Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#591761 Εγώ στραβωνω; Εσύ μου φάνηκες μου φάνηκες ότι κάτι έχεις :(

Τσωπα τσωπα δεν θα αφήσουμε να σε φάει ο κακος γλυφαδιωτης :s_empathy

Μάλλον σου έλεγαν πολλά παραμύθια με γλυφαδιωτες μικρό και σε επηρέασαν
Άβαταρ μέλους
By corsair
#591808 Το αφηνω εδώ λογω πολιτικης απόχρωσης:
Κατακραυγή για την ανάρτηση της Athens Voice για τον τραγικό θάνατο της εργαζόμενης στο νοσοκομείο Νίκαιας
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... io-nikaias

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#591810 Την κατεβασαν, αφησαν βεβαια την αναρτηση για τις ευχες του Κυριακου στην Μαρεβα ("Χρονια πολλα αγαπη μου"), δεν μπορεις να τα εχεις ολα . :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By italakias
g8777 έγραψε:Την κατεβασαν, αφησαν βεβαια την αναρτηση για τις ευχες του Κυριακου στην Μαρεβα ("Χρονια πολλα αγαπη μου"), δεν μπορεις να τα εχεις ολα . :s_dunno

Σε ποναει ο Κυριακος τζι μου;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#591813 Την κατέβασαν μεν, ανήρτησαν όμως μια απάντηση* με ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ από το πάνω ράφι κομπλέ με "ναι αλλά η μόρια" και λοιπές "ομορφιές" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

*την οποία δεν αναρτώ καν, όχι υλικό τους δεν αναδημοσιεύω, ούτε τον πυρετό μου δε θα τους χάριζα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
diplomat έγραψε:Την κατέβασαν μεν, ανήρτησαν όμως μια απάντηση* με ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ από το πάνω ράφι κομπλέ με "ναι αλλά η μόρια" και λοιπές "ομορφιές" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

*την οποία δεν αναρτώ καν, όχι υλικό τους δεν αναδημοσιεύω, ούτε τον πυρετό μου δε θα τους χάριζα. :inlove:
Μιας και το αναφέρατε πήγα και διάβασα την απάντηση από απορία (athensvoice διαβάζω πολύ σπάνια - λιγότερο από μία φορά το χρόνο).
Όσον αφορά αυτό το θέμα όμως ζήτησαν συγνώμη -κυριολεκτικά- και το απέσυραν.
Δεν τη λες και αναίσθητη σαν κίνηση...
Άβαταρ μέλους
By corsair
kubiak έγραψε:Όσον αφορά αυτό το θέμα όμως ζήτησαν συγνώμη -κυριολεκτικά- και το απέσυραν.

Η απαντηση ηταν χειρότερη και απο την περιυβριση νεκρου που εκαναν προηγουμενως. Καλυτερα να μην ελεγαν τιποτα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
kubiak έγραψε:
diplomat έγραψε:Την κατέβασαν μεν, ανήρτησαν όμως μια απάντηση* με ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ από το πάνω ράφι κομπλέ με "ναι αλλά η μόρια" και λοιπές "ομορφιές" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Μιας και το αναφέρατε πήγα και διάβασα την απάντηση από απορία (athensvoice διαβάζω πολύ σπάνια - λιγότερο από μία φορά το χρόνο).
Όσον αφορά αυτό το θέμα όμως ζήτησαν συγνώμη -κυριολεκτικά- και το απέσυραν.

Η συγνώμη λένε είναι μισό χέσιμο. Απαράδεκτη η παραπάνω δημοσίευση του Athens Voice. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! :omg:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#591846 Ποιά συγνώμη ρε kubiak :dizzy:
Oύτε λίγο ούτε πολύ μας είπανε οτι αν είμασταν σωστοί κανονικοί αθρώποι (οχι απλά κανονικοί) δεν θα παρερμηνεύαμε αυτά που έγραψαν.
Την τύχη του μέγκα να έχουν :)
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#591852 Τι να πω ρε παιδιά, εμένα μου φάνηκε ok η απάντηση, έχω δει και χειρότερα (βλ. απάντηση στο email μου στο Βήμα της Κυριακής πριν από πολλά χρόνια για την υποτιθέμενη συνάντηση Ερντογάν/Καραμανλή εκ Ραφήνας)...

Τεσπα, δεν αλλάζει κάτι...

Edit: Νομίζω ότι δε χρειάζεται να γράψω την άποψή μου για την αναφορά τους σε ένα νεκρό άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#591862 https://www.athensvoice.gr/politics/559073_i-syntonismeni-epithesi-stin-athens-voice-apo-ypoyrgoys-kai-kyvernitika-trolls
Τις τελευταίες ώρες η ATHENS VOICE δέχεται μια συντονισμένη επίθεση από αρκετούς υπουργούς και από τα αναπόφευκτα κυβερνητικά τρολ. Επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα fake news μεγάλων διαστάσεων, κατηγορώντας την εφημερίδα μας για ρατσισμό και ακροδεξιό λόγο. Για να αποποιηθούν τις πολιτικές τους ευθύνες για την τραγική μεταχείριση των μεταναστών και να προπαγανδίσουν διχαστικά για άλλη μια φορά την υποτιθέμενη αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία τους. Κυρίως όμως για να εμποδίσουν κάθε δημοσιογραφική κριτική υπό την απειλή ότι θα στοχοποιηθεί αμέσως ως «φασιστική, ρατσιστική, σεξιστική» κλπ. Για να το επιτύχουν αυτό επιχειρούν μια ολοκληρωτική αντιστροφή της πραγματικότητας.

:iconcool: :iconcool: :iconcool: :iconcool: