Χαρακτηρισμοί; Σε ποιους αναφέρεσαι;

sargus έγραψε:Αξιότιμοι και πολυδιαβασμένοι συμφορουμίτες,
επειδή όλος μου ο περίγυρος αυτή τη στιγμή είναι εναντίον του Σύριζα, και επειδή μου αρέσει παραδοσιακά να είμαι πνεύμα αντιλογίας, έχουμε κάπου τα υπερ (τα καλά τελοσπάντων που έγιναν) της διακυβέρνησης Σύριζα για να σπάω τα νεύρα των συνομιλητών μου; Π.χ. θυμάμαι αμυδρά ότι έγιναν κάποια θετικά στην υγεία (όπως κατάργηση του 5ευρου ή άλλα που δε θυμάμαι) ή οι βελτιώσεις στα θέματα αναδοχής/υιοθεσίας κτλ. Επειδή δεν παρακολουθώ την πολιτική ζωή του τόπου αλλά μου αρέσει να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, μπορώ να βρω κάπου τα καλά συγκεντρωμένα (έστω και υποκειμενικά) ή να τα παραθέσει κάποιος εδώ;
Θα ήταν και ενδιαφέρον νομίζω για τη γενικότερη κουβέντα σας.

John Fistikis έγραψε:Καθόλου περσινά, γιατί με αυτές τις μπαρούφες που σας τάισε τον βγάλατε πρωθυπουργό.
sargus έγραψε:
Βέβαια στα εργασιακά που αναφέρει ο QsisVTS, δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και θα ήθελα καμιά επεξήγηση αν γίνεται!
Τίποτα άλλο;
red_monster έγραψε:Το βασικό του δώρο στην ελληνική κοινωνία είναι η απομυθοποίηση της αριστεράς.![]()
Ξεκινά από εκεί

red_monster έγραψε:Το βασικό του δώρο στην ελληνική κοινωνία είναι η απομυθοποίηση της αριστεράς.![]()
Ξεκινά από εκεί
) αριστεροί είχαν και έχουν "σπίτι", το κουκουέ, και δεν παρασύρθηκαν από το facelift του παcόκ.red_monster έγραψε:Το βασικό του δώρο στην ελληνική κοινωνία είναι η απομυθοποίηση της αριστεράς.![]()
Ξεκινά από εκεί

red_monster έγραψε:Ο Αλέκος και η συμμορία του, μέχρι και μερικούς μήνες μετά την εκλογή τους πουλούσαν την αριστερή «ατζέντα» η όχι ;
mousatos έγραψε:Απ'εδώ και πέρα κανείς δε θα τους παίρνει στα σοβαρά. Αξία ανεκτίμητη .
Anonymous Founder έγραψε:Το ωραίο είναι που μόνον ο Αλέξης έχει "συμμορία", οι άλλοι είναι... σοβαροί !
diplomat έγραψε:-οο.
Η σχέση της πφα/δφα με την αριστερά είναι ανάλογη με εκείνη του ραφηνάρχη και του φιλελευθερισμού, ήτοι είναι ανύπαρκτη. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη/αντίληψη το θεματάκι.
John Fistikis έγραψε: τους ιδεολογικούς απόγονους των κομμουνιστοσυμμοριτών

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]