Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#59039 Το ζόρι θα το φάει ο xenos, που θα το οδηγάει καθημερινά στη δουλειά του. Με συνεννόηση όλα λύνονται.

Έχω φίλο που ο ίδιος είχε evo 8 και η γυναίκα του slk. Όταν η μικρή έγινε 2, πούλησε το evo, γιατί η κυρία ζοριζόταν με το μερτσεντέ και το καρεκλί... Και πήραν ένα 208....
Και τώρα αυτός οδηγάει την επαγγελματική κλούβα.... Ωραίοι είμαστε.
Άβαταρ μέλους
By xenos
sknipper έγραψε:Και για να σε μπερδέψω, αν βολεύεστε με όχι λίγους αλλά λογικούς χώρους πάρε Audi Α4 cabrio/Mercedes CLK (όχι BMW 3 γιατί θέλει κυβικά)! Τουλάχιστον μη χάσεις την αίσθηση του ανοιχτού πισωκίνητου.

Ανοιχτό δεν θέλω πάλι ιδιαίτερα για οικογενειακό. Ας ησυχάσουν λίγο τα αυτάκια μου.

CARυοθραύστης έγραψε:Ξένο, μάντεψε πόσες φορές θα ζήσεις ακόμα και για πόσο ακόμα καιρό δε θα έχεις ρευματικά και κήλες. :s_drinks

Καλά, 32 είμαι, όχι 60! :vava:

Zorz έγραψε:
mirage έγραψε:Παρε ενα Type R FN2. Γκαζι εχει, χωρους εχει και μαλιστα απλετους τοσο επιβατων οσο και αποσκευων σκληρο ειναι. Τελος.

Τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6;

xenos έγραψε:Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;

Με βάση τα σχόλια σου για το Mazda 6 υποθέτω. :hmmm:

δηλαδή αν θεωρείς ότι το 6 είναι μαλακό = το type r είναι μούφα. Ούτε ψυχολόγοι! :lipsealed:

Zorz έγραψε:
mirage έγραψε:Παρε ενα Type R FN2. Γκαζι εχει, χωρους εχει και μαλιστα απλετους τοσο επιβατων οσο και αποσκευων σκληρο ειναι. Τελος.

Τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6;

xenos έγραψε:Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;

Με βάση τα σχόλια σου για το Mazda 6 υποθέτω. :hmmm:

Εγώ θα πρότεινα πάντως να αγνοήσεις το στερεότυπο του δοσατζή των 50ς και ξανακοιτάξεις σοβαρά τα station wagon. Μη μου πεις ότι λχ. αυτό:

Τα Α4, octavia, ακόμα και το 159 station, απλά δεν μου αρέσουν. :help:

kostis20 έγραψε:Mα αυτο λέω και εγω .Αντι να πάρει το Dacia καινουριο να πάρει ένα octavia 5 μτχ

Παιδιά, η γυναίκα είνια κλάσσικ μοντέλο = εγώ δεν μπορ να οδηγήω μεγάλο αυτοκίνητο, πως θα παρκάρω κλπ.

Scotch έγραψε:Κακά τα ψέματα πάντως. Διθέσιο σε οικογένεια με 2 εργαζόμενους γονείς και διαφορετικά ωράρια, δύσκολα βολεύει.

Tapatalk & XT1068

Scotch έγραψε:Κακά τα ψέματα πάντως. Διθέσιο σε οικογένεια με 2 εργαζόμενους γονείς και διαφορετικά ωράρια, δύσκολα βολεύει.

Κάπως έτσι είναι. Ο ένας θα πηγαίνει το παιδί το πρωί, ο άλλος θα το παίρνει το μεσημέρι.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#59043 Παντως καλο θα ταν να ξεκινησεις το ψαξιμο μηπως μπορεις να οδηγησεις καποια που σε ενδιαφερουν ωστε να κινηθουμε και μεις αναλογως! :D
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#59045 Εγώ πάντως ψήθηκα για ευχάριστο οικογενειακό και φταίει το παρόν θέμα. Χτες πήρα τηλέφωνο ένα παλικάρι με IS200 και θα παίξει ραντεβού. Όχι το τούμπανο με τον κομπρέσορα. Ένα φυσιολογικό. Λένε πως πρόκειται για κλειστό Miata. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kyr80 έγραψε:
arris έγραψε:Κακα τα ψέμματα πιο λογικό να δώσεις το mx σε σχέση με το corsa. Αν θες να πας κάπου το παιδί πχ γιατρό και λείπει η γυναίκα τι θα κανείς?

Λογικό γιατί; Αφού προφανώς η ευχάριστη οδήγηση τον συναρπάζει ακόμα. Αν πρέπει να πάει το παιδί στο γιατρό, το mx5 παίρνει κανονικότατα καρεκλάκι στο συνοδηγό. Εναλλακτικά όπως έχω γράψει, οδηγάει εκείνη την ημέρα η γυναίκα του το μάζντα.

Nikos! έγραψε:Είπα εγώ να το κάνουν και οι άλλοι?<br abp="781"><br abp="782">Για πρόσεξε τι γράφεις σε παρακαλώ...<br abp="783"><br abp="784">Ο ενδιαφερόμενος είναι ήδη αποφασισμένος να το δώσει προφανώς, οπότε του λέω να πάρει κάτι που θα τους βολέψει.

Τι θίχτηκες; Ξυδάκι.
"Πρόσεξε τι γράφεις" και φίφες

Τις φίφες εσύ τις προτείνεις τη στιγμή που ο άνθρωπος έχει εκφράσει ξεκάθαρα το τι θέλει να κάνει...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#59067 Παιδακια, relax dont do it.

Σαμπα is;;; Τούαχιστον κανεις αυτα που υποστηριζεις κ οχι κουκουρουκου. Χρονολογια, χλμ, κλπ;

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#59081 Εγω το Type R το προτεινα σοβαρα παντως. Θα χαλαστεις βεβαια που ειναι τετραθεσιο και λογω διλιτρου ενω πινει και λιγο αλλα κατα τα αλλα κανει αυτα που θες με το παραπανω και με πραγματικα εξαιρετικους χωρους επιβατων και αποσκευων. Ολα αυτα στα λεω μετα λογου γνωσης αφου ειναι το καθημερινο μου αυτοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
mirage έγραψε:Εγω το Type R το προτεινα σοβαρα παντως. Θα χαλαστεις βεβαια που ειναι τετραθεσιο και λογω διλιτρου ενω πινει και λιγο αλλα κατα τα αλλα κανει αυτα που θες με το παραπανω και με πραγματικα εξαιρετικους χωρους επιβατων και αποσκευων. Ολα αυτα στα λεω μετα λογου γνωσης αφου ειναι το καθημερινο μου αυτοκινητο.

Σε συνέχεια αυτού θα εξέταζα γενικά την αγορά κάποιου δίλιτρου σε σκοτωμένη τιμή με τα ρέστα να πηγαίνουν στα διάφορα έξτρα έξοδα.
Και μια 320, αν και πιο αργή, δεν είναι άσχημη.
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#59146 @ xenos το corsa ειναι τριπορτο?? Αν ναι μαλλον θα πρεπει να διωξετε και αυτο γιατι με δυο μικρα παιδια και καθισματακια δε θα ειναι η πιο ευχαριστη εμπειρια, εκτος του οτι ενα μικρο 5πορτο βολευει περισσοτερο για οικογενειακες βολτες εντος πολης, ωστε να εχεις το "μεγαλο" για λιγα χλμ/ ετος περισσοτερο ταξιδιαρικα.

Στο θεμα μας παντως μιας και πεταχτηκε η ιδεα του tiguan, δες και το yeti 4X4, φοραει τον 1800αρη με τα 160, μαζεμενο ειναι με χωρους κλπ.

Απ'οτι καταλαβαινω ομως, αυτα που σου αρεσουν περισσοτερο ειναι τα audi, οποτε ξεκινα να δοκιμαζεις μερικα κι αν ανταποκρινονται σε αυτο που θες go for it. Για test drive κανε σε καινουριο με καποιον κινητηρα βενζινης ;-)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#59180 Μην λέτε ανοησίες για τα δίλιτρα. Να τα αποφύγει σε κάθε περίπτωση, εκτός αν του το χαρίσουν.
Το να δίνεις τουλάχιστον 1000€ κάθε χρόνο στο κράτος, είναι ψυχοφθόρο και ποτέ δεν πρόκειται να συμφέρει.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#59187 Αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης επωμιστεί το κόστος αυτό, μια χαρά επιλογή είναι.

Ξενοφώντα, το γουστάρω πολύ το IS. Δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερους χώρους αλλά για αυτό είναι οι μπαγκαζιέρες οροφής. Είναι μοντέλο 15 ετών, αλλά δε με νοιάζει αυτό. Παθητική ασφάλεια έχει αξιοπρεπή και το βασικότερο: έχει ESP. Το θέλω πολύ, κυρίως για τη σύζυγο.

Το σημαντικότερο πάντως θα είναι να δεχτεί ο νυν κάτοχος την ανταλλαγή με το υπάρχον όχημα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Dimsabas έγραψε:Ξενοφώντα, το γουστάρω πολύ το IS.

έχει κι άλλον;;;; :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
xenos έγραψε:δηλαδή αν θεωρείς ότι το 6 είναι μαλακό = το type r είναι μούφα. Ούτε ψυχολόγοι! :lipsealed:

Το σχόλιο σου είναι εντελώς άσχετο και αψυχολόγητο. Διάβασε τις 2 απαντήσεις μου χωριστά για να καταλάβεις τι έγραψα.

Αυτό περί τάπερ είναι κατά το ήμισυ αστείο. Το σοβαρό κομμάτι, είναι ότι πρόκειται για καλό αμάξι, πλην όμως είναι δίλιτρο και τρίπορτο μόνο.

Τα Α4, octavia, ακόμα και το 159 station, απλά δεν μου αρέσουν. :help:

Όπως έγραψαν ο Κυρ και ο infiniti, αυτοκίνητο ακριβώς όπως το θέλεις απλά δεν υπάρχει. Τέλοσπάντων, εσύ θα το πληρώσεις κι εσύ θα το οδηγείς, οπότε εσύ πρέπει να διαλέξεις ποιά χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικά για σένα και ποιά θα πρέπει να θυσιάσεις.