Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
GTS έγραψε:Στην Αθηνα μεγαλωσε και μενει ο Μπακογιάννης.

Κι εγώ μεγάλωσα στο χωριό μου και κατόπιν στα Γιάννενα. Δεν έχω ΙΔΕΑ σήμερα τι γίνεται και στα δύο μέρη, γιατί πάω στην καλύτερη περίπτωση μια φορά το χρόνο.
Να θυμίσω πως ο κος Μπακογιάννης πριν το δήμο Αθηναίων ήταν δήμαρχος Καρπενησίου (2010-2014) και μετά Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (2014-2019). Σε όλο αυτό το διάστημα, που ζούσε; Στην Αθήνα;
:help:
Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, στα @@ του Μπακογιάννη ο δήμος Αθηναίων, ένα σκαλοπάτι είναι για να αναλάβει αρχηγός της ΝΔ μόλις αποτύχει ο μπάρμπας του (που στην καλύτερη περίπτωση θα αντέξει μια 4ετία, μετά ανοίγει η θέση του αρχηγού).
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:...όλοι ασχολούνται με τον θρίαμβο του Μπακογιάννη πχ, ο οποίος αναρωτιέμαι ειλικρινά για το τι γνωρίζει για την Αθήνα, ενώ είναι βέβαιο πως απλώς θα χρησιμοποιήσει τον δήμο για το επόμενο σκαλί στην σκάλα της εξουσίας, όπως τόσοι και τόσοι πιο πριν.
:s_drinks

Πανω σε αυτο και επειδη δουλευω στο κεντρο και χροοονια τωρα δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ απο τον δημο Αθηναιων να πω αυτο: Εδω δεν φροντισε να έχει συμπληρώσει δύο χρόνια στον δήμο της Αθήνας από την ημερομηνία που έκανε αίτηση μεταδημότευσης για να μπορεσει να ψηφισει στον δημο που ηταν υποψηφιος. Αλλος ενας περαστικος δηλαδη που στον δρομο για την εξουσια περνα απο την Αθηνα

Πολύ σημαντικό αυτό που επισημαινεις
#ΝΟΤ
:vava:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:

Κι εγώ μεγάλωσα στο χωριό μου και κατόπιν στα Γιάννενα. Δεν έχω ΙΔΕΑ σήμερα τι γίνεται και στα δύο μέρη, γιατί πάω στην καλύτερη περίπτωση μια φορά το χρόνο.
Να θυμίσω πως ο κος Μπακογιάννης πριν το δήμο Αθηναίων ήταν δήμαρχος Καρπενησίου (2010-2014) και μετά Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (2014-2019). Σε όλο αυτό το διάστημα, που ζούσε; Στην Αθήνα;
Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, στα @@ του Μπακογιάννη ο δήμος Αθηναίων, ένα σκαλοπάτι είναι για να αναλάβει αρχηγός της ΝΔ μόλις αποτύχει ο μπάρμπας του (που στην καλύτερη περίπτωση θα αντέξει μια 4ετία, μετά ανοίγει η θέση του αρχηγού).

Στην Αθηνα και στο Καρπενησι ζουσε σε αυτό το διαστημα ο Μπακογιάννης. Τωρα ποσες μερες ζουσε στο καθενα μερος που θες να ξερω (ουτε με ενδιαφερει). παντως οικογενεια και γκομενες μονιμα στην Αθηνα ηταν οποτε λογικα Καρπενησι πηγαινε μονο για δουλεια.

Ο Τσιπρας που ειχε βαλει για δήμαρχος εκει δεν σε ενοχλησε που το χρησιμοποιησε σαν σκαλοπατι να παρει το κομμα? :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
GTS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

Στην Αθηνα και στο Καρπενησι ζουσε σε αυτό το διαστημα ο Μπακογιάννης. Τωρα ποσες μερες ζουσε στο καθενα μερος που θες να ξερω (ουτε με ενδιαφερει). παντως οικογενεια και γκομενες μονιμα στην Αθηνα ηταν οποτε λογικα Καρπενησι πηγαινε μονο για δουλεια.

Ο Τσιπρας που ειχε βαλει για δήμαρχος εκει δεν σε ενοχλησε που το χρησιμοποιησε σαν σκαλοπατι να παρει το κομμα? :s_howdy

Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτε, ούτε για τον Μπακογιάννη, ούτε για τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας πάντως στην Αθήνα έμενε πάντα, δεν πήγε αλλού να το παίξει δήμαρχος ή περιφερειάρχης. Ούτε δήμαρχος έγινε επίσης.
Η κουβέντα γίνεται γιατί ο Μπακογιάννης δεν ενδιαφέρεται διόλου για τον δήμο, όπως και όλοι οι προηγούμενοι. Για την προβολή του ενδιαφέρεται. Επομένως, όσοι τον ψήφισαν, να μην γκρινιάζουν αργότερα αν τα σκουπίδια και οι λακούβες είναι εκεί.
Επόμενο πρωθυπουργό ψήφισαν, όχι δήμαρχο. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By GTS
#586637 Δεν βλεπω που διαφερει από Τσιπρα η περιπτωση του. Ο τσιπρας δεν ειχε παρει αρκετους ψηφους τοτε αλλοιως μια χαρα θα καθονταν για δήμαρχος για 4 χρονια πριν παει για αλλα.

Στο Καρπενησι ως γνωστον ειχε παει για την μνημη του πατερα του. Αθηναιος είναι ο Μπακογιάννης, το σπιτι της Ντορας είναι/ηταν απέναντι από το Σταδιο.

Τωρα αν θα βελτιώσει την Αθηνα, στην φαση που είναι με πολλες γειτονιες στο μαυρο χαλι δεν θελει και πολύ προσπαθεια. Περιμενε να δεις αν θα κανει κατι πριν βγαλεις συμπερασμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#586639 Για την μνημη του πατέρα του πήγε, αλλά έκατσε για 4 χρόνια εκεί... Βασικά, η μαμά του επίσης έβγαινε βουλευτής εκεί, δεν ήταν μόνον η μνήμη του πατέρα του. Γενικώς, δεν θέλω να είμαι αυτός που θα χαλάσει μια ωραία ιστορία, οπότε δεν χρειάζεται να πω άλλα. Βρίσκω γενικά ενδιαφέροντα τον βίο και πολιτεία του εν λόγω, γιατί χωρίς να έχει κάνει τίποτε σημαντικό, θεωρείται και η νέα ελπίδα του έθνους.
Μαγκιά του στην τελική.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#586659 Το θέμα καθαρίστηκε. Ζητώ συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ δεν θα επαναληφθεί.[mod]
Άβαταρ μέλους
By dimitris
Anonymous Founder έγραψε:Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, στα @@ του Μπακογιάννη ο δήμος Αθηναίων, ένα σκαλοπάτι είναι για να αναλάβει αρχηγός της ΝΔ μόλις αποτύχει ο μπάρμπας του (που στην καλύτερη περίπτωση θα αντέξει μια 4ετία, μετά ανοίγει η θέση του αρχηγού).

Νομίζω ότι είθισται οι οικογένειες να εναλλάσσονται στην αρχηγία της ΝΔ. Δυο αρχηγούς από το μητσοτακεικο δε θα το άντεχαν ούτε οι κομματικοί μηχανισμοί. Από την άλλη μπορεί να χρειαστεί να ρεφάρουν για τη Ντορα που έχασε τη σειρά της. Θα δούμε, η κληρονομική δημοκρατία πάντα θα μας δίνει τροφή στα fanboys, όπως οι royals στο UK.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
sargus έγραψε:http://www.gazzetta.gr/plus/gnwmes/article/1362189/ena-foteino-70-sto-skotadi-tis-enimerosis

Ενδιαφέρον! Ισχύει; Ξέρει κανείς;

Ισχυουν ολα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#586667 Edit mod. Δεν quotάρουμε μηνύματα συντονισμού.[Mod]

Προσωπικά δεν μπορω να συνέλθω από τις εκφράσεις πεζοδρομίου που έγραψες. :lipsealed:

Θλίβομαι σαν τον Καμπάλα στο ντεκολτέ της Τσου Λι. :(

Άκου εκεί τζιτζιφιογκος. :help:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#586690 Τώρα πέταξε το πουλάκι τζη.

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#586692 419,759 υπογραφές στην ευχαριστήρια κάρτα που θα εσωκλείσει στο gift basket προς τον αψύ. :inlove:

Κατόπιν εορτής ας του floodάρουν τα σόσιαλ μύδια.