Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
alexm έγραψε:
harpymonk έγραψε:Το θέμα είναι αν πήγε πρωί, μιλάει χαμηλά και πως τον λένε, όχι ότι σε γειτονιές Ευρωπαϊκής (γεωγραφικά πάντα) πρωτεύουσας υπάρχουν μέρη που αν πάει κάποιος τον σπάνε στο ξύλο φασισταρια και μαφιόζοι που δεν γουστάρουν τα μούτρα του.
Φαντάζομαι δεν έχεις περάσει ποτέ από τα Εξάρχεια ε;

Και ο Θάνος πρώτη φορά πήγε, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να έχει άποψη. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:Αυτό που έκανε εντύπωση regardless είναι ότι πήγε εκεί in the first place.Είχε δηλαδή ελπίδα, πως ό,τι κι αν έλεγε/όσο καλά κι αν τα πήγαινε ότι θα άλλαζε γνώμη έστω και στο 1% των τηλεθεατών του συγκεκριμένουν τσάνελ;

Anonymous Founder έγραψε:Στα δικά μου μάτια, θεωρώ πως χρειάζεται κάποια @@ για να πας στο στόμα του λύκου, οπότε σε αυτό, οφείλω να του το αναγνωρίσω. Μην ξεχνάμε πως ο έτερος διεκδικητής του θρόνου, δεν τολμάει να βγει σε debate μην τυχόν του τσαλακώσει το προφίλ, χρησιμοποιώντας αστείες δικαιολογίες.

Γι' αυτό και πήγε, για να δείξει ότι αυτός δεν φοβάται το debate, ακόμα και σε εχθρικό κλίμα. Δεν το είδα βέβαια, έχω πάνω από 10ετία να κάτσω να δω τηλεόραση (ιδίως "ενημερωτικές" εκπομπές) και η ψυχική μου υγεία έχει βελτιωθεί σημαντικά από αυτό... Προφανώς λοιπόν δεν πρόκειται να επιβαρύνω την ψυχική μου υγεία ένα βήμα πριν τα 40! :rtfm:

sargus έγραψε:Άρα η διακυβέρνηση Σύριζα το αύξησε, έτσι;
Μεγάλο μείον αυτό!

Σχεδόν σε κάθε χώρα ο στόχος δεν είναι να μειωθεί το χρέος σε απόλυτα νούμερα, αλλά να αυξάνεται λιγότερο από την αύξηση του ΑΕΠ. Δες το και προσωπικά... Αν πχ έχεις λογαριασμό τηλέφωνο και internet μία 24άρα γραμμή με 20 ευρώ το μήνα και ο μισθός σου είναι 500 ευρώ το μήνα σου φαίνεται βαρύ, αν πάρεις μία οπτική ίνα με δωρεάν χρόνο ομιλίας στα 40 ευρώ και ο μισθός σου πάει στα 1500, προφανώς και το βάρος της πληρωμής του λογαριασμού θα είναι μικρότερο και παίρνεις και κάτι περισσότερο ως υπηρεσία από τα λεφτά που δίνεις... Κάτι ανάλογο γίνεται και στα κράτη.

Βέβαια, η περίπτωση της Ελλάδας είναι κάπως... "ειδική"... :lol: Και φυσικά το να μειώνεται το χρέος κατά πχ 5δις / έτος δεν θα κάνει διαφορά, ούτε και πρόκειται στα κοντά να έχουμε σοβαρή αύξηση του ΑΕΠ που να μειώσει το βάρος του χρέους. Η μόνη λύση είναι το κούρεμα, αλλά αυτό απαγορεύεται (το γιατί ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω, αλλά είμαι και λίγο ειδική περίπτωση κι εγώ... :vava: δηλαδή καταλαβαίνω το γιατί, τον λόγο που αυτό είναι η καλύτερη για τους δανειστές λύση αδυνατώ να βρω, αλλά είπαμε... :lol: )
Άβαταρ μέλους
By italakias
#592549 :offtopic: αλλα αξιζει ενα σχολιο.
Απο προσωπικη μου εμπειρια η ψυχικη υγεια βελτιωνεται καλυτερα οταν απεχω απο διαδικτυο αφου δεχομαι λιγοτερη ανουσια υπερπληροφορηση και ετσι ο χρονος περνα κανοντας και σκεπτομενος πιο ουσιαστικα θεματα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#592571 Βλέπω τώρα Μητσοτάκη. Δεν έχω καμία αυταπάτη ότι οικονομικά θα αλλάξει κάτι ριζικά προς το καλύτερο, η προς το χειρότερο. Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε μπει σε μια υποτυπώδη σταθερότητα και αργά αλλά σταθερά το πράγμα προχωράει.

Αν όμως καταφέρει να εφαρμόσει παντού τον αντικαπνιστικο νόμο όπως υποσχέθηκε και να μαζέψει το χαλί στα πανεπιστήμια, θα κάνει κι αυτός κάτι καλό.

Πέραν τούτων, ελάχιστα αλλάζουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#592575 Τον αντικαπνιστικό νόμο θα πρέπει να τον εφαρμόσουν η αστυνομία και οι δήμοι. Από την στιγμή που έχει ψηφιστεί εδώ και χρόνια, το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του και όχι κάπου αλλού.
Στα πανεπιστήμια από λάθος άνθρωπο περιμένεις την αλλαγή, και αν είχες επαφή με τα πανεπιστήμια θα καταλάβαινες πως το "χάλι" είναι περισσότερο στην φαντασία κάποιων και όχι η πραγματικότητα.
Τώρα τι λέει ο Κούλης, προφανώς και δεν έχει καμία σημασία, αφού ελάχιστα από αυτά που λέει θα κάνει. Θα κάνει μπόλικα από αυτά που δεν λέει βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
#592576 Μα και ο Ιησούς να εκλεγεί δεν θα αλλάξει κάτι. Γιατί να αλλάξει; Έγινε η Ελλάδα Ιρλανδία να προσελκύει πολυεθνικές των οποίων οι υπάλληλοι πληρώνουν τα κέρατά τους σε φόρους; Έγινε Γερμανία να παράγει αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα; Έγινε Αγγλια/Κυπρος/Μαλτα/Λουξεμβουργο να διαπρέπει στον χρηματοοικονομικο τομέα;
Φραπε φτιάχνατε και φοροδιαφευγατε , φραπε θα φτιάχνετε και θα φοροδιαφευεγτε, απλά πριν κάνατε ζωή Hollywood με λεφτά άλλων (σαν τους παραπάνω) και τώρα δεν.
Οσο για αντικαπνιστικα κλπ. ξέχασε το, ο Ελληνας είναι ελεύθερο πουλί ρε (στον τόπο του) όχι σαν τους κουτοφραγκους μλκες.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Anonymous Founder έγραψε:Τον αντικαπνιστικό νόμο θα πρέπει να τον εφαρμόσουν η αστυνομία και οι δήμοι. Από την στιγμή που έχει ψηφιστεί εδώ και χρόνια, το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του και όχι κάπου αλλού.
Στα πανεπιστήμια από λάθος άνθρωπο περιμένεις την αλλαγή, και αν είχες επαφή με τα πανεπιστήμια θα καταλάβαινες πως το "χάλι" είναι περισσότερο στην φαντασία κάποιων και όχι η πραγματικότητα.
Τώρα τι λέει ο Κούλης, προφανώς και δεν έχει καμία σημασία, αφού ελάχιστα από αυτά που λέει θα κάνει. Θα κάνει μπόλικα από αυτά που δεν λέει βέβαια...

Τα πανεπιστημια της αθηνας ειναι μαυρο χαλι.
Μολις καταργηθει το ασυλο θα μπουκαρει η αστυνομια και θα τα καθαρισει απο τα διαφορα παρασιτα .
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#592589 Τζιιι σου θυμιζει τιποτα αυτο?
https://youtu.be/xWGlI2ZhTfs
Στο σπιτακι τους μεσα!
:s_howdy
Και η παραγκα:
https://youtu.be/kp7qrJRfhZc.
:slap:

Μπονους οι gay Λοκατζηδες που θα πάνε να πάρουνε την Πόλη με την οπισθεν:
https://youtu.be/G0A2Rkukkk8
:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Anonymous Founder έγραψε:Τον αντικαπνιστικό νόμο θα πρέπει να τον εφαρμόσουν η αστυνομία και οι δήμοι. Από την στιγμή που έχει ψηφιστεί εδώ και χρόνια, το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του και όχι κάπου αλλού.

Όλα είναι θέμα βούλησης, και κεντρικής στόχευσης σε αυτα τα θέματα. Μακάρι να το κάνει.

E, μια επαφή την έχω - και θα ήθελα τα παιδιά μου σε 15 και 17 χρόνια αντίστοιχα να μπορούν να φοιτήσουν σε ευπρεπή ιδρύματα, εστιασμένα στη γνώση. Πουθενά δε θα με δεις να διαφωνώ ότι τα καλά Πανεπιστήμια δεν υστερούν σε γνωστικό επίπεδο - ομως καλώς η κακώς η όλη εμπειρία της φοίτησης περιλαμβάνει και ένα σωρό άλλα πράγματα, τα οποία πρέπει να συμμαζευτούν. Αυτό δεν έχει γίνει 30 χρόνια τώρα, και δύσκολα θα γίνει άμεσα. Μακάρι όμως να γίνει προσπάθεια.

Το ότι δε θα κάνει όλα όσα υπόσχεται από πλευράς περικοπών φόρων και διατήρησης επιδομάτων είναι προφανές - όπως γίνεται πάντα. Η θεμελιώδης διαφορά με τις εκλογές του 12 και του Ιανουαρίου 15 είναι ότι για πρώτη φορά μετά από τόσο πολλά χρόνια υπάρχει ομαλότητα, και η χώρα βαδίζει συντεταγμένα σε εναλλαγή κυβερνήσεων χωρίς να πλανώνται σύννεφα από πάνω. Με το καλο, λογικά σε 4 χρόνια πάλι θα έχουμε επιστροφή Τσίπρα, και ούτω καθ' εξής.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#592598 Άσε με ρε Τζούνιορα με το ντεμοτεχνειο.

Άσε με σου λέω :x

400 μυρια συφολαιο για να σκαρφαλώνει στα κάγκελα. :x