Δε θα τα πρότεινα σε κανεναν.
Αντιθετα με τα 2 B8 δεν εχουμε αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα.
Anonymous Founder έγραψε:Ε, ένα συμπλέκτη που άλλαξες δεν το λες και τίποτε...
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, δεν μου πέφτει λόγος βέβαια, αλλά πώς μπορεί κάποιος να τον φάει μονόπαντα;
Ο δικός μου αντέχει ακόμη ζωή να 'χει, αν και πλέον πιάνει αρκετά ψηλά...
Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει, είναι η μπαταρία της 1: σε 7 χρόνια και βάλε, και σχεδόν 100Κ χλμ πια και με το start-stop, και αντέχει.
Δεν θεωρώ με τίποτε τις BMW αξιόπιστα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα οδηγικά, είναι στην κορυφή.
Deleted User 1 έγραψε:Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι και τόσο σχετικά. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πχ ότι το μεγάλο s-tronic είναι προβληματικό και ότι οι CDNC πίνουν τα Castrol με το μπουρί της σόμπας. Μόνο από αυτό και το προηγούμενο φόρουμ έχω 3 ή 4 περιπτώσεις ομοιοπαθών που μιλάμε με email για το πως να χειριστούν τις καταστάσεις τους γιατί τους ζητάγανε/ζητάνε 4ψήφια ποσά με 4 και βάλε το πρώτο ψηφίο. Το ρισκάρεις??
Για να μην αναφέρω τι έχω ακούσει/δει μετά από τόσες επισκέψεις στη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της μάρκας στην Αττική.
kostis20 έγραψε:Για τη κατανάλωση λαδιου πάντως οι κάτοχοι επρεπε να το είχαν ψαξει το θέμα γιατι η Audi τα επισκευαζε δωρεαν.
Nikos! έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Καλά, δεν μου πέφτει λόγος βέβαια, αλλά πώς μπορεί κάποιος να τον φάει μονόπαντα;
Ο δικός μου αντέχει ακόμη ζωή να 'χει, αν και πλέον πιάνει αρκετά ψηλά...
Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει, είναι η μπαταρία της 1: σε 7 χρόνια και βάλε, και σχεδόν 100Κ χλμ πια και με το start-stop, και αντέχει.
Δεν θεωρώ με τίποτε τις BMW αξιόπιστα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα οδηγικά, είναι στην κορυφή.
Ούτε κι εγώ, αλλά το κατάφερε. Τον είδα όταν κατέβηκε. Στα 1/3 του ήταν φαγωμένος, είχε εμφανής κλήση το υλικό.
Τις BMW τις θεωρώ τόσο αξιόπιστες όσο και οι υπόλοιπες Γερμανικές φίρμες.
Είμαι κατά την άποψης να βάζουμε ταμπέλες σε όλα επειδή κάτι στραβό πήγε σε μας. Το έκανα στο παρελθόν και ήταν λάθος.
Nikos! έγραψε:kostis20 έγραψε:Για τη κατανάλωση λαδιου πάντως οι κάτοχοι επρεπε να το είχαν ψαξει το θέμα γιατι η Audi τα επισκευαζε δωρεαν.
To ίδιο πάντως που λες το κάνει/έκανε η BMW με τους πολλαπλασιαστές.
Με το αυτοκίνητο να έχει μεινει ουσιαστικά τη μια φορά στην Αρτα...Για το ΜΙΝΙ να μη το συζητήσω τώρα το θέμα.
xenos έγραψε:Υπάρχει έκδοση Α3 που να έχει στάνταρ xenon;
κι αν κατάλαβα σωστά από αυτά που διάβασα στην περ[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]