Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Alessismore
JasonLouk έγραψε:Πολύ ωραίο . Θα βοηθούσε ένα πιο ανοιχτό κάδρο :oops:

Το κάδρο είναι σχεδόν όσο ανοιχτό μπορούσε......λόγω και άλλων παραπλεόντων πλοιαρίων ! :iconcool:
Πέρα απ'αυτό όμως, εμένα έτσι μου άρεσε, στην μία γωνία δηλαδή το αντικείμενο και το υπόλοιπο καρέ να γεμίζει με θάλασσα! :roll:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
axel12p έγραψε:Μερικές φωτογραφίες με μια μικρούλα Sony DSC WX350

Πολύ ωραίο εργαλείο. Την πήρε ο θείος μου και έπαιξα μαζί της λίγο τα Χριστούγεννα. Στιβαρή, με ωραίο βάρος και καλές λήψεις απ όσο μπόρεσα να καταλάβω από την lcd. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το φλάς είναι πάνω στο grip, οπότε πρέπει να την κρατά κανείς σαν τουρίστας όταν το χρειαστεί. Κατά τα άλλα δεν μασούσε στις άφλασες εντός του σπιτιού. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#59209 πανεμορφο! :inlove: δικο σου?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#59217 Εγώ για το ηλιοβασίλεμα βγήκα, μου το χάλασαν τα σύννεφα αλλά πέτυχα αυτόν τον αλητήριο να ρεμβάζει, έκατσα απέναντι του και ξεκίνησα να τον τραβάω. Σημασία δε μου έδωσε! Αν τον έχω προσέξει καλά είναι κλασικός πειραιώτης "δρομίσιος" πέριξ της τσαμαδού, αλλά σήμερα είχε φτάσει πειραϊκή στο σταυρό για να αράξει.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#59220 like a boss

ορισμός όμως!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#59223 Τρομερός ο σκύλος, πλησιάζει σε σοφία σκύλο βενζινάδικου.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Red Garland έγραψε:
axel12p έγραψε:Μερικές φωτογραφίες με μια μικρούλα Sony DSC WX350

Πολύ ωραίο εργαλείο. Την πήρε ο θείος μου και έπαιξα μαζί της λίγο τα Χριστούγεννα. Στιβαρή, με ωραίο βάρος και καλές λήψεις απ όσο μπόρεσα να καταλάβω από την lcd. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το φλάς είναι πάνω στο grip, οπότε πρέπει να την κρατά κανείς σαν τουρίστας όταν το χρειαστεί. Κατά τα άλλα δεν μασούσε στις άφλασες εντός του σπιτιού. :metalo:

Καλά αυτό με το φλας εντελώς άκυρο, λες και σχεδίασαν πρώτη φορά μηχανή. Η πρώτη φωτογραφία που βγάζεις με φλας είναι στάνταρ σκοτεινή, γιατί ξεχνάς να πάρεις το χέρι από το σημείο που έχουν βάλει το φλας. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nick-K
#59831 Axel πολύ ωραίες με τη Sony!! :)

rocksta μ' αρέσει η δεύτερη.