Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#58674 Σε καταλαβαίνω.Και εγω εχω ξεγράψει τις BMW πχ μετά τη 525 που έχει μείνει 3 φορές και το MINI...
Δε θα τα πρότεινα σε κανεναν.
Αντιθετα με τα 2 B8 δεν εχουμε αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#58757 Όλα σχετικά είναι.

Εμένα πάλι δε μου έβγαλε τίποτα το si, ένα καλό και προσεγμένο αυτοκίνητο θα το συνιστούσα σε πολλούς.

Βασικά με ψήνει και μένα η ιδέα του S3 ή του allroad...αλλά προς το παρόν δε θα κάνω κάποια κίνηση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#58764 Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι και τόσο σχετικά. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πχ ότι το μεγάλο s-tronic είναι προβληματικό και ότι οι CDNC πίνουν τα Castrol με το μπουρί της σόμπας. Μόνο από αυτό και το προηγούμενο φόρουμ έχω 3 ή 4 περιπτώσεις ομοιοπαθών που μιλάμε με email για το πως να χειριστούν τις καταστάσεις τους γιατί τους ζητάγανε/ζητάνε 4ψήφια ποσά με 4 και βάλε το πρώτο ψηφίο. Το ρισκάρεις??

Για να μην αναφέρω τι έχω ακούσει/δει μετά από τόσες επισκέψεις στη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της μάρκας στην Αττική.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Ε, ένα συμπλέκτη που άλλαξες δεν το λες και τίποτε...

Καταρχάς αυτό είναι αναλώσιμο και υλικό τριβής αν και ήταν θέμα ανεγκέφαλου πρώην ιδιοκτήτη και στην ουσία τον άλλαξα επειδή με ενοχλούσε γιατί τον είχε φάει μονόπαντα. Θα μπορούσα να τον κρατήσω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#58768 Καλά, δεν μου πέφτει λόγος βέβαια, αλλά πώς μπορεί κάποιος να τον φάει μονόπαντα;
Ο δικός μου αντέχει ακόμη ζωή να 'χει, αν και πλέον πιάνει αρκετά ψηλά...
Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει, είναι η μπαταρία της 1: σε 7 χρόνια και βάλε, και σχεδόν 100Κ χλμ πια και με το start-stop, και αντέχει.
Δεν θεωρώ με τίποτε τις BMW αξιόπιστα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα οδηγικά, είναι στην κορυφή.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, δεν μου πέφτει λόγος βέβαια, αλλά πώς μπορεί κάποιος να τον φάει μονόπαντα;
Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει, είναι η μπαταρία της 1: σε 7 χρόνια και βάλε, και σχεδόν 100Κ χλμ πια και με το start-stop, και αντέχει.
Δεν θεωρώ με τίποτε τις BMW αξιόπιστα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα οδηγικά, είναι στην κορυφή.

Ούτε κι εγώ, αλλά το κατάφερε. Τον είδα όταν κατέβηκε. Στα 1/3 του ήταν φαγωμένος, είχε εμφανής κλήση το υλικό.

Τις BMW τις θεωρώ τόσο αξιόπιστες όσο και οι υπόλοιπες Γερμανικές φίρμες.

Είμαι κατά την άποψης να βάζουμε ταμπέλες σε όλα επειδή κάτι στραβό πήγε σε μας. Το έκανα στο παρελθόν και ήταν λάθος.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Deleted User 1 έγραψε:Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι και τόσο σχετικά. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πχ ότι το μεγάλο s-tronic είναι προβληματικό και ότι οι CDNC πίνουν τα Castrol με το μπουρί της σόμπας. Μόνο από αυτό και το προηγούμενο φόρουμ έχω 3 ή 4 περιπτώσεις ομοιοπαθών που μιλάμε με email για το πως να χειριστούν τις καταστάσεις τους γιατί τους ζητάγανε/ζητάνε 4ψήφια ποσά με 4 και βάλε το πρώτο ψηφίο. Το ρισκάρεις??

Για να μην αναφέρω τι έχω ακούσει/δει μετά από τόσες επισκέψεις στη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της μάρκας στην Αττική.

Βασικά όλα τα s tronic είναι προβληματικά. :lol:
Για τη κατανάλωση λαδιου πάντως οι κάτοχοι επρεπε να το είχαν ψαξει το θέμα γιατι η Audi τα επισκευαζε δωρεαν.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kostis20 έγραψε:Για τη κατανάλωση λαδιου πάντως οι κάτοχοι επρεπε να το είχαν ψαξει το θέμα γιατι η Audi τα επισκευαζε δωρεαν.

To ίδιο πάντως που λες το κάνει/έκανε η BMW με τους πολλαπλασιαστές. :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#58788 Όντως για το λάδι the blame on me. Αλλά τι να σου κάνω που πριν 5-6 χρόνια που τα πήραμε το θεωρήσαμε feature και όχι bug. Άσε που πάνω στη 2ετία είχαν αρχίσει τα θέματα με το stronic οπότε μία ζημιά τη φορά. Μετά είχαν λήξει και εγγυήσεις κτλ οπότε σταμάτησε το ψάξιμο εφόσον πρόκειται για θέμα που δεν φαίνεται να επηρεάζει την απόδοση. Τώρα βέβαια βάνω 1λτ/3000χλμ άρα πολύ πιθανό στο επόμενο service να το κάνω θέμα γιατί ότι κερδίζω από την πτώση της τιμής της βενζίνης, τα δίνω στην Castrol. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By drdino
Nikos! έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, δεν μου πέφτει λόγος βέβαια, αλλά πώς μπορεί κάποιος να τον φάει μονόπαντα;

Ούτε κι εγώ, αλλά το κατάφερε. Τον είδα όταν κατέβηκε. Στα 1/3 του ήταν φαγωμένος, είχε εμφανής κλήση το υλικό.

Τις BMW τις θεωρώ τόσο αξιόπιστες όσο και οι υπόλοιπες Γερμανικές φίρμες.

Είμαι κατά την άποψης να βάζουμε ταμπέλες σε όλα επειδή κάτι στραβό πήγε σε μας. Το έκανα στο παρελθόν και ήταν λάθος.

Θα ήθελα πολύ να μάθω πώς μπορεί ο χρήστης να το κάνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Nikos! έγραψε:
kostis20 έγραψε:Για τη κατανάλωση λαδιου πάντως οι κάτοχοι επρεπε να το είχαν ψαξει το θέμα γιατι η Audi τα επισκευαζε δωρεαν.

To ίδιο πάντως που λες το κάνει/έκανε η BMW με τους πολλαπλασιαστές. :)

Το ξέρω μου τους έχουν αλλάξει ηδη δυο φορές.... :rtfm: Με το αυτοκίνητο να έχει μεινει ουσιαστικά τη μια φορά στην Αρτα...Για το ΜΙΝΙ να μη το συζητήσω τώρα το θέμα. :lipsealed:
Τέλος πάντων εγω δε προσπαθω να ωραιοποιήσω καμία κατάσταση.Και για την Audi/VAG o πρώτος,αν όχι ο μόνος, ήμουν που έγραφα τι ακριβώς προβλήματα βγάζουν τα μοντέλα της ,εδω και χρόνια στο παλιό forum όπως και τωρα.Και για τη BMW το ίδιο κάνω ,απλα τα ζω απο πρώτο χέρι.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#61152 Υπάρχει έκδοση Α3 που να έχει στάνταρ xenon; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:Υπάρχει έκδοση Α3 που να έχει στάνταρ xenon; :hmmm:

Μπερδεύτηκε ο άνθρωπος. :lol:

Το S3 Ξένο...