Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592091 Κι όμως, είχε κάτι φυτευτές που μπορούσαν να σε μαμήσουν αν ήσουν απρόσεκτος.

Ναι, το τουτούνι έχει πουρί* (εννοείται μόνο τελικό :lol: ), όμως να υπογραμμίσω ότι έτσι το αγόρασα. :oops:
Η μόνη καγκουροπροσθήκη που έκανα ήταν οι ζάντες.

*εδώ φαίνεται καλύτερα (γελάει ο κόζμος)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
diplomat έγραψε:

δεν χρειαζεται να απολογεισαι,εδω τα πετρελαια των 1500 κυβικων εχουν μεγαλυτερο εμβαδο μπουκας απο την φ120 χιλιοστα στο Μητσο μου πχ.
Απλα επειδη αυτη τη καγκουρια την εχουν πληρωσει 50κ ευρω,ειναι οκ,και καθολου καγκουρικη. :thumbsup:
Απεναντιας ειναι πανεμορφες και γουστοζικες.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
diplomat έγραψε:Κι όμως, είχε κάτι φυτευτές που μπορούσαν να σε μαμήσουν αν ήσουν απρόσεκτος.

Ναι, το τουτούνι έχει πουρί* (εννοείται μόνο τελικό :lol: ), όμως να υπογραμμίσω ότι έτσι το αγόρασα. :oops:
Η μόνη καγκουροπροσθήκη που έκανα ήταν οι ζάντες.

Εικόνα

Σιγά καλε που θα απολογηθούμε για το μπουρί. Γούστο σου καπέλο σου :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#592101 Κάθε φορά που σκέφτομαι να πειράξω λίγο τον ήχο της εξάτμισης του Ford σκέφτομαι ότι πλέον το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται καθημερινά και θα μου σπάει τα νεύρα η ηχορύπανση.
Πότε βγαίνει το νέο Leon Cupra hybrid είπαμε?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#592106 Το Fiesta 1600 έχει ωραιότατο ήχο εισαγωγής γύρω στις 2000, πολύ χαρακτηριστικό , που μου λείπει όταν πάω σε άλλο αυτοκίνητο.
Αυτό θα πείραζα, ένα φίλτρο δηλαδή, ίσως κ της ελληνικής κ διεθνούς φήμης DNA
Άβαταρ μέλους
By 224v
#592617 Μου άρεσε σήμερα επ ευκαιρία της εθνικής μας ομαδας του 2004 που θυμήθηκα, την επιστροφή μας από το Ζαγόρι, που είχαμε κάνει την εκδρομή και συνάντηση των 4Τ, τρέχοντας να προλάβουμε να είμαστε στην ώρα μας για να δούμε το ματς... Εγώ τότε ήμουνα με την Κάππα... Περάσαμε και από Καταρα.... Καλαμπάκα Τρίκαλα.κλπ.

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#592637 Μου αρέσει που εγώ τα βίωσα 2 3 φορές απο κοντά αυτά. Όπως κ κάθε χρόνο τέτοια εποχή :)

Γύρισα κατακαμμένος, με κάπου 20 ώρες οδήγησης σε 1.5 μέρα σε μερικά από τα ομορφότερα, άγρια και ξεχασμένα σημεία της κεντρικής ορεινής ελλάδας. Πατριδογνωσία όλοκληρώθηκε. Αναμείνατε για τα αφιερώματα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#592935 Κάτι τέτοια απλά πράγματα δείχνουν την ευγένεια της οικογένειας αλλά ανεβάζουν και το ηθικό του αποδεκτη.

Μπράβο σε αμφότερους.

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#593500 Μ αρέσει που κάθε φορά που επισκέπτομαι Δημόσια σχολεία του Περιστερίου. διαπιστώνω
-καθαρες αίθουσες και προαύλιους χώρους
-ασανσερ
-απουσια γκράφιτι
-ζωηρα χρώματα
-ανεμιστηρες.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#593504 Και εγώ ψήφισα στο Γυμνάσιο που πήγαινα μικρός.... Αν και περάσανε καμία 25άρια χρόνια, μου φάνηκαν όλα πολύ γνώριμα
Και γενικά σε καλή κατάσταση
Άβαταρ μέλους
By edmond
Focusman91 έγραψε:Μ αρέσει που κάθε φορά που επισκέπτομαι Δημόσια σχολεία του Περιστερίου. διαπιστώνω
-καθαρες αίθουσες και προαύλιους χώρους
-ασανσερ
-απουσια γκράφιτι
-ζωηρα χρώματα
-ανεμιστηρες.

< Note >

Παχατουρίδης μαναμ'
Μάζεμα σκουπιδιών twice a day και άλλα πολλά.