Σημειωτέον, το κουκουέ στην ίδια κατηγορία παίρνει 3.7%.
Corto Maltese έγραψε:πλέον ψηφίζουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Διείσδυση 0, προοπτική 0.
diplomat έγραψε:Ανησυχητικό νούμερο που πήρε το μάτι μου είναι ότι στους 17-24 τα ναζίδια παίρνουν 13.3%.
diplomat έγραψε:Ανησυχητικό νούμερο που πήρε το μάτι μου είναι ότι στους 17-24 τα ναζίδια παίρνουν 13.3%.![]()
Σημειωτέον, το κουκουέ στην ίδια κατηγορία παίρνει 3.7%.
georgetz έγραψε:Προσωπική εκτίμηση : 6-8% διαφορά ευρωεκλογές, 9-11% εθνικές , νίκη για τη ΝΔ σε πολλούς δήμους , συντριπτική ήττα στις Περιφερειακές Β.Ελλάδα
REALZEUS έγραψε:Πικρή αλήθεια. Και όσο πεθαίνουν οι παλαιοί κομμουνιστές, τόσο θα πέφτουν και τα νούμερα.![]()

REALZEUS έγραψε:Corto Maltese έγραψε:πλέον ψηφίζουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Διείσδυση 0, προοπτική 0.
Πικρή αλήθεια. Και όσο πεθαίνουν οι παλαιοί κομμουνιστές, τόσο θα πέφτουν και τα νούμερα.
diplomat έγραψε:Ανησυχητικό νούμερο που πήρε το μάτι μου είναι ότι στους 17-24 τα ναζίδια παίρνουν 13.3%.
Αν ισχύει...
MIXOStsi έγραψε:REALZEUS έγραψε:Πικρή αλήθεια. Και όσο πεθαίνουν οι παλαιοί κομμουνιστές, τόσο θα πέφτουν και τα νούμερα.![]()
Με το καλό να μηδενίσουν...
REALZEUS έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Για το ΚΚΕ είμαι απογοητευμένος.
Εκεί είναι το ποσοστό μας. Τα 8άρια και τα 10άρια του παρελθόντος ας τα ξεχάσουμε...![]()
Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη, αλλά είναι ευρωεκλογές, στις βουλευτικές πολλοί θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν ψηφίσουν αυτόν που είπε ότι η 7ήμερη εργασία δεν είναι δα και τίποτα κακό. Η ΧΑ έπεσε, αλλά περιμένω να δω το συνολικό των ακροδεξιών κομμάτων για να δούμε αν όντως πρέπει να χαρούμε.
@rx8_drifter: Σας αγαπώ ρε! 13% το ΚΚΕ στην Λευκάδα!
κατέστη δυνατή η μετατροπή του εργοστασίου της καπνοβιομηχανίας στον Ασπρόπυργο σε επταήμερης λειτουργίας – όχι όμως και επταήμερης εργασίας όπως κακώς αναφέρεται εσχάτως.
Με τη σύμφωνη γνώμη του 92% των εργαζομένων της «Παπαστράτος», αλλά και τη συναίνεση και υποστήριξη της κυβέρνησης,
Η συμφωνία αυτή καταγράφεται στην επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας που υπεγράφη στις 3 Απριλίου του 2018
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]