)Μετα την εκτροπή του αχελωου θα δρομολογηθούν και αυτές

)

red_monster έγραψε:junior gt έγραψε:Ανησυχεις ε?![]()
Μη ψαρωνεις. Ειναι πολλες οι εννια μοναδες
Τωρα που το λες βεβαια εχω κι εγω κατι απλυτους στη δουλεια που στις ευρωεκλογες το παιζαν κριτικη απο αριστερα, Μερα, αποχη κι ετσ. Τωρα ψιλοχεσμενους τους εκοψα. Δαγκωτο Τσιπρα λεει...
Ή μεθ'ημων ή καθ'ημων που λεγε και ο Γιωργαρος.
Κρατά και μια πισινή για αυτά που λέγονται στην διοίκηση![]()
Τα περισσότερα ποντίκια έχουν μυριστεί την δουλειά και έχουν αρχίσει να πηδάνε από το πλεούμενο
???
Hellenic tifosi έγραψε:Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του ανάλογα με το κατά πόσο μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα ή τυφλωμένος από τα κομματικά πάθη - το λυπηρό είναι ότι τα fake news δίνουν και παίρνουν.
Hellenic tifosi έγραψε:Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του ανάλογα με το κατά πόσο μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα ή τυφλωμένος από τα κομματικά πάθη - το λυπηρό είναι ότι τα fake news δίνουν και παίρνουν.
Νίκος Παππάς έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του ανάλογα με το κατά πόσο μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα ή τυφλωμένος από τα κομματικά πάθη - το λυπηρό είναι ότι τα fake news δίνουν και παίρνουν.
Ο συριζα ενα πραγμα που εκανε ηταν να καταργησει το 5€ στα νοσοκομεια , να δωσει προσβαση σε δομες υγειας σε ανασφαλιστους - ανεργους και να δωσει δωρεαν ΜΜΜ στους ανεργους.
Ολα αυτα κατι σημαινουν για αυτους που δεν εχουν δουλεια και ασφαλιση και ειναι περα απο βεβαιο οτι θα κοπουν απο την ΝΔ σαν κυβερνηση.
Θα μου πεις δεν εισαι ανασφαλιστος, δεν σε επηρεαζει αυτο και ουτε εγω ειμαι. Γνωριζω ομως κοσμο που ειναι και δεν θες να ξερεις πως ετρεμε καθε φορα που το παιδι τους ανεβαζε λιγο πυρετο μην τυχον και ειναι κατι σοβαρο. Που περιμενε στις αλλαγες εποχης καποιο ρουχο, παπουτσι για το παιδι του απο γειτονες και φιλους, τα τροφιμα απο την εκλησια η το κοινονικο παντοπωλειο του δημου.
Υπαρχουν πολλοι τετοιοι που μπορει στην Ευρωβουλη να ψηφισαν οτιδηποτε αλλο η να μην πηγαν καν, αλλα τωρα που σφιξαν τα γαλατα σκεφτονται τι μπορει να χασουν.
ο trident με τη 'σύμπραξη συμφορουμιτών'... 
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]