Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#594156
bill33 έγραψε:Μεγειά σου!! :)


Νίκος Παππάς έγραψε:
Μεγεια το σακίδιο! Τσιλικο!


ευχαριστω παιδες!
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#594161
Wagner669 έγραψε:Οσοι χρησιμοποιείτε Firefox έχει κανείς κουλά και μαλακισμένα θέματα μετά το χθεσινό update σε 68.0 (64-bit);;;

Δεν μπορώ να κάνω αποθήκευση φωτογραφιών με drag n drop στο desktop
Υποτίθεται οτι ήταν ενα bug το όποιο το διόρθωσαν



Τελικά είναι Bug
Μια φορά το μήνα, το Firefox ξεκινάει σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση
ΓΤΧΚΤΠΤου!!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#594187 Αυτό το σακίδιο bgberlin βλέπω ανήκει στην κατηγορία metro, που δεν έχει πρόσβαση πουθενά αν δεν το βγάλεις από τον ώμο σου. Το κάνουν έτσι για να μην μπορούν να σε κλέψουν καθώς κυκλοφορείς σε μέρη με πολύ κόσμο, πορτοφολάκηδες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#594191 Θέλω φλασάκι 128GB. Όχι μικροσκοπικό αλλά ούτε γκουμούτσα (να χωράει κι άλλο ένα στο διπλανό βύσμα) και χωρίς καπάκια που χάνονται. Όχι πλαστικό βύσμα USB και αν είναι και ολόκληρο μεταλλικό ακόμα καλύτερα. Αλλά να είναι και αξιόπιστο και γρήγορο, όχι μόνο στο διάβασμα αλλά και στο γράψιμο. Και εκεί βλέπω όλοι τα μασάνε, λένε για διάβασμα αλλά δεν αναφέρουν γράψιμο, πρέπει να πας να δεις κριτικές από χρήστες που το μετρήσανε με το CrystalDiskMark. Δηλαδή διαβάζει στα 100-200-300 αλλά μπορεί να γράφει στα 15, πολύ λίγα βλέπω ξεφεύγουν πάνω από το 50 εγγραφή χωρίς να είναι πανάκριβα.
Τι λέτε για αυτό Samsung Memory MUF-128BE3EU Bar Plus 128 GB ; Από Άμαζον 24,4 λίρες (το μαύρο είναι λίγο φτηνότερο αλλά γκρατζουνιέται και ξεβάφει).
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#594201
sknipper έγραψε:Θέλω φλασάκι 128GB. Όχι μικροσκοπικό αλλά ούτε γκουμούτσα (να χωράει κι άλλο ένα στο διπλανό βύσμα) και χωρίς καπάκια που χάνονται. Όχι πλαστικό βύσμα USB και αν είναι και ολόκληρο μεταλλικό ακόμα καλύτερα. Αλλά να είναι και αξιόπιστο και γρήγορο, όχι μόνο στο διάβασμα αλλά και στο γράψιμο. Και εκεί βλέπω όλοι τα μασάνε, λένε για διάβασμα αλλά δεν αναφέρουν γράψιμο, πρέπει να πας να δεις κριτικές από χρήστες που το μετρήσανε με το CrystalDiskMark. Δηλαδή διαβάζει στα 100-200-300 αλλά μπορεί να γράφει στα 15, πολύ λίγα βλέπω ξεφεύγουν πάνω από το 50 εγγραφή χωρίς να είναι πανάκριβα.
Τι λέτε για αυτό Samsung Memory MUF-128BE3EU Bar Plus 128 GB ; Από Άμαζον 24,4 λίρες (το μαύρο είναι λίγο φτηνότερο αλλά γκρατζουνιέται και ξεβάφει).


SanDisk Cruzer Extreme PRO 128GB USB 3.1 SDCZ880-128G-G46
Userbench
BHPhoto reviews

Amazon reviews
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#594210 Βλέπω τρομακτικές ταχύτητες αλλά κάνει 52,36 λίρες, τα διπλά και βάλε από αυτό που λέω. Δεν θέλω να ανέβω τόσο ψηλά. Και είναι και ογκώδες και με κινητό μέρος (αυτά συνήθως ζορίζονται και παύουν να κλειδώνουν και πρέπει να το βάζεις κρατώντας το κουμπί για να μην κλείσει. Και 13% σχόλια με ένα μόνο αστεράκι είναι σημαντικό ποσοστό (το Samsung έχει μόνο 7%).
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#594211
sknipper έγραψε:Βλέπω τρομακτικές ταχύτητες αλλά κάνει 52,36 λίρες, τα διπλά και βάλε από αυτό που λέω. Δεν θέλω να ανέβω τόσο ψηλά. Και είναι και ογκώδες και με κινητό μέρος (αυτά συνήθως ζορίζονται και παύουν να κλειδώνουν και πρέπει να το βάζεις κρατώντας το κουμπί για να μην κλείσει. Και 13% σχόλια με ένα μόνο αστεράκι είναι σημαντικό ποσοστό (το Samsung έχει μόνο 7%).


Ο σωστος τροπος για να το κουμπωσεις στο PC ειναι κρατωντας το κουμπι
Οι περισσοτερες κριτικες ειναι απο ατομα που τα συνδεσαν σε συσκευες (media player smart tvs) που δεν υποστιριζουν USB3.1
Για το Samsung δεν εχω δει bench, αλλα ειναι Samsung οποτε, λογικα θα ναι ΟΚ
Άβαταρ μέλους
By gakost
#594234 Γιατί δεν κοιτάς έναν m2 nvme ssd και μια θήκη USB 3.1; Με κανα 50ρικο ευρώ πιστεύω θα βρεις. Από μέγεθος οκ δεν είναι όσο ένα φλασακι αλλά από ταχύτητα θα σε ικανοποιήσει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#594264 Για refurbished για εντελώς απλή χρήση, browsing, facebook, κανά youtube είναι παραπάνω από οκ κάποιος απ'αυτούς;
https://www.cosmodata.gr/compare?com_pro=323989.291420.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#594275 Εικόνα
Κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα της Roborock S50, αγορασμένη από Gearbest και συγκεκριμένα από το γερμανικό warehouse.
Την αγόρασα 340€, και ήρθε σε λιγότερο από μια εβδομάδα, με DHL. Αυτή την στιγμή είναι πανάκριβη, συμφέρει καλύτερα το Skroutz ή κατευθείαν από Κίνα (που παίζει να έρθει σε ένα μήνα...).
:s_smile

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Συνδέεται με την εφαρμογή της Xiaomi (Mi Home) και βλέπεις τα πάντα. Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχια: είναι το καλύτερο gadget που μπορεί ν' αγοράσει κάποιος σήμερα, και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το μετανιώσει!
:metalo: :inlove:
Θα πω ενδεικτικά αυτό:
-Την έβαλα να λειτουργήσει για πρώτη φορά την ίδια μέρα που είχε περάσει η γυναίκα που καθαρίζει και το σπίτι ήταν -φαινόταν τουλάχιστον :lol: - πεντακάθαρο. Επειδή όμως η Roborock έχει έναν... αυτιστικό τρόπο να ξεψαχνίζει κάθε γωνία (μέχρι και πάνω στο.. φωτιστικό δαπέδου ανεβαίνει να καθαρίσει, την έβλεπε η γυναίκα μου και γελούσε! :lol: ), για τρεις μέρες συνέχισε να βρίσκει χνούδια!
Σήμερα, επειδή λογικά το σπίτι είναι εντελώς καθαρό, θα την βάλω για πρώτη φορά και να σφουγγαρίσει. Θα αναφέρω εντυπώσεις και γι' αυτό, αν και υποθέτω θα είναι επίσης μια χαρά.
:s_yes
Η γυναίκα μου που στην αρχή με δούλευε και με θεωρούσε υπερβολικό, πλέον την έχει... ερωτευτεί, μέχρι και όνομα θέλει να της βγάλουμε! :lol:
Όποιος το σκέφτεται και έχει τα λεφτά, να μην το σκέφτεται άλλο, αλλάζει πλήρως ο τρόπος που χρησιμοποιείς το σπίτι (μπορείς να είσαι πάντα ξυπόλυτος, χωρίς να φοβάσαι να λερώσεις τον καναπέ ή να είσαι με μια σκούπα στο χέρι...). Δεν πρόκειται να ξαναβάλω ο ίδιος κανονική σκούπα, θα έρχεται η γυναίκα κανονικά και απλώς θα κάνει ένα σφουγγάρισμα κι αν...

:inlove: