Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:Memeing aside, προσωπικά θα παραδεχθώ στο ακέραιο όποιον (συμφορουμίτη ή άνθρωπο του χώρου, δε με νοιάζει) ευστοχήσει σε πρόβλεψή του για τις imminent εθνικές.

Νομίζω πως η διαφορά θα μικρύνει, αλλά όχι πολύ... δεν νομίζω να πάει λιγότερο από 7%, αν συμβεί αυτό θα είναι μεγάλο κατόρθωμα του σύριζα... Θεωρώ πάντως πως η ΝΔ δεν έχει να ανέβει πολύ ακόμα, αλλά και πάλι, who knows... :s_dunno

Βέβαια, προγνωστικά δεν κάνω, θα δούμε κανένα 27% του Βαρουφάκη και θα γελάμε ομαδικώς μετά... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
EDDIE_147 έγραψε:ΥΓ: την πιο γαμάτη κίνηση ΙΜΟ την έκανε το Fofi και δεν της το είχα.
Και εγώ έτσι ακριβώς την είδα αυτή την κίνηση...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#586473 Έχει ένα ενδιαφέρον τι θα κάνουν τα ορφανά της ΛΑ.Ε. Θα κατέβουν αυτόνομα; Δεν έχουν τύχη έτσι. Θα κολλήσουν στον Βαρουφάκη; Γνώμη μου είναι πως εκεί υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει χώρος για ένα κόμμα ρωσσόφιλο και εκτός ΕΕ, αυτό καλύπτεται περίφημα από το ΚΚΕ ήδη, δεν χρειάζεται η ΛΑ.Ε.
Πολλοί που ψήφισαν Βελόπουλο και ΧΑ πάντως, θα ψηφίσουν την ΝΔ, συγγενής χώρος είναι εξάλλου. Και υπάρχουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αυτοί ή Βελόπουλο ή ΝΔ θα ψηφίσουν, ελάχιστοι ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει και το Ποτάμι, που οι πιο πολλοί θα πάνε στην ΝΔ.
Γενικώς, δεν είναι να παίρνετε πολύ σοβαρά τα προγνωστικά μου, αφού έχω αποτύχει πολλές φορές, εγώ θα έλεγα πως η διαφορά θα είναι γύρω στις 7-8 μονάδες, θα μου έκανε εντύπωση αν μείνει η ίδια ή αυξηθεί. Υπάρχει όμως η δυσκολία πρόβλεψης που έρχεται λόγω Βενιζέλου και ΚΙΝΑΛΛ. Εκεί δεν ξέρουμε τι θα ψηφίσουν. Οι οπαδοί του Μπένι, θα ρίξουν μονοκούκι ΝΔ σαν αντίδραση. Οι υπόλοιποι θα μείνουν στο ΚΙΝΑΛΛ, αλλά λογικά θα τραβήξουν ψήφους και από ΣΥΡΙΖΑ. Γενικώς, μύλος.
Η ΝΔ αν δεν θέλει εκπλήξεις, πρέπει να συγκρατήσει λίγο τα στελέχια της να μην εκδηλώνουν την χαρά τους όπως ο φίλος συναγωνιστής με την ατάκα για την Κούνεβα, γιατί παίζει να σκιαχτεί ο κόσμος. Γενικώς, δεν βλέπω τι θα σταματήσει την πρωτιά της, έχει πάρει πολύ αέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει από παντού και παίρνει ελάχιστους από άλλα κόμματα.
Εδώ βέβαια να πούμε πως ενδεχόμενο εισόδου του Βαρουφάκη στην Βουλή (θεωρώ πως ο Βελόπουλος επίσης θα μπει) σημαίνει δυσκολία επίτευξης της αυτοδυναμίας, κάτι που λογικά θα λυθεί με την βοήθεια του ΚΙΝΑΛΛ.
Σίγουρα δεν θα πλήξουμε!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#586479 Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην πολιτική σκηνή που να μην παρακαλάει για αυτοδύναμη ΝΔ. Κυρίως η Φώφη.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#586481 Για να μην ξαναφάει τη φθορά της εξουσίας χωρίς λόγο. Χωρίς κέρδος κέρατα είναι για τη Φώφη ενδεχόμενη συγκυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#586482 Αν της πει ο Τσίπρας πιστεύεις ότι θα πει όχι;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Corto Maltese έγραψε:Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην πολιτική σκηνή που να μην παρακαλάει για αυτοδύναμη ΝΔ. Κυρίως η Φώφη.
^
Αυτό

Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ κάποια σύμπραξη στελεχών πρώην ΛΑΕ με Βαρουφακη. Ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Οι ψηφοφόροι της ΛΑΕ πιο πιθανό είναι να το ρίξουν ΚΚΕ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην πολιτική σκηνή που να μην παρακαλάει για αυτοδύναμη ΝΔ. Κυρίως η Φώφη.

Εικόνα

Νιάου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#586488 Δεν προκαμει μάνα μου
Άβαταρ μέλους
By g8777
#586494 :vava:

E ωρε Κορτο.

Ε ΩΡΕ ΚΟΡΤΟ.

:whistlink: :whistlink: :whistlink: :whistlink:

Αυτη τη φορα οι Γαλαζοαιματοι δεν θα κανουν τις μαλακιες του Night King οπως ειδαμε στο πιο ξεφτιλισμενο κυκλο της πιο ξεφτιλισμενης σειρας ολων των εποχων. :shifty:

Αυτη τη φορα το Westeros θα γινει Σετσι. Ολο ισωμα. :adminpower:

Για να ερθει μετα ο αφθαρτος Κ-Μπακ.

:iconcool: :s_bye

Μην βιστεις να γυρισεις απο Ντισνευλαντ, καλα ειναι καμια 20αρια χρονια μεχρι να τα γυρισεις ολα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Πολλοί που ψήφισαν Βελόπουλο και ΧΑ πάντως, θα ψηφίσουν την ΝΔ, συγγενής χώρος είναι εξάλλου.

Οι ψηφοφόροι της ΧΑ μπορούν άνετα να ψηφίσουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μην ξεχνάνε πως μιλάμε για πυροβολημένα άκρα.
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#586505 Και οι μπζηφοφόροι του τζάγριου μπορούν άνετα να το ρίξουν στο κουκουέ, μη ξεχνάνε ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα, μονοπώλιο (κράτους vs εταιρειών). :iconcool:

ΝΟΤ.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi

Ο Τσίπρας δεν παρακαλάει για ΜΗ αυτοδύναμη ΝΔ; Αν γίνουν επαναληπτικές θα γίνουν με απλή αναλογική, άρα ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ξανα στην κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Hellenic tifosi έγραψε:

Ο Τσίπρας δεν παρακαλάει για ΜΗ αυτοδύναμη ΝΔ; Αν γίνουν επαναληπτικές θα γίνουν με απλή αναλογική, άρα ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ξανα στην κυβέρνηση.
Δεν υπάρχει περίπτωση. Οι εκλογές μπορεί να μην βγάλουν αυτοδύναμη ΝΔ αλλά θα βγάλουν κυβέρνηση και μάλιστα ισχυρή.

Σε ένα χρόνο δε θα κρατήσει τον ίδιο πρόεδρο και θα ολοκληρώσει την τετραετία.

Από το Mi A1.