- 04 Ιουν 2019, 12:16
GTS έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:GTS έγραψε:Στην Αθηνα μεγαλωσε και μενει ο Μπακογιάννης.
Κι εγώ μεγάλωσα στο χωριό μου και κατόπιν στα Γιάννενα. Δεν έχω ΙΔΕΑ σήμερα τι γίνεται και στα δύο μέρη, γιατί πάω στην καλύτερη περίπτωση μια φορά το χρόνο.
Να θυμίσω πως ο κος Μπακογιάννης πριν το δήμο Αθηναίων ήταν δήμαρχος Καρπενησίου (2010-2014) και μετά Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (2014-2019). Σε όλο αυτό το διάστημα, που ζούσε; Στην Αθήνα;
Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, στα @@ του Μπακογιάννη ο δήμος Αθηναίων, ένα σκαλοπάτι είναι για να αναλάβει αρχηγός της ΝΔ μόλις αποτύχει ο μπάρμπας του (που στην καλύτερη περίπτωση θα αντέξει μια 4ετία, μετά ανοίγει η θέση του αρχηγού).

Στην Αθηνα και στο Καρπενησι ζουσε σε αυτό το διαστημα ο Μπακογιάννης. Τωρα ποσες μερες ζουσε στο καθενα μερος που θες να ξερω (ουτε με ενδιαφερει). παντως οικογενεια και γκομενες μονιμα στην Αθηνα ηταν οποτε λογικα Καρπενησι πηγαινε μονο για δουλεια.
Ο Τσιπρας που ειχε βαλει για δήμαρχος εκει δεν σε ενοχλησε που το χρησιμοποιησε σαν σκαλοπατι να παρει το κομμα? 
Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτε, ούτε για τον Μπακογιάννη, ούτε για τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας πάντως στην Αθήνα έμενε πάντα, δεν πήγε αλλού να το παίξει δήμαρχος ή περιφερειάρχης. Ούτε δήμαρχος έγινε επίσης.
Η κουβέντα γίνεται γιατί ο Μπακογιάννης δεν ενδιαφέρεται διόλου για τον δήμο, όπως και όλοι οι προηγούμενοι. Για την προβολή του ενδιαφέρεται. Επομένως, όσοι τον ψήφισαν, να μην γκρινιάζουν αργότερα αν τα σκουπίδια και οι λακούβες είναι εκεί.
Επόμενο πρωθυπουργό ψήφισαν, όχι δήμαρχο.