- 03 Ιούλ 2019, 17:43
diplomat έγραψε:Αυτό που έκανε εντύπωση regardless είναι ότι πήγε εκεί in the first place.Είχε δηλαδή ελπίδα, πως ό,τι κι αν έλεγε/όσο καλά κι αν τα πήγαινε ότι θα άλλαζε γνώμη έστω και στο 1% των τηλεθεατών του συγκεκριμένουν τσάνελ;
Anonymous Founder έγραψε:Στα δικά μου μάτια, θεωρώ πως χρειάζεται κάποια @@ για να πας στο στόμα του λύκου, οπότε σε αυτό, οφείλω να του το αναγνωρίσω. Μην ξεχνάμε πως ο έτερος διεκδικητής του θρόνου, δεν τολμάει να βγει σε debate μην τυχόν του τσαλακώσει το προφίλ, χρησιμοποιώντας αστείες δικαιολογίες.
Γι' αυτό και πήγε, για να δείξει ότι αυτός δεν φοβάται το debate, ακόμα και σε εχθρικό κλίμα. Δεν το είδα βέβαια, έχω πάνω από 10ετία να κάτσω να δω τηλεόραση (ιδίως "ενημερωτικές" εκπομπές) και η ψυχική μου υγεία έχει βελτιωθεί σημαντικά από αυτό... Προφανώς λοιπόν δεν πρόκειται να επιβαρύνω την ψυχική μου υγεία ένα βήμα πριν τα 40!
sargus έγραψε:Άρα η διακυβέρνηση Σύριζα το αύξησε, έτσι;
Μεγάλο μείον αυτό!
Σχεδόν σε κάθε χώρα ο στόχος δεν είναι να μειωθεί το χρέος σε απόλυτα νούμερα, αλλά να αυξάνεται λιγότερο από την αύξηση του ΑΕΠ. Δες το και προσωπικά... Αν πχ έχεις λογαριασμό τηλέφωνο και internet μία 24άρα γραμμή με 20 ευρώ το μήνα και ο μισθός σου είναι 500 ευρώ το μήνα σου φαίνεται βαρύ, αν πάρεις μία οπτική ίνα με δωρεάν χρόνο ομιλίας στα 40 ευρώ και ο μισθός σου πάει στα 1500, προφανώς και το βάρος της πληρωμής του λογαριασμού θα είναι μικρότερο και παίρνεις και κάτι περισσότερο ως υπηρεσία από τα λεφτά που δίνεις... Κάτι ανάλογο γίνεται και στα κράτη.
Βέβαια, η περίπτωση της Ελλάδας είναι κάπως... "ειδική"...

Και φυσικά το να μειώνεται το χρέος κατά πχ 5δις / έτος δεν θα κάνει διαφορά, ούτε και πρόκειται στα κοντά να έχουμε σοβαρή αύξηση του ΑΕΠ που να μειώσει το βάρος του χρέους. Η μόνη λύση είναι το κούρεμα, αλλά αυτό απαγορεύεται (το γιατί ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω, αλλά είμαι και λίγο ειδική περίπτωση κι εγώ...

δηλαδή καταλαβαίνω το γιατί, τον λόγο που αυτό είναι η καλύτερη για τους δανειστές λύση αδυνατώ να βρω, αλλά είπαμε...

)
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>