Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Αγοράζει πια κανένας γάλα εβαπορέ; Και πολύ άντεξε θα έλεγα... :lipsealed:
Απορία είναι, δεν γνωρίζω και ρωτώ. Γενικώς, απεχθάνομαι το γάλα, ακόμη περισσότερο το εβαπορέ.

Σχεδον ολα τα ζαχαροπλαστεια.

Δεν θα εκλειψει αυτη η μορφη του γαλακτος απο την αγορα (και πως θα μπορουσε με διαρκεια ζωης εκτος ψυγειου 44 χρονια;) απλα τωρα θτρεχα γυρευε απο που και με τι παραχθηκε :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Chris
NickTG έγραψε:Εγώ.
Βάζω σε φραπέ και σοκολάτα.

Κι εγω! Σε φραπε και ελληνικο, ζεστο με μελι το χειμωνα αμα την εχω αρπαξει, σε ζαχαρουχο βουτες με ψωμι, ή για σπιτικο παγωτο, κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#587142 Δεν το περίμενα τέτοια κατανάλωση και υποστήριξη! Στον καφέ πάντως, αν μιλάμε για τις μικρές συσκευασίες, ήταν πάντα εισαγόμενο, το γάλα Βλάχας ήταν ελληνικό μόνον στις μεγάλες συσκευασίες.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#587143 Κοντολογίς, πολύς κόσμος το προτιμάει ακόμα (ναι, και εγώ επίσης :lol: ) .
Μήπως τους "έφαγαν" (μεταξύ άλλων και) τα φτηνότερα εβαπορέ ιδιωτικής ετικέτας των αλυσίδων σούπερ μάρκετ :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:Δεν το περίμενα τέτοια κατανάλωση και υποστήριξη! Στον καφέ πάντως, αν μιλάμε για τις μικρές συσκευασίες, ήταν πάντα εισαγόμενο, το γάλα Βλάχας ήταν ελληνικό μόνον στις μεγάλες συσκευασίες.

Για να μου φτάσουν οι μικρές θέλω 10 για κάθε καφέ! :s_tongue
Μόνο μεγάλη συσκευασία.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#587232 Δεν διαφωνώ σε αυτό.
Για την ακρίβεια χτυπάω με νερό, βάζω παγάκια και όλο το υπόλοιπο είναι γάλα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Anonymous Founder έγραψε:Αγοράζει πια κανένας γάλα εβαπορέ;

Και γω στο κλαμπ, νουνου, το παίρνω σε 12αδες.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
NickTG έγραψε:Δεν διαφωνώ σε αυτό.

YV -->
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Y.V
EDDIE_147 έγραψε:

YV -->
Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#587279 Όταν το κατασκεύασε η Αγροτική με τη Νεστλε, εποχή 70, επιβλέπων μηχανικός τότε ήταν ο Γενηματας... Είχε και μονάδα που έφτιαχνε γάλα σκόνη που έδινε στο στρατό εποχή 89.

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Y.V έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:

YV -->
Εικόνα

:lol:

Εσπρέσο και καπουτσίνο τους πίνω σκέτους όμως. :s_tongue