Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
1
10%
4
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#587861 Ούτε γκάζι πατάς. Το αφήνεις, αντε κανένα κατέβασμα και ο,τι γίνει.

Είσαι απλά επιβάτης, δε το ελέγχεις γιατί το γρασίδι έχει υγρασία και είναι φυσιολογικό να γλιστρήσεις κατά την είσοδο στη πίστα. Αν κάνεις οτιδήποτε άλλο θα φέρεις τετ α κε.

Ο Χαμ δεν είναι χαζός. Το ξέρει αυτό και επίσης τον είδε να βγαίνει εκτός, συνέβη μπροστά του.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
ripper έγραψε:Sparticle δεν θυμάμαι καν το περιστατικό αλλά δεν έχει και καμία σημασία. Προηγούμενη λάθος απόφαση δεν δικαιολογεί και άλλη λάθος.

Realzeus δεν είναι στο χέρι του δικαστή. Είναι ξεκάθαρη εφαρμογή του κανονισμού. Δεν είναι καν αμφισβητουμενη.
Είναι όπως το unsafe release του Verstappen στον προηγούμενο αγώνα. Ξεκάθαρο.

https://youtu.be/Z0OS1gXa2b4

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777

:s_biggrin

Μπαγιερ μιλα ρε και ανησυχω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
ripper έγραψε:Sparticle δεν θυμάμαι καν το περιστατικό αλλά δεν έχει και καμία σημασία. Προηγούμενη λάθος απόφαση δεν δικαιολογεί και άλλη λάθος.

Το έχω ποστάρει 4η σελίδα.

Να και από incar Ricciardo:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:

Δε διαφωνώ με αυτά που λέει ο Τάκαρος :inlove:
Μόνο στο πρώτο μισό του 2ου point του έχω ένσταση, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούσε να επανέλθει στη πίστα "ασφαλώς".
Εγώ θεωρώ ότι δεν είχε τον έλεγχο του μονοθέσιου που χρειαζόταν για να μπει με απόλυτη ασφάλεια στην πίστα.
Τέλος.
Ας κάτσουν να το βλέπουν μόνοι τους το πρωτάθλημα, σαν τον τελικό παο-προμηθέας, μεταξύ συγγενών (ούτε καν οι φίλοι δεν θα πάνε). :s_bye
Άβαταρ μέλους
By theo13
Bayern7 έγραψε:
g8777 έγραψε:

Δε διαφωνώ με αυτά που λέει ο Τάκαρος :inlove:
Μόνο στο πρώτο μισό του 2ου point του έχω ένσταση, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούσε να επανέλθει στη πίστα "ασφαλώς".
Εγώ θεωρώ ότι δεν είχε τον έλεγχο του μονοθέσιου που χρειαζόταν για να μπει με απόλυτη ασφάλεια στην πίστα.
Τέλος.
Ας κάτσουν να το βλέπουν μόνοι τους το πρωτάθλημα, σαν τον τελικό παο-προμηθέας, μεταξύ συγγενών (ούτε καν οι φίλοι δεν θα πάνε). :s_bye
Τι μεταξύ συγγενών και φίλων;; sold out κάναμε !!

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587868 https://www.formula1.com/en/latest/article.vettels-canada-penalty-the-stewards-decision-in-full.LgUCvccAD1MrhGG6oYkZs.html

The stewards reviewed video evidence and determined that Car 5, left the track at turn 3, rejoined the track at turn 4 in an unsafe manner and forced car 44 off track. Car 44 had to take evasive action to avoid a collision.

Απλα και κατανοητα. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#587872 Το μόνο απλό που συμβαίνει εδώ και χρόνια είναι πως όταν αυτά τα κάνουν οι Hamilton και Verstappen, ακούμε ύμνους για το πόσο φοβεροί είναι και παρά τα λάθη τους κρατήθηκαν μπροστά από τους αντιπάλους τους. Γιατί "έτσι είναι το racing" και αυτοί είναι "hard racers" και άλλα χαρωπά. Γαργάρα εκεί οι κανονισμοί.

Όταν τα κάνει ο Vettel και η Ferrari, είναι απλά κουλάδια που δεν μπόρεσαν να μείνουν στην πίστα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587875 Υπαρχει και ενα "unsafe release " στην μεση sparticle. Τεσπα, λεπτομερειες θα μου πεις, αφου ο Λουης ειχε τα αντανακλαστικα και δεν τον εκανε χαλκομανια ο αλλος. :s_howdy

Racing incident θα λεγαμε και τοτε. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#587877 Το τιμημένο f1 tv τώρα παίζει και είδα τη φάση μέσα από το κόκπιτ πάνω από 10 φορές . Λοιπόν , ο Φετελάκος είχε αποκτήσει τον έλεγχο όντας κάπου στο μέσον του δρόμου αλλά επέλεξε να κάνει μια αχρείαστη τιμονιά στα δεξιά καταφανέστατα για να κλείσει την πόρτα.
Ντροπή Φεταλάκο , και 2η ντροπή τα τσαλιμάκια στον τερματισμό.
Άβαταρ μέλους
By sprsk
#587879 Άλλο ένα λιθαράκι στο σίχαμα της F1 ... :thumbsdown:
Κρίμα που το MONACO δεν έχει έξω από τα όρια της πίστας ... έπρεπε ο DR να το χώσει στις μπαρίερες μπας και τιμωρηθεί ο favorite :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#587881 https://www.motorsport.com/f1/news/stew ... d/4461267/

Stewards’ decision in full: Why Vettel was penalised

Reason: The stewards reviewed video evidence and determined that Car 5, left the track at turn 3, rejoined the track at turn 4 in an unsafe manner and forced car 44 off track :s_thumbsup . Car 44 had to take evasive action to avoid a collision.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
g8777 έγραψε:Υπαρχει και ενα "unsafe release " στην μεση sparticle. Τεσπα, λεπτομερειες θα μου πεις, αφου ο Λουης ειχε τα αντανακλαστικα και δεν τον εκανε χαλκομανια ο αλλος. :s_howdy

Racing incident θα λεγαμε και τοτε. :s_roses

unsafe manner αφου θες τις λεπτομερειες. Το οποιο σαν λεξη εμπεριεχει και την προθεση του οδηγου να επιστρεψει στην πιστα με τροπο ασφαλη. Που στην προκειμενη περιπτωση δεν υπηρχε αυτη η επιλογη για τον Vettel, αφου κοβει ευθεια ενα εσακι με γρασιδι και αποκτα τον ελεγχο λιγο πριν τον τοιχο.

Ας μας πουν τι θελει η Mercedes απο κινητηρες, λαστιχα, κανονισμους κι ας μας πει κι ο Μπραντλ που τα λεει ωραια ολα ποσο φοβερος ειναι ο Hamilton, να κλεισουμε και την τηλεοραση στο τελος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587883 Sparticle ο κανονισμός είναι σαφής. Τώρα το τί θα ήθελε ο κάθε τιφοζο να λέει, δεν λεει και πολλά. Σκληρός νόμος αλλά νόμος.Μεθαυριο μπορεί να το χάνει βολικά καί ο Λούης και να κόβει δρόμο μέσα από εσακια. Γιατί να δώσει θέση πίσω, αγωνιστικό συμβάν και αυτό.
Όλα ποπα .