Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#587001 Μαθαίνω ότι η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων είναι σε καλό δρόμο. (Καιρό είχε να παίξει ανάλογο αφήγημα, δεν τους βλέπω σε φόρμα :( )

Μετα την εκτροπή του αχελωου θα δρομολογηθούν και αυτές :shifty:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#587005 Θέλετε να πείτε κύριε Λακη, ότι ο νέος κύκλος παραφιλολογίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις, είναι παπατζα της κυβερνήσεως για εσωτερική κατανάλωση ; :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 06 Ιουν 2019, 09:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587007 Βάλτο βρε του ανθρώπου κάνα shifty παραπάνω μπας και συνειδητοποιήσει το δικτυκό σου χιούμορ

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
red_monster έγραψε:
junior gt έγραψε:Ανησυχεις ε? :s_sarcastic
Μη ψαρωνεις. Ειναι πολλες οι εννια μοναδες :whistlink:

Τωρα που το λες βεβαια εχω κι εγω κατι απλυτους στη δουλεια που στις ευρωεκλογες το παιζαν κριτικη απο αριστερα, Μερα, αποχη κι ετσ. Τωρα ψιλοχεσμενους τους εκοψα. Δαγκωτο Τσιπρα λεει...
Ή μεθ'ημων ή καθ'ημων που λεγε και ο Γιωργαρος. :whistlink:

Κρατά και μια πισινή για αυτά που λέγονται στην διοίκηση :shifty:

Τα περισσότερα ποντίκια έχουν μυριστεί την δουλειά και έχουν αρχίσει να πηδάνε από το πλεούμενο :shifty:

Άστη διοίκηση μάνα μου. Για το απλό πλήρωμα μιλάω. Από λοστρόμους και κάτω. Φιλιπινέζοι, θερμαστές, μούτσοι κλπ. Αυτοί μαθαίνω είναι λίγο ανήσυχοι. Και είναι και οι πολλοί οι γ@μημένοι. Που ξέρουν ότι δε φτάνουν οι βάρκες και θα'χει κολύμπι στον Ινδικό με τους καρχαρίες. Είχανε ακούσει από μακριά κάτι για επταήμερα, για κατάργηση 13ου και 14ου μου πανε αλλά το παίζαν άνετοι. Κάναν ανάλυση με βάση 'το κράτος και επανάσταση'. Άλλα μάλλον άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις να'ρχεται.
Όπως είπα η διοίκηση ΝΑ. Η καλύτερή της. :rtfm:

υγ: τελικά θα μάθουμε τι πορσικό οδηγάει ο... Μπαλάφας ή.... :lipsealed: ???
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#587011 Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό με την κατάργηση 13ου / 14ου είναι ακριβώς το ίδιο με τα κωλόχαρτα της Βούλτεψη το '14. Είναι σουρεάλ το πόσο κύκλο έχουν κάνει τα πράγματα - όπως κινδυνολογούσαν οι της ΝΔ το 14, έτσι κάνουν οι άλλοι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#587013 Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του ανάλογα με το κατά πόσο μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα ή τυφλωμένος από τα κομματικά πάθη - το λυπηρό είναι ότι τα fake news δίνουν και παίρνουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#587015 Εν τέλει όμως το 2015 μέσα στις υπερβολές τους, δεν είχαν και άδικο της ΝΔ (οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρθηκαν σαν μαθητευόμενοι μάγοι, μέχρι να... υποταχθούν για τα καλά και να υπογράψουν τα πάντα), ενώ και τώρα, προφανώς η ΝΔ κάτι δεν μας λέει: πώς ακριβώς θα βρεθούν τα χρήματα για την μείωση των φόρων που υποσχέθηκε για παράδειγμα; Γιατί έχει μιλήσει για λιγότερους φόρους για τις επιχειρήσεις, την μεσαία τάξη, τον ΕΝΦΙΑ, κλπ.
Ψυχανεμίζομαι πως θα την πληρώσει το ασφαλιστικό και οι παροχές υγείας, αλλά δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, σε λίγο καιρό θα ξέρουμε, αφού θεωρώ πως η ΝΔ θα είναι σίγουρα η επόμενη κυβέρνηση.
Θα στοιχημάτιζα πάντως πως θα διαβάσουμε για καμμένη γη, για οικονομία που ήταν χειρότερη απ' ό,τι έλεγαν, πως θα χρειαστεί προσοχή και τα μέτρα ανακούφισης θα πρέπει να περιμένουν. Γιατί προς το παρόν, ζούμε το νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, με υποσχέσεις που δεν πατάνε πουθενά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης καλά θα κάνει να κόψει την ιστορία με τις παροχές, αφού εν τέλει δεν πείθουν κανέναν και φαίνονται και λακαμάδες στην τελική. Ας το παίξει "υπεύθυνη δύναμη" ξέρω γω και ας αφήσει τους άλλους μετά να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, δεν βλέπετε πώς "δικαιώνεται" ο Σαμαράς που δεν έκανε τίποτε για 1 χρόνο και κάποιοι τον μνημονεύουν τώρα; Όποιος θέλει να γελάσει, ας δει τις εκθέσεις το 2014 που έλεγαν πως δεν προχωρούν αρκετά γρήγορα οι "μεταρρυθμίσεις" , ήτοι οι περικοπές δαπανών και οι νέοι φόροι που απαιτούσαν από τότε οι καλοί μας δανειστές...
Καταλαβαίνω λοιπόν την χαρά των ψηφοφόρων της ΝΔ, αλλά το 2015 μέσα σε 1 μήνα (Eurogroup τέλη Φεβρουαρίου) κάποιων άλλων κόπηκε απότομα η ελπίδα για κάτι καλύτερο, μην πάθετε τα ίδια, δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον για κανέναν. Όλοι αυτοί έχουν δώσει δείγματα διακυβέρνησης, και ταπεινή μου άποψη ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έπρεπε να διαβεί ξανά το κατώφλι της Βουλής.
Φυσικά, η δική μου άποψη δεν έχει καμία αξία μπροστά στην άποψη του λαού, αλλά εδώ μέσα την αποψάρα του λέει ο καθένας (όποιος τουλάχιστον έχει το θάρρος να το κάνει, υπάρχουν και κάποιοι που το μόνο που κάνουν είναι να το βουλώνουν και να κατηγορούν τους άλλους...).
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Hellenic tifosi έγραψε:Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του ανάλογα με το κατά πόσο μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα ή τυφλωμένος από τα κομματικά πάθη - το λυπηρό είναι ότι τα fake news δίνουν και παίρνουν.

Όχι μόνο τυφλωμένος. Και κουφός θα πρόσθετα:
https://www.youtube.com/watch?v=pClqN22Jz4Y
:whistlink: :whistlink: :whistlink:
Τίποτε άλλα fake news έχουμε? :hmmm: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Hellenic tifosi έγραψε:Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του ανάλογα με το κατά πόσο μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα ή τυφλωμένος από τα κομματικά πάθη - το λυπηρό είναι ότι τα fake news δίνουν και παίρνουν.

Ο συριζα ενα πραγμα που εκανε ηταν να καταργησει το 5€ στα νοσοκομεια , να δωσει προσβαση σε δομες υγειας σε ανασφαλιστους - ανεργους και να δωσει δωρεαν ΜΜΜ στους ανεργους.
Ολα αυτα κατι σημαινουν για αυτους που δεν εχουν δουλεια και ασφαλιση και ειναι περα απο βεβαιο οτι θα κοπουν απο την ΝΔ σαν κυβερνηση.

Θα μου πεις δεν εισαι ανασφαλιστος, δεν σε επηρεαζει αυτο και ουτε εγω ειμαι. Γνωριζω ομως κοσμο που ειναι και δεν θες να ξερεις πως ετρεμε καθε φορα που το παιδι τους ανεβαζε λιγο πυρετο μην τυχον και ειναι κατι σοβαρο. Που περιμενε στις αλλαγες εποχης καποιο ρουχο, παπουτσι για το παιδι του απο γειτονες και φιλους, τα τροφιμα απο την εκλησια η το κοινονικο παντοπωλειο του δημου.

Υπαρχουν πολλοι τετοιοι που μπορει στην Ευρωβουλη να ψηφισαν οτιδηποτε αλλο η να μην πηγαν καν, αλλα τωρα που σφιξαν τα γαλατα σκεφτονται τι μπορει να χασουν.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Νίκος Παππάς έγραψε:

Ο συριζα ενα πραγμα που εκανε ηταν να καταργησει το 5€ στα νοσοκομεια , να δωσει προσβαση σε δομες υγειας σε ανασφαλιστους - ανεργους και να δωσει δωρεαν ΜΜΜ στους ανεργους.
Ολα αυτα κατι σημαινουν για αυτους που δεν εχουν δουλεια και ασφαλιση και ειναι περα απο βεβαιο οτι θα κοπουν απο την ΝΔ σαν κυβερνηση.

Θα μου πεις δεν εισαι ανασφαλιστος, δεν σε επηρεαζει αυτο και ουτε εγω ειμαι. Γνωριζω ομως κοσμο που ειναι και δεν θες να ξερεις πως ετρεμε καθε φορα που το παιδι τους ανεβαζε λιγο πυρετο μην τυχον και ειναι κατι σοβαρο. Που περιμενε στις αλλαγες εποχης καποιο ρουχο, παπουτσι για το παιδι του απο γειτονες και φιλους, τα τροφιμα απο την εκλησια η το κοινονικο παντοπωλειο του δημου.

Υπαρχουν πολλοι τετοιοι που μπορει στην Ευρωβουλη να ψηφισαν οτιδηποτε αλλο η να μην πηγαν καν, αλλα τωρα που σφιξαν τα γαλατα σκεφτονται τι μπορει να χασουν.

Τέτοιες μ@λ@κίες λες κι εσύ και χέζεται :lipsealed: ο trident με τη 'σύμπραξη συμφορουμιτών'... :whistlink:
Υγ: Άσχετο. Ο σύντροφος popolaros που είναι τώρα που ψάχνουμε με τον Παππα τα κλειδιά της πολυκατοικίας μήπως μπούμε μέσα να βοηθήσει λίγο? :iconcool: Τα'χαμε αφήσει στη γλάστρα το '15 αλλά δν τα βρίσκουμε. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#587026 Εάν υπάρξει poloση (που νομοτελειακά θα υπάρξει), η μερίδα του λέοντος εκ των αντιστοίχων gains θα αφορά κυρίως τη νουδού, η οποία φλερτάρει ήδη με αυτοδυναμία. Ως εκ τούτου, δεν έχει κανένα λόγο να άγχεται ο τράϊντεντ και οποιοσδήποτε άλλος. Προσωπικά ξεκίνησα να συμφιλιώνομαι με αυτή την κατάσταση, θα πρότεινα και στους υπόλοιπους φίλους να το δουν γιατί δεν αντέχεται άλλος κουβάς. :lol:

Σχετικά με τις ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας που θα σκεφθούν τί μπορούν να χάσουν από την αποχώρηση της ΔΦΑ, έχω τη γνώμη ότι μάλλον έχουν μετακινήσει το βάρος της επιλογής τους στο πώς θα μπορέσουν να βγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται, και όχι στο πώς θα διατηρήσουν κάποια μέτρα ανακούφισης. Σε αυτό να προσθέσω ότι η τρομολαγνεία με το μπαμπούλα coolio που έρχεται να κλέψει γλειφιτζούρια από προσφυγόπουλα δείχνει εν πολλοίς να φέρνει αντίθετο αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως εάν έχει ψήγματα ή κοτρώνες αλήθειας. Θεωρώ βέβαια εντελώς άδικο το κόψιμο τέτοιων μέτρων από τη νουδού, γιατί όντως εξυπηρετούν πάρα πολλούς συνανθρώπους μας, ενώ ειδικά η πρόσβαση σε δομές υγείας από ανασφαλίστους, μετανάστες και πρόσφυγες αποτελεί και βασικό άξονα ανθρωπιάς.

Το βασικό take από τα παραπάνω είναι η εντυπωσιακή λωτοφαγία των ελ, καθότι αναποθέτουν ελπίδες ανάμπτυξης στημπαράταξη του 15.4% primary deficit. :s_crazy :s_crazy :s_crazy
Στην πραγματικότητα, η νουδού έχει αποδείξει ότι είναι ίσως πιο κρατικοδίαιτη και από το ένδοξο ορθόδοξο, ενώ με πείσμα και αυταπάρνηση δεν κατάφερε να φέρει ποτέ ανάπτυξη ως αύξηση του οικονομικού κύκλου, παρά μόνο ως φοροαφαίμαξη πρώτης τάξεως. Οι ίδιοι κύριοι είναι αυτοί που θα μειώσουν τώρα την φορολογία και θα νοικοκυρέψουν το δεμόσιο. :vava:

Εάν δεν ήταν προφανές εδώ και πολύ καιρό ότι ΔΕΝ έμαθε ο ελ έστω και τα βασικά μετά από 9 χρόνια δυσκολιών, γίνεται τώρα με τα ακοστολόγητα μέτρα της ερχόμενης γκυβέρνησης.
Αυτό που μετράει είναι να είναι όμορφες οι παρόλες - έννοιες όπως κατάρτιση ισοσκελισμένων προγραμμάτων παραμένουν άγνωστες. :s_airkiss

:s_sorry
Άβαταρ μέλους
By gianik
#587028 @Νικος Παππας

Το 5ευρω σχεδόν κανείς δεν το πλήρωνε.. Δείξε μου 1 γιατρό που κάποιος πήγε το παιδι του άρρωστο κ αρνήθηκε να το δει για τον παραπάνω λόγο...
Αλλοδαποί, Ρομα κλπ δήλωναν άποροι
...
Και τότε οι ανασφαλιστοι /άνεργοι κλπ μια χαρά πρόσβαση είχαν σε δομές υγείας. Μην γράφουμε ανακρίβειες.
Δλδ ήρθε ο Σύριζα κ ο κόσμος μπήκε στα νοσοκομεία;;;;;
Πηγαίναμε κρατουμένους συνοδεία στα νοσοκομεία, Έλληνες, ξένους κλπ ανάθεμα αν ποτέ μας ζήτησαν ΑΜΚΑ, ασφάλεια, βιβλιάριο κλπ...
Αντίθετα, ακόμα κ σήμερα ένας καρκινοπαθης για να περάσει επιτροπή για να του δικαιολογησουν την ένεση μπορεί να περιμένει και 3 μήνες...

.