Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
bill33 έγραψε:Απο χώρους σε καλύπτει;

Χωρίς να έχω να κουβαλώ laptop και χαρτούρα, για ρουχισμό μόνο, με καλύπτει για εξορμήσεις/ταξίδια του 5νθήμερου τον χειμώνα, βδομάδας το καλοκαίρι. Και το κάνω αυτό περίπου 1 κάθε μήνα και με εξυπηρετεί ακριβώς για τους λόγους που γράφεις, της εφαρμογής στην πλάτη (ελευθερία κινήσεων) και της συμπιεστότητας αναλόγως περιεχομένου.
Τύπου τρόλεϋ μόνο μεγάλο για μεγάλα ταξίδια.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#592372 Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τελικά αγόρασα το https://www.mountainwarehouse.com/trave ... ?rrec=true (δεν είχα δει ότι τα άλλα χρώματα ήταν πιο φτηνα γμτ) με την προυποθεση οτι αν δεν με καλυπτει να το αλλάξω αλλα είναι οκ τελικά για αυτά που θέλω.Οτι περισσεύει απο ρούχα θα το αφησω εδω . Το λαπτοπ χωράει άνετα αλλά θα το έχω εκτός καθώς πρέπει να περασει απο τον έλεγχο στο αεροδρόμιο ανοιχτό.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
saxon_747 έγραψε:Έχει κανείς τον Samsung C430 / C480 ???

Νομίζω αυτόν έχω πάρει για τους γονείς μου, γιατί;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dimitris_P έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Έχει κανείς τον Samsung C430 / C480 ???

Νομίζω αυτόν έχω πάρει για τους γονείς μου, γιατί;
Θέλω μια φωτό που να φαίνεται κάποια λεπτομέρεια...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
bill33 έγραψε:Τελικά αγόρασα το https://www.mountainwarehouse.com/trave ... ?rrec=true

Ωραίο μοιάζει!
Καλή ευκολία, λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#592592 Ευχαριστώ
Σάββατο πετάω με την wizz ελπίζω ,να μην μου κάνουν νούμερα γιατί είναι λίγο πιο μεγάλο στην μια διάσταση.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#592666 Ψαχνω για ενσύρματο handsfree με καρφι, που να κανει και για μουσική :s_music

Εχω BT στο αυτοκίνητο, οποτε ΔΕΝ θα το χρησιμοποιώ εκεί.
Εχω και σκέτα ακουστικά Sony MDR-EX85 τα οποια ομως δεν εχουν μικρόφωνο και καθε φορα που καλει κάποιος, πρεπει να βγαζω το κινητο απο τη τσεπη για να μιλησω και δεν βολεύει

Τα EarPods της Apple που ερχονται με τα iPhone, δεν μου κάνουν, δεν μου αρεσουν, δεν με βολευουν και η απόδοση στη μουσική ειναι.... meh....
Τα δε AirPods ειναι BT συν οτι ειπα παραπανω
Δεν θελω BT γιατι
α - 9 στις 10 φορες που τα χρειάζομαι, θελουν φορτιση και
β - μεσα σε δυο μηνες θα τα χω ξεχάσει κάπου, οπως εχω κανει με τα απειρα Plantronics απο τα οποια μου χει ξεμείνει ολόκληρο συρτάρι αξεσουαρ και φορτιστες... :rant: :rant: :rant:

Απο τότε που μου φαγανε τα Nokia HS-12W εχω ενα σετ Sony MH410c απο καποιο Xperia μαλλον, το οποίο ειναι μια χαρα, δουλευουν και τα shortcuts με το κουμπι του μικροφωνου, αλλα εχει φυγει η σιλικονη που εχουν γυρο απο τη σήτα, εχω βαλει μαξιλαράκια, τα οποια μολις χαλασουν, γιατι βρισκουν στη σητα, πανε για πεταμα.

Καμια προταση;;;
Καπου στα 30€ με 40€ MAX 50€ να δουλευουν με iPhone τα τρια κουμπια (mic και Vol+/Vol-) και να ειναι ενσυρματα

Κοιταω so far
Τα SONY MDR-XB510ASB τα οποια στα 30€ ειναι μια χαρα
Τα Sony-MH410c που χρησημοποιω τωρα και με 30€ παιρνω 5-6 σετ και θα με βγάλουν αλλα 6 x5χρονια
Τα Pioneer SE-CH5T μαλλον μονο και μονο γιατι ειναι Pioneer :inlove:

Και τα και Pioneer SE-CH9T
Οπως και τα AKG N20U γιατι η AKG γα-μει!

Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για handsfree και ....δεν!
Άβαταρ μέλους
By Serf
#592729 Για value for money VDSL modem-router να τσιμπήσω τον https://www.skroutz.gr/s/7326658/TP-LIN ... 70-v2.html ; Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Να γράφουν οι IP κάμερες σε ένα HDD δίσκο συνδεδεμένο πάνω του είναι η πιο extreme απαίτηση.

< >
Άβαταρ μέλους
By gakost
#592813 Τι θες να κάνεις εκτός από τις 2 κάμερες που ανέφερες; Πόσα θες να ξοδέψεις; Τι εξοπλισμό έχεις τώρα και τι σε χαλάει σε αυτόν;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#592828 Για να στέλνω δίκτυο στο αποκωδικοποιητή της Cosmote TV, είχα πάρει ένα τέτοιο, το οποίο όμως μετά από μερικούς μήνες το κατήργησα γιατί άρχισε τα κόλπα (μου "έριχνε" τη σύνδεση σε όλο το σπίτι και όχι μόνο την ταχύτητα στην συσκευή που το κούμπωνα). Τεσπά, το αντικατέστησα με ένα τέτοιο, που δούλευε άψογα για κάνα χρόνο, μέχρι που μετακόμισα. Η απόσταση πλέον από το ρούτερ, αυξήθηκε στο διπλάσιο (από 3+ στα περίπου 7 μέτρα, χωρίς εμπόδια όμως) και η ταχύτητα πλέον στον αποκωδικοποιητή δεν ήταν επαρκής :hmmm: (παίρνει από 50αρα VDSL που συγχρονίζει στο φουλ).
Έχουν τόσο μικρή διάρκεια ζωής αυτά τα ασύρματα ή κάτι άλλο συνέβη; Παίζει να μην πιάνει καλά λόγω της απόστασης;