Tο πιο ωραιο χρωμα κατ εμε
Fiat Panda 7,6l/100km

dimik έγραψε:Οι φρεγάτες είναι γκρι ανοιχτό συνήθως.
diplomat έγραψε:Λογικό.
Είναι το assimilation που έχουν υποστεί τα μυαλά μας επειδή οδηγάμε κορόλλα.![]()
Απροπό, για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, το επόμενο τουτούνι μου κορόλλα (και γενικότερα τουότα, πλην εξαιρετικής περίπτωσης) ΔΕ θα είναι.
Το έχω ξαναπεί, τουτούνια θα πάρεις ελάχιστα στη ζωή σου, παραείναι μίζερο να είναι της ίδιας εταιρίας.-
ένας ένας κύριοι μην σπρώχνετε.....
elteo έγραψε:Έχουν πλακώσει όλοι οι μπαρμπαδες κορολαιοι....![]()
ένας ένας κύριοι μην σπρώχνετε.....
JBT έγραψε:για αυτόν τον λόγο ακριβώς βγαίνει το 2.0
είπαμε θα κάνω συχνά ταξίδια, δεν θα το κάνω και αγοραίο
), οταν ο ιδιος χρηστης σε ταξιδι γραφει 11αρια, κι εκανα εναν προχειρο υπολογισμο συγκριτικα με το δικο μου προφιλ χρησης σε αυτα τα 25000km. Παρα τις αρκετες μετακινησεις μεσα στην πολη, με τις οποιες θεωρουσα οτι τελικα το υβριδικο θα ηταν οικονομικοτερο, με μεση τιμη πετρελαιου (actual) 1,4057 vs 1.7 (100αρα βενζινη υποθετικη τιμη), το υβριδικο θα μου εβγαινε 7% ακριβοτερο σε κοστος...προφανως δεν μιλαμε για το τελος του κοσμου, και εχει σημαντικα πλεονεκτηματα εναντι του ντιζελ, αλλα οικονομικοτερο σε κοστος καυσιμου (γιατι μαζι με το κοστος φορτισης η διαφορα θα μεγαλωνει) δεν ειναι.. JBT έγραψε:Φρεγατι;;; ποιο χρώμα είναι αυτό;Νομίζω αυτό. Με κάτι έξτρα εξωτερικά διακοσμητικά σε φλουό χρώματα γίνεται πολύ cyberpunk το αυτοκίνητο!
Μάλλον το βλέπω για το ανθρακι
Σήμερα ελπίζω να το οδηγήσω επιτέλους όπως πρέπει

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]