Τσωπα τσωπα δεν θα αφήσουμε να σε φάει ο κακος γλυφαδιωτης

Μάλλον σου έλεγαν πολλά παραμύθια με γλυφαδιωτες μικρό και σε επηρέασαν

g8777 έγραψε:Την κατεβασαν, αφησαν βεβαια την αναρτηση για τις ευχες του Κυριακου στην Μαρεβα ("Χρονια πολλα αγαπη μου"), δεν μπορεις να τα εχεις ολα .
diplomat έγραψε:Την κατέβασαν μεν, ανήρτησαν όμως μια απάντηση* με ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ από το πάνω ράφι κομπλέ με "ναι αλλά η μόρια" και λοιπές "ομορφιές" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.Μιας και το αναφέρατε πήγα και διάβασα την απάντηση από απορία (athensvoice διαβάζω πολύ σπάνια - λιγότερο από μία φορά το χρόνο).
*την οποία δεν αναρτώ καν, όχι υλικό τους δεν αναδημοσιεύω, ούτε τον πυρετό μου δε θα τους χάριζα.
kubiak έγραψε:Όσον αφορά αυτό το θέμα όμως ζήτησαν συγνώμη -κυριολεκτικά- και το απέσυραν.
Δεν τη λες και αναίσθητη σαν κίνηση...

kubiak έγραψε:diplomat έγραψε:Την κατέβασαν μεν, ανήρτησαν όμως μια απάντηση* με ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ από το πάνω ράφι κομπλέ με "ναι αλλά η μόρια" και λοιπές "ομορφιές" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.Μιας και το αναφέρατε πήγα και διάβασα την απάντηση από απορία (athensvoice διαβάζω πολύ σπάνια - λιγότερο από μία φορά το χρόνο).
*την οποία δεν αναρτώ καν, όχι υλικό τους δεν αναδημοσιεύω, ούτε τον πυρετό μου δε θα τους χάριζα.
Όσον αφορά αυτό το θέμα όμως ζήτησαν συγνώμη -κυριολεκτικά- και το απέσυραν.
Δεν τη λες και αναίσθητη σαν κίνηση...
Τις τελευταίες ώρες η ATHENS VOICE δέχεται μια συντονισμένη επίθεση από αρκετούς υπουργούς και από τα αναπόφευκτα κυβερνητικά τρολ. Επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα fake news μεγάλων διαστάσεων, κατηγορώντας την εφημερίδα μας για ρατσισμό και ακροδεξιό λόγο. Για να αποποιηθούν τις πολιτικές τους ευθύνες για την τραγική μεταχείριση των μεταναστών και να προπαγανδίσουν διχαστικά για άλλη μια φορά την υποτιθέμενη αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία τους. Κυρίως όμως για να εμποδίσουν κάθε δημοσιογραφική κριτική υπό την απειλή ότι θα στοχοποιηθεί αμέσως ως «φασιστική, ρατσιστική, σεξιστική» κλπ. Για να το επιτύχουν αυτό επιχειρούν μια ολοκληρωτική αντιστροφή της πραγματικότητας.
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]