bill33 έγραψε:Απο χώρους σε καλύπτει;
Χωρίς να έχω να κουβαλώ laptop και χαρτούρα, για ρουχισμό μόνο, με καλύπτει για εξορμήσεις/ταξίδια του 5νθήμερου τον χειμώνα, βδομάδας το καλοκαίρι. Και το κάνω αυτό περίπου 1 κάθε μήνα και με εξυπηρετεί ακριβώς για τους λόγους που γράφεις, της εφαρμογής στην πλάτη (ελευθερία κινήσεων) και της συμπιεστότητας αναλόγως περιεχομένου.
Τύπου τρόλεϋ μόνο μεγάλο για μεγάλα ταξίδια.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
Τελικά αγόρασα το https://www.mountainwarehouse.com/trave ... ?rrec=true (δεν είχα δει ότι τα άλλα χρώματα ήταν πιο φτηνα γμτ) με την προυποθεση οτι αν δεν με καλυπτει να το αλλάξω αλλα είναι οκ τελικά για αυτά που θέλω.Οτι περισσεύει απο ρούχα θα το αφησω εδω . Το λαπτοπ χωράει άνετα αλλά θα το έχω εκτός καθώς πρέπει να περασει απο τον έλεγχο στο αεροδρόμιο ανοιχτό.
Dimitris_P έγραψε:Θέλω μια φωτό που να φαίνεται κάποια λεπτομέρεια...saxon_747 έγραψε:Έχει κανείς τον Samsung C430 / C480 ???
Νομίζω αυτόν έχω πάρει για τους γονείς μου, γιατί;
bill33 έγραψε:Τελικά αγόρασα το https://www.mountainwarehouse.com/trave ... ?rrec=true
Ωραίο μοιάζει!
Καλή ευκολία, λοιπόν.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
Σάββατο πετάω με την wizz ελπίζω ,να μην μου κάνουν νούμερα γιατί είναι λίγο πιο μεγάλο στην μια διάσταση.
Εχω BT στο αυτοκίνητο, οποτε ΔΕΝ θα το χρησιμοποιώ εκεί.
Εχω και σκέτα ακουστικά Sony MDR-EX85 τα οποια ομως δεν εχουν μικρόφωνο και καθε φορα που καλει κάποιος, πρεπει να βγαζω το κινητο απο τη τσεπη για να μιλησω και δεν βολεύει
Τα EarPods της Apple που ερχονται με τα iPhone, δεν μου κάνουν, δεν μου αρεσουν, δεν με βολευουν και η απόδοση στη μουσική ειναι.... meh....
Τα δε AirPods ειναι BT συν οτι ειπα παραπανω
Δεν θελω BT γιατι
α - 9 στις 10 φορες που τα χρειάζομαι, θελουν φορτιση και
β - μεσα σε δυο μηνες θα τα χω ξεχάσει κάπου, οπως εχω κανει με τα απειρα Plantronics απο τα οποια μου χει ξεμείνει ολόκληρο συρτάρι αξεσουαρ και φορτιστες...
Απο τότε που μου φαγανε τα Nokia HS-12W εχω ενα σετ Sony MH410c απο καποιο Xperia μαλλον, το οποίο ειναι μια χαρα, δουλευουν και τα shortcuts με το κουμπι του μικροφωνου, αλλα εχει φυγει η σιλικονη που εχουν γυρο απο τη σήτα, εχω βαλει μαξιλαράκια, τα οποια μολις χαλασουν, γιατι βρισκουν στη σητα, πανε για πεταμα.
Καμια προταση;;;
Καπου στα 30€ με 40€ MAX 50€ να δουλευουν με iPhone τα τρια κουμπια (mic και Vol+/Vol-) και να ειναι ενσυρματα
Κοιταω so far
Τα SONY MDR-XB510ASB τα οποια στα 30€ ειναι μια χαρα
Τα Sony-MH410c που χρησημοποιω τωρα και με 30€ παιρνω 5-6 σετ και θα με βγάλουν αλλα 6 x5χρονια
Τα Pioneer SE-CH5T μαλλον μονο και μονο γιατι ειναι Pioneer
Και τα και Pioneer SE-CH9T
Οπως και τα AKG N20U γιατι η AKG γα-μει!
Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για handsfree και ....δεν!

< >
gakost έγραψε:Δεν το λες και μικρή απαίτηση να γράφεις απο 2 κάμερες. Δεν κοιτάς σε κάτι τις προκοπής;
Όπως;;
(παίρνει από 50αρα VDSL που συγχρονίζει στο φουλ).Έχουν τόσο μικρή διάρκεια ζωής αυτά τα ασύρματα ή κάτι άλλο συνέβη; Παίζει να μην πιάνει καλά λόγω της απόστασης;