bill33 έγραψε:Μεγειά σου!!
Νίκος Παππάς έγραψε:
Μεγεια το σακίδιο! Τσιλικο!
ευχαριστω παιδες!
bill33 έγραψε:Μεγειά σου!!
Νίκος Παππάς έγραψε:
Μεγεια το σακίδιο! Τσιλικο!
Wagner669 έγραψε:Οσοι χρησιμοποιείτε Firefox έχει κανείς κουλά και μαλακισμένα θέματα μετά το χθεσινό update σε 68.0 (64-bit);;;
Δεν μπορώ να κάνω αποθήκευση φωτογραφιών με drag n drop στο desktop
Υποτίθεται οτι ήταν ενα bug το όποιο το διόρθωσαν

sknipper έγραψε:Θέλω φλασάκι 128GB. Όχι μικροσκοπικό αλλά ούτε γκουμούτσα (να χωράει κι άλλο ένα στο διπλανό βύσμα) και χωρίς καπάκια που χάνονται. Όχι πλαστικό βύσμα USB και αν είναι και ολόκληρο μεταλλικό ακόμα καλύτερα. Αλλά να είναι και αξιόπιστο και γρήγορο, όχι μόνο στο διάβασμα αλλά και στο γράψιμο. Και εκεί βλέπω όλοι τα μασάνε, λένε για διάβασμα αλλά δεν αναφέρουν γράψιμο, πρέπει να πας να δεις κριτικές από χρήστες που το μετρήσανε με το CrystalDiskMark. Δηλαδή διαβάζει στα 100-200-300 αλλά μπορεί να γράφει στα 15, πολύ λίγα βλέπω ξεφεύγουν πάνω από το 50 εγγραφή χωρίς να είναι πανάκριβα.
Τι λέτε για αυτό Samsung Memory MUF-128BE3EU Bar Plus 128 GB ; Από Άμαζον 24,4 λίρες (το μαύρο είναι λίγο φτηνότερο αλλά γκρατζουνιέται και ξεβάφει).

sknipper έγραψε:Βλέπω τρομακτικές ταχύτητες αλλά κάνει 52,36 λίρες, τα διπλά και βάλε από αυτό που λέω. Δεν θέλω να ανέβω τόσο ψηλά. Και είναι και ογκώδες και με κινητό μέρος (αυτά συνήθως ζορίζονται και παύουν να κλειδώνουν και πρέπει να το βάζεις κρατώντας το κουμπί για να μην κλείσει. Και 13% σχόλια με ένα μόνο αστεράκι είναι σημαντικό ποσοστό (το Samsung έχει μόνο 7%).

- πεντακάθαρο. Επειδή όμως η Roborock έχει έναν... αυτιστικό τρόπο να ξεψαχνίζει κάθε γωνία (μέχρι και πάνω στο.. φωτιστικό δαπέδου ανεβαίνει να καθαρίσει, την έβλεπε η γυναίκα μου και γελούσε!
), για τρεις μέρες συνέχισε να βρίσκει χνούδια!
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]