Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By John Fistikis
#588722 Καθόλου περσινά, γιατί με αυτές τις μπαρούφες που σας τάισε τον βγάλατε πρωθυπουργό.

Χαρακτηρισμοί; Σε ποιους αναφέρεσαι;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
sargus έγραψε:Αξιότιμοι και πολυδιαβασμένοι συμφορουμίτες,

επειδή όλος μου ο περίγυρος αυτή τη στιγμή είναι εναντίον του Σύριζα, και επειδή μου αρέσει παραδοσιακά να είμαι πνεύμα αντιλογίας, έχουμε κάπου τα υπερ (τα καλά τελοσπάντων που έγιναν) της διακυβέρνησης Σύριζα για να σπάω τα νεύρα των συνομιλητών μου; Π.χ. θυμάμαι αμυδρά ότι έγιναν κάποια θετικά στην υγεία (όπως κατάργηση του 5ευρου ή άλλα που δε θυμάμαι) ή οι βελτιώσεις στα θέματα αναδοχής/υιοθεσίας κτλ. Επειδή δεν παρακολουθώ την πολιτική ζωή του τόπου αλλά μου αρέσει να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, μπορώ να βρω κάπου τα καλά συγκεντρωμένα (έστω και υποκειμενικά) ή να τα παραθέσει κάποιος εδώ;
Θα ήταν και ενδιαφέρον νομίζω για τη γενικότερη κουβέντα σας.

Το βασικό του δώρο στην ελληνική κοινωνία είναι η απομυθοποίηση της αριστεράς. :shifty:

Ξεκινά από εκεί
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
John Fistikis έγραψε:Καθόλου περσινά, γιατί με αυτές τις μπαρούφες που σας τάισε τον βγάλατε πρωθυπουργό.

Χαρακτηρισμοί; Σε ποιους αναφέρεσαι;

Σε αυτούς που έγραψες και σβήστηκαν. [Mod] :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
sargus έγραψε:

Βέβαια στα εργασιακά που αναφέρει ο QsisVTS, δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και θα ήθελα καμιά επεξήγηση αν γίνεται!
Τίποτα άλλο;

παραιτήσεις που απαιτούν υπογραφή ή κοινοποίηση με δικαστικό επιμελητή, υπερωρίες να δηλώνονται πριν γίνουν, περισσότερα ντου για ωράριο (από τη στιγμή που έχουν περισσότερα εργαλεία)

και διάφορα άλλα..

του κούλι δεν του αρέσουν αυτά
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 13 Ιουν 2019, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sargus
red_monster έγραψε:Το βασικό του δώρο στην ελληνική κοινωνία είναι η απομυθοποίηση της αριστεράς. :shifty:

Ξεκινά από εκεί

Ναι, είναι καλό επιχείρημα αυτό. Κυρίως όταν απευθύνεσαι σε δεξιούς! :lol:

Ευχαριστώ QsisVTS!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
red_monster έγραψε:Το βασικό του δώρο στην ελληνική κοινωνία είναι η απομυθοποίηση της αριστεράς. :shifty:

Ξεκινά από εκεί

-οο.

Η σχέση της πφα/δφα με την αριστερά είναι ανάλογη με εκείνη του ραφηνάρχη και του φιλελευθερισμού, ήτοι είναι ανύπαρκτη. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη/αντίληψη το θεματάκι.

Αφενός, οι ιδεολόγοι (δηλ. μη "εποχικοί" :shifty: ) αριστεροί είχαν και έχουν "σπίτι", το κουκουέ, και δεν παρασύρθηκαν από το facelift του παcόκ.
Αφετέρου, δυσκολεύομαι να καταλάβω από πού προκύπτει ότι η αριστερά είχε μυθοποιηθεί στο γιουνάνισταν ώστε να χρειαστεί η απομυθοποίησή της.

Οι μόνες αποδεκτές ως απομυθοποιήσεις αφορούν τα λεφτόδεντρα και το ατάρτικο απέναντι στους κακοί γκζένοι, που και πάλι αμφιβάλλω εάν έχει ολοκληρωθεί.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Ξεκινά από εκεί

+1 , και της ευρωπαΙκής (ποντέμνος) θα συμπλήρωνα. Γλυτώσαμε από τα αμέτρητα αγωνιστικά κροάσματα της μπούρδας . Απ'εδώ και πέρα κανείς δε θα τους παίρνει στα σοβαρά. Αξία ανεκτίμητη .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#588736 Ο Αλέκος και η συμμορία του, μέχρι και μερικούς μήνες μετά την εκλογή τους πουλούσαν την αριστερή «ατζέντα» η όχι ;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
red_monster έγραψε:Ο Αλέκος και η συμμορία του, μέχρι και μερικούς μήνες μετά την εκλογή τους πουλούσαν την αριστερή «ατζέντα» η όχι ;

και μετά την εκλογή με τη διαπραγμάτευση του βαρουφάκη που κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία

στην ουσία με τη δφα , γκρεμίστηκε οποιοδήποτε όνειρο
Άβαταρ μέλους
By John Fistikis
mousatos έγραψε:Απ'εδώ και πέρα κανείς δε θα τους παίρνει στα σοβαρά. Αξία ανεκτίμητη .

Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν αγράμματοι που θα τους πιστεύουν και θα τους παίρνουν στα σοβαρά.
Κλασικό παράδειγμα ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα ψηφίζουν τους ιδεολογικούς απόγονους των κομμουνιστοσυμμοριτών και άρα έχουν ως πρότυπο τη Ρουμανία και την ΕΣΣΔ του 1970... Ξέρω ένα τέτοιο γίδι με 5άρα ΒMW 5ετίας που μένει στη Ν. Ερυθραία κι έχει βιλλάρα στην Αίγινα για εξοχικό.

Παράνοια... :lol:
Άβαταρ μέλους
By John Fistikis
Anonymous Founder έγραψε:Το ωραίο είναι που μόνον ο Αλέξης έχει "συμμορία", οι άλλοι είναι... σοβαροί !

Συμφωνώ για τον σύντροφο Αλέξη, αλλά ξέχασες τη συμμορια του ΚΚΕ και της ΧΑ. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:-οο.

Η σχέση της πφα/δφα με την αριστερά είναι ανάλογη με εκείνη του ραφηνάρχη και του φιλελευθερισμού, ήτοι είναι ανύπαρκτη. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη/αντίληψη το θεματάκι.

Τελικά είδες που απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη;;; :s_wink

John Fistikis έγραψε: τους ιδεολογικούς απόγονους των κομμουνιστοσυμμοριτών

G, έχει καμιά καρέκλα και για μένα;;; :twisted:

Εικόνα