει σημαντικα καλυτερα...

Εβλεπα χθες καταναλωσεις απο ενα Τ8 σε αστικη χρηση με φορτιση στο 3.1 ( :dizzy: ), οταν ο ιδιος χρηστης σε ταξιδι γραφει 11αρια, κι εκανα εναν προχειρο υπολογισμο συγκριτικα με το δικο μου προφιλ χρησης σε αυτα τα 25000km. Παρα τις αρκετες μετακινησεις μεσα στην πολη, με τις οποιες θεωρουσα οτι τελικα το υβριδικο θα ηταν οικονομικοτερο, με μεση τιμη πετρελαιου (actual) 1,4057 vs 1.7 (100αρα βενζινη υποθετικη τιμη), το υβριδικο θα μου εβγαινε 7% ακριβοτερο σε κοστος...προφανως δεν μιλαμε για το τελος του κοσμου, και εχει σημαντικα πλεονεκτηματα εναντι του ντιζελ, αλλα οικονομικοτερο σε κοστος καυσιμου (γιατι μαζι με το κοστος φορτισης η διαφορα θα μεγαλωνει) δεν ειναι.. :iconcool:

Επομενως πριν καταληξεις, κι αφου το θεμα της καταναλωσης ειναι ψηλα στα ζητουμενα σου, δες ποσα πραγματικα ειναι τα χιλιομετρα που θα κανεις εντος/εκτος. Στο οδηγικο το CVT επιμενω, ειναι απλα απαραδεκτο, κι απο μονο του deal breaker για εμενα, αλλα μεσα στην πολη και με μικρα φορτια, στο υβριδικο δεν θα το δεις. Προσπαθησε να το οδηγησεις σε αυτοκινητοδρομο, ανηφορες κτλ...
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
JBT έγραψε:Φρεγατι;;; ποιο χρώμα είναι αυτό;

Μάλλον το βλέπω για το ανθρακι :hmmm:

Σήμερα ελπίζω να το οδηγήσω επιτέλους όπως πρέπει
Νομίζω αυτό. Με κάτι έξτρα εξωτερικά διακοσμητικά σε φλουό χρώματα γίνεται πολύ cyberpunk το αυτοκίνητο!
Οθόνη infotainment θα άλλαζα πιο γρήγορα κι από λάστιχα πρώτης τοποθέτησης σε κινεζικό παπί!
Μεγειά ΤζοΜπαρ! Καλά χιλιόμετρα!Εικόνα
BTW τον θερμικό "απλό" κινητήρα 1.2 δεν θα τον φοβόμουν όταν δυναμομετρημενος αποδίδει ~130hp. Ίσα ίσα θα τον προτιμούσα από διάφορα χιλιάρια στα 110 άλογα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#596067 Σε 2 ώρες θα γίνει η μεγάλη βόλτα :lol: :yahoo:

Το θέμα δεν είναι η κατανάλωση και μόνο όπως ειπώθηκε. Το θέμα είναι ότι αφού τα ντίζελ σε λίγο καιρό θα ανήκουν στην ιστορία (καλώς ή κακώς) τότε ακόμα η βενζίνη είναι μονόδρομος (δυστυχώς ή ευτυχώς)

Οπότε αυτοκίνητο που να πηγαίνει αξιοπρεπώς και να καίει βενζίνη εξίσου αξιοπρεπώς, όπως φαίνεται "πρέπει" να είναι υβριδικό

Για να δούμε... :shifty: