Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
1
10%
4
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#588223 Νικοπαππα θα στο θεσω ποδοσφαιρικα.

Οταν τελη χιλιετιας ο ΟΣΦΠ εσπερνε, για να γινει συναρπαστικοτερο το πρωταθλημα θα επρεπε να κατεβαινει με 8 παικτες / το γκολ της Κουλας να μετραει διπλο / μεγαλη περιοχη του Ελε να επεκταθει στα 12 ναυτικα μιλια.

Διαλεξε και παρε.

Ε οχι επειδη η Μερκ εχει σπειρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( πρωτοφανες για Φ1 :roll: ) εδω και 5 χρονακια να φτιαξουμε τους κανονισμους οπως γουσταρουμε απλα και μονο για να ικανοποιηθει το ποπολο του Μαρανελλο. :iconcool:

Φτιαξτε ομαδα (εσυ και ολοι οι υπολοιποι) και νικηστε και τους κανονισμους. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Nikos! έγραψε:
g8777 έγραψε:Τι εννοεις Νικο; Οτι επελεξε ο Λουης να το κοψει τερμα δεξια;

Τι δε καταλαβαίνεις μάνα μου?

Η γραμμή είναι αυτή:

Εικόνα

Δες που είναι ο Λούης δες που ο Φέττελ στο σκρινσο σου παραπάνω και θα καταλάβεις αν έδωσε ή όχι χώρο ο Φέττελ τον Χάμλιτον και αν τον είδε σε εκείνο το σημείο.

Εικόνα

Λουης ακολουθει Νικο μου, βρισκει κενο για προσπερασμα, ποια γραμμη να ακολουθησει μανα μου;;; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα αλλαξει γραμμη.

Μονο που του εσκασε τορπιλη απο αριστερα, τι να κανει ο ερμος, να διατηρησει την γραμμη του; :dizzy:

Μιας και σου αρεσουν οι δημοσκοπησεις του ιντερνετ, μπορεις να μου πεις ποσοι ηρθαν να επιρριψουν ευθυνες στον Λουη; :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#588226 Επειδή λοιπόν δεν μας αρέσει η κυριαρχία της Mercedes να καταστρατηγισουμε τους κανονισμούς μη τυχόν και ξανακερδισει.
Αυτή ακριβώς η νοοτροπία έχει φέρει τις χειρότερες αποφάσεις στην ιστορία του σπορ.
Μπράβο στους αγωνοδίκες είπα;

Επίσης το επιχείρημα του τι λένε οι πολλοί είναι τουλάχιστον αστείο. Οι πολλοί πιστεύουν και στα ζώδια. Αυτοί που είχαν όλα τα στοιχεία και η δουλειά τους ήταν να κρίνουν, ομόφωνα αποφάσισαν να δώσουν ποινή.

Νίκο ο Vettel γλυστραει γιατί επιταχύνει. Αν βγει από το γρασίδι χωρίς επιτάχυνση δεν θα γλυστρησει λέω εγώ χωρίς να έχω δει την τηλεμετρία.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#588227 Ριππερ μανα μου :shifty: δεν το ξερεις πως θα παει το εργο; :roll:

Οταν ερθει η ωρα της Φεραρι να ξανασπειρει ( νομοτελειακα δλδ) ολα θα ειναι καλα για τους Σατανιδηδες, θα ειναι ΕΝΔΟΞΕΣ μερες, δεν θα βαριεται κανεις να βλεπει F1.

Λες και τοσο μακρυα ηταν το 1999-2004. :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#588229 Γιατι ειναι αλλιως να μην εισαι με την Ferrari :svivhaha:

g8777 έγραψε:Φτιαξτε ομαδα (εσυ και ολοι οι υπολοιποι) και νικηστε και τους κανονισμους. :iconcool:

Οι κανονισμοι υπαρχουν αλλα το πως εφαρμοζονται κανει ολη την διαφορα g μου. Γιατι οταν δινεις ποινη 5 δευτερα σε ολους καποιος χανει την νικη και καποιος αλλος χανει 5 δευτερα απο την διαφορα των 10 που εχει. :s_wink
Οταν πριν δυο- τρια χρονια βλεπαμε καποιον να παιζει συγκρουομενα και ποινη να μην παιρνει η να ειναι χαδι :s_wink για ποιους κανονισμους ακριβως μιλας; Πως να κερδισεις αυτο που καθε φορα ερμηνευεται διαφορετικα; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
#588231 Γι αυτο στο εξηγησα ποδοσφαιρικα μανα μου.

Γιατι ξερω οτι εισαι γαβρος, ξερω οτι θα καταλαβεις απολυτα τι σου λεω, αλλο που δεν προκειται να το παραδεχτεις. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Γι αυτο στο εξηγησα ποδοσφαιρικα μανα μου.

Γιατι ξερω οτι εισαι γαβρος, ξερω οτι θα καταλαβεις απολυτα τι σου λεω, αλλο που δεν προκειται να το παραδεχτεις. :iconcool:

Γιε μου :iconcool: προσεξε γιατι θα κοιμηθεις στην αποθηκη :lol:

Δεν ειμαι γαυρος, Ολυμπιακος ειμαι, γαυρος ειναι ο Asimov :shifty:

θα συμφωνησω ομως σε ενα πραγμα, αυτος που κυριαρχει θελει να κυριαρχει παντου :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#588236 Βαριεμαι να βαλω τα quotes, αφορουν κυριως τον ripper:
1. Συμφωνω με ripper, οτι το κριτηριο της τηλεθεασης, του ενδιαφεροντος για το πρωταθλημα κτλ δεν πρεπει να λαμβανεται υποψη. Οι κανονισμοι ειναι κανονισμοι και οι αγωνοδικες πρεπει να κρινουν ασχετως προσωπων, βαθμων κτλ.
Ειναι ομως ενδιαφερον να μαθουμε αν η διερευνηση εγινε αυτεπαγγελτα ή μετα απο report της ενδιαφερομενης ομαδας. Δηλ. διαμαρτυρηθηκε η Μερκ και ερευνησαν ή οχι; Γιατι αν διαμαρτυρηθηκε η Μερκ (μετα απο τα παραπονα του Λουη στο ραδιο), οι κριτες δεν φταινε, "φταιει" ομως η Μερκ και θα το πληρωσει. Μπορει δηλ. να πηρε την νικη, αναλαμβανει ομως ενα σοβαρο, κατα την κριση μου, "reputational risk". Και αυτο τους νοιαζει πολυ περισσοτερο απο λιγους εξτρα βαθμους, που δεν τους χρειαζοταν κιολας. Δεν μιλω καν για τη ζημια στο ζμπορ, που πιθανως να μην τους ενδιαφερει.
2. Αυτο σημαινει οτι οι αγωνοδικες σωστα εκριναν χωρις να επηρεαστουν απο τις συνεπειες, όχι ομως και οτι εκριναν σωστα! :iconcool:
3. Ημουν πολυ προσεκτικος στο να διαχωρισω την προθεση με το αποτελεσμα.
3α. Πιστευω εχει γινει προφανες, οτι η προθεση ΕΙΝΑΙ κριτηριο και οτι οι αγωνοδικες την ελαβαν υποψη τους. Οταν πχ καποιος κουτουλησει στον τοιχο (απο δικο του λαθος) και κανει bounce back στην πιστα ανεξελεγκτα, ΔΕΝ τιμωρειται για επικινδυνη επανοδο (και σωστα). Το παραδειγμα με το κοκκινο φαναρι συμφωνω με γκρεο οτι ειναι ατυχες.
3β. Δεν ξερω ποσο ελεγχο ειχε ο Φετελ και απο ποια στιγμη και μετα. Σιγουρα, οταν ειναι στο γκαζον δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο απο αυτο που εκανε. Στροφη αριστερα/δεξια/φρεναρισμα δεν παιζουν, οδος διαφυγης δεν υπαρχει. Τα εξηγησε ο Νικος πολυ καθαρα. Ξαναμπαινει λοιπον, επικινδυνα μεν, χωρις καμια αλλη επιλογη δε. Αυτο δεν θα επρεπε να τιμωρειται (και δεν τιμωρειται, βλ.3α).
ΟΜΩΣ, προφανως εκριναν οτι, τη στιγμη που ισιωνει το τιμονι εχει πλεον ελεγχο και κλεινει τον Χαμ επικινδυνα και σκοπιμα, και για αυτο τον τιμωρησαν. Το καταλαβαινω, αλλα διαφωνω. Δεν εχει υπαρξει επικινδυνη επαναφορα, δεν κερδισε πλεονεκτημα, δεν τον εκλεισε επικινδυνα. Αν ειχε κανει αυτη την κινηση χωρις να εχει βγει, δεν θα το συζητουσαμε.
4. Το οτι ΟΛΟΙ οι πρωην οδηγοι και οι ρουβιτσες του Λουη στο Σκάι κρινουν την αποφαση λαθος, δεν μπορει να περναει έτσι απλα μπάι. Δηλ. ΟΚ, εχουμε 3 ειδικους που πηραν μια αποφαση και ολη η υπολοιπη κοινοτητα την κρινει λαθος. Ε, οσο να 'ναι, ΠΑΙΖΕΙ να εκαναν το λαθος οι αγωνοδικες και να εχουν δικιο ολοι οι αλλοι, δεν ειναι και θεοι.
5. Τα παραπανω δεν εχουν να κανουν ΚΑΘΟΛΟΥ με τη Φερραρι. Προσωπικα ποτε δεν υποστηριζα τη Φερραρι, παρα μονο τωρα, αποκλειστικα για να σπασει η μονοτονια. Εχουν να κανουν με την υπεραστυνομευση του ζμπορ και την slow motion αυτοεξοντωση του.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#588238 Ωραιο αρθρο!

Λεει αυτο που ειπα εχθες (οτι εκατσε ΛΕΚΟΥΜΙ στο Vettel αυτος ο ντορος με την ποινη και δεν ασχοληθηκε σχεδον κανενας με το λαθος που εκανε ΠΑΛΙ)...
Και επισης λεει αυτο που ειχα πει πριν απο καιρο (οτι σε καποια φαση θα βγουνε τα κομπιουτερακια και θα ποσταρονται οι ποντοι και οι διαφορες χωρις ολα αυτα τα λαθη του Vettel)...

https://www.motorsport.com/f1/news/pena ... r/4461952/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#588259 Είναι εύκολο να το παίζεις μετά Χριστόν προφήτης. Και ανεξοδο. :whistlink:

Για να δούμε και τον Jolyon:

https://www.bbc.co.uk/sport/formula1/48583803
Ο,τι σας έγραψα και γω δλδ. :iconcool:
Δοξαστε με, είμαι από τους νυστες του αθλήματος. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Λουης ακολουθει Νικο μου, βρισκει κενο για προσπερασμα, ποια γραμμη να ακολουθησει μανα μου;;; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα αλλαξει γραμμη.

Μονο που του εσκασε τορπιλη απο αριστερα, τι να κανει ο ερμος, να διατηρησει την γραμμη του; :dizzy:

Μιας και σου αρεσουν οι δημοσκοπησεις του ιντερνετ, μπορεις να μου πεις ποσοι ηρθαν να επιρριψουν ευθυνες στον Λουη; :lol:

:dizzy:

Ρε συ τι λες? Έχεις μπερδευτεί με ποιά είναι η σωστή γραμμή νομίζω.

Κενό για προσπέρασμα που? Δεξιά?

Δεν αλλάζει γραμμή ο Λούης γιαυτό σου έβαλα τη φωτό. Η σωστή γραμμή είναι αυτή του Λούη (δες το από τα quali). ΟΛΟΙ πατάνε εκεί το κερμπ της εξόδου που είναι ο Λούης. Ο Σεμπ είναι ένα κλικ μέσα για να χωρέσει και ο Λούης στο σημείο που έρχονται κοντά, μετά επιταχύνει.

Μη ξεχνάς από που ξεκίνησε η συζήτηση. Από το παρακάτω, ότι τάχα μου το ότι δεν είχαμε ατύχημα το οφείλουμε στον Λούη όταν σου αναφέρω ότι ΔΕΝ τον στριμώχνει: :lol:

g8777 έγραψε:
Όταν μπαίνει στη πίστα ΔΕΝ στριμώχνει, ούτε πετάει τον Χάμιλτον εκτός αφού αυτός είναι πίσω του και όχι στο πλάι του. Δεν τον κόλλησε στο τοίχο δηλαδή και μόλις τον είδε του άφησε χώρο, αλλιώς θα μιλούσαμε για ξεκάθαρη ποινή.

Τα εχουμε γραψει 1000 φορες. Το οτι δεν εγινε ατυχημα (στο σημειο αυτο θα ηταν και σοβαρο μαλιστα) οφειλεται ξεκαθαρα στα αντανακλαστικα του Λουη, μην βγαζουμε αθωα περιστερα τον οδηγο της ομαδας που φοραει κοκκινα. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#588266 Δεν είναι όλοι. Πχ ο Rosberg. Και άσε τον Rosberg, εδώ το λέω ΕΓΩ :lol:
Σχετικό βίντεο

Ερώτηση: Αν ο Vettel είχε 50 sec διαφορά από τον δεύτερο έτσι θα επέστρεφε στην πίστα;

ΥΓ: Φτάνει με το Vettel
Elio de Angelis - unsafe ή όχι; :lol:

Άβαταρ μέλους
By Nikos!
ripper έγραψε:Δεν είναι όλοι. Πχ ο Rosberg. Και άσε τον Rosberg, εδώ το λέω ΕΓΩ :lol:
Σχετικό βίντεο

Ερώτηση: Αν ο Vettel είχε 50 sec διαφορά από τον δεύτερο έτσι θα επέστρεφε στην πίστα;

Νομίζω ο Ροζμπεργκ ανασκεύασε τη δήλωσή του.

Ναι, έτσι θα γυρνούσε και guess what, δε θα έπαιρνε ποινή.

Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό. :)
Άβαταρ μέλους
By ripper
#588268 Όχι.
Θα γυρνουσε πολύ πιο ήρεμα και χωρίς να γλυστρήσει ,οπως πχ ο Elio από πάνω.
Όταν ξαναμπαινουν μέσα στην πίσα από γρασίδι συνηθως δεν γλυστράνε γιατί κόβουν.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
ripper έγραψε:Όχι.
Θα γυρνουσε πολύ πιο ήρεμα και χωρίς να γλυστρήσει ,οπως πχ ο Elio από πάνω.
Όταν ξαναμπαινουν μέσα στην πίσα από γρασίδι συνηθως δεν γλυστράνε γιατί κόβουν.

ripper είναι απολύτως σχετικό με το πόση φόρα έχουν από πριν και πόσο μεγάλο είναι το γρασίδι.

Στο συγκεκριμένο σημείο είναι τόσο μικρό που βγήκε και μπήκε στη πίστα μέσα σε 15-20 μέτρα, πόσο να κόψει ρε συ? :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Nikos! και 11 Ιουν 2019, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά