- 09 Ιουν 2019, 21:52#587756
Υπάρχει περίπτωση το PLAN B να σημαίνει "δε θα κάνουμε |λογοκρισία|";
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”
- 09 Ιουν 2019, 22:33#587769
21 νίκες σε αυτόν που τους ταΐζει. Αν το πανηγυράκι τους μείνει χωρίς θεατές να δω ποιος θα τους φταίει
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”
- 09 Ιουν 2019, 22:38#587772
Εγώ δε θα πήγαινα καν στην απονομή. Ας την κάνουν με τις καρέκλες. |λογοκρισία| άνθρωποι.. να πω ότι παιζόταν και το πρωτάθλημα.. εντελώς ελεεινοί.
- 09 Ιουν 2019, 22:39#587774
Δεν ξέρω τι είναι πιο...ικανοποιητικό για τον χάμιλτον. 1. Τον περνά στα ίσια μέσα στον αγώνα λέγοντας του "τι 5 τι 1 δεύτερο ποινής..." 2. Αφήνει τον φέτελ να κερδίσει λέγοντας του στα σκαλάκια όπως ανεβαίνουν στο πόντιουμ "φίλε, κάνε λίγο στην άκρη" σπάζοντας και το τελευταίο ίχνος τσαμπουκά που μπορεί να έχει.
- 09 Ιουν 2019, 22:45#587776
Τραγικη αποφαση, τραγικος Χαμιλτον και Μερσεντες. Για μια νικη, που δεν την χρειαζονται, θα υποστουν φοβερη δυσφημιση και σαν εταιρεια και σαν σπορ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ. Θα ειναι μια εξευτελιστικη νικη και απονομη και θα αποτελεσει σημειο αναφορας για πολλα χρονια. Αισχος, αισχος, αλητεια, αισχος!
- 09 Ιουν 2019, 22:50#587778
Καμιά απορία που ο τζι είναι ΑΕΚ και Χάμιλτον
Bayern7 έγραψε:Εγώ δε θα πήγαινα καν στην απονομή. Ας την κάνουν με τις καρέκλες. |λογοκρισία| άνθρωποι.. να πω ότι παιζόταν και το πρωτάθλημα.. εντελώς ελεεινοί.
+1
I build engines and attach wheels to them. Enzo Ferrari