- 06 Ιαν 2015, 14:47
sknipper έγραψε:Και για να σε μπερδέψω, αν βολεύεστε με όχι λίγους αλλά λογικούς χώρους πάρε Audi Α4 cabrio/Mercedes CLK (όχι BMW 3 γιατί θέλει κυβικά)! Τουλάχιστον μη χάσεις την αίσθηση του ανοιχτού πισωκίνητου.
Ανοιχτό δεν θέλω πάλι ιδιαίτερα για οικογενειακό. Ας ησυχάσουν λίγο τα αυτάκια μου.
CARυοθραύστης έγραψε:Ξένο, μάντεψε πόσες φορές θα ζήσεις ακόμα και για πόσο ακόμα καιρό δε θα έχεις ρευματικά και κήλες. 
Καλά, 32 είμαι, όχι 60!
Zorz έγραψε:mirage έγραψε:Παρε ενα Type R FN2. Γκαζι εχει, χωρους εχει και μαλιστα απλετους τοσο επιβατων οσο και αποσκευων σκληρο ειναι. Τελος.
Τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6;
xenos έγραψε:Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;
Με βάση τα σχόλια σου για το Mazda 6 υποθέτω.
δηλαδή αν θεωρείς ότι το 6 είναι μαλακό = το type r είναι μούφα. Ούτε ψυχολόγοι!
Zorz έγραψε:mirage έγραψε:Παρε ενα Type R FN2. Γκαζι εχει, χωρους εχει και μαλιστα απλετους τοσο επιβατων οσο και αποσκευων σκληρο ειναι. Τελος.
Τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6;
xenos έγραψε:Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;
Με βάση τα σχόλια σου για το Mazda 6 υποθέτω.
Εγώ θα πρότεινα πάντως να αγνοήσεις το στερεότυπο του δοσατζή των 50ς και ξανακοιτάξεις σοβαρά τα station wagon. Μη μου πεις ότι λχ. αυτό:
Τα Α4, octavia, ακόμα και το 159 station, απλά δεν μου αρέσουν.
kostis20 έγραψε:Mα αυτο λέω και εγω .Αντι να πάρει το Dacia καινουριο να πάρει ένα octavia 5 μτχ
Παιδιά, η γυναίκα είνια κλάσσικ μοντέλο = εγώ δεν μπορ να οδηγήω μεγάλο αυτοκίνητο, πως θα παρκάρω κλπ.
Scotch έγραψε:Κακά τα ψέματα πάντως. Διθέσιο σε οικογένεια με 2 εργαζόμενους γονείς και διαφορετικά ωράρια, δύσκολα βολεύει.
Tapatalk & XT1068
Scotch έγραψε:Κακά τα ψέματα πάντως. Διθέσιο σε οικογένεια με 2 εργαζόμενους γονείς και διαφορετικά ωράρια, δύσκολα βολεύει.
Κάπως έτσι είναι. Ο ένας θα πηγαίνει το παιδί το πρωί, ο άλλος θα το παίρνει το μεσημέρι.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...