Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#585021 Ανησυχητικό νούμερο που πήρε το μάτι μου είναι ότι στους 17-24 τα ναζίδια παίρνουν 13.3%. :(

Σημειωτέον, το κουκουέ στην ίδια κατηγορία παίρνει 3.7%.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:πλέον ψηφίζουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Διείσδυση 0, προοπτική 0.

Πικρή αλήθεια. Και όσο πεθαίνουν οι παλαιοί κομμουνιστές, τόσο θα πέφτουν και τα νούμερα. :(

diplomat έγραψε:Ανησυχητικό νούμερο που πήρε το μάτι μου είναι ότι στους 17-24 τα ναζίδια παίρνουν 13.3%.

Αν ισχύει... :help:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#585024 Θα κηρύξει εκλογές, πάει για damage control και σωστά κάνει πιστεύω

Ε; :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 26 Μάιος 2019, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#585025 Το 14 οι νεοδημοκράτες έλεγαν "έρχεται ο Τσίπρας και δε θα έχουμε ούτε κωλοχαρτα". Τώρα οι άλλοι λένε "έρχεται ο Κουλης και θα σας πουλήσει σκλαβους"....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
diplomat έγραψε:Ανησυχητικό νούμερο που πήρε το μάτι μου είναι ότι στους 17-24 τα ναζίδια παίρνουν 13.3%. :(

Σημειωτέον, το κουκουέ στην ίδια κατηγορία παίρνει 3.7%.

Οι πιο νέες γενιές θα είναι πολύ πιο συντηρητικές από ότι εμείς
Άβαταρ μέλους
By georgetz
georgetz έγραψε:Προσωπική εκτίμηση : 6-8% διαφορά ευρωεκλογές, 9-11% εθνικές , νίκη για τη ΝΔ σε πολλούς δήμους , συντριπτική ήττα στις Περιφερειακές Β.Ελλάδα

Είχαμε 2/3

Με τη μέχρι τώρα εικόνα , έπεσα έξω για τη διαφορά στις ευρωεκλογές, η διαφορά του 9.3% είναι σαφώς περισσότερο έστω κ απο το ανώτερο 8% , πιθανολογώ οτι η δυσαρέσκεια χτύπησε limit up + τις ζυμώσεις που προκαλούνται απο τα 40 κόμματα που συμμετέχουν.

Στις εθνικές, κάτι Βελόπουλοι κ Βαρουφάκηδες, μάλλον δεν θα πάνε τόσο πολύ αλλά one wonders , ότι ψιθυριζόταν για άνοδο ακροδεξιάς κ λαικισμού , βγήκε εμφατικά , ιδιαίτερα αν δούμε Γαλλία, Βέλγιο , Γερμανία.

Το Κινάλ επίσης έχασε λίγο παρά το ότι ξεπέρασε εμφατικά τη Χ.Α , εκεί χρήζει έρευνα επίσης για την μεγάλη αστοχία με τη νεολαία.

edit : Εκλογές τέλη Ιουνίου , έχει πολλή δουλειά ο Άλεξ για να κρατήσει τη διαφορά σε κόσμια επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#585030 Στο διάγγελμα μου φάνηκε πως έπαιζε η κασέτα του 2015.

Μόνο το „Go back Madame Merkel“ έλειπε.

Θέλουμε- δεν θέλουμε, φαίνεται πως ο Μητσοτάκης θα πάει περίπατο στις εκλογές. Έχει ρεύμα κ στη νεολαία όπως αποδείχθηκε. Ο Τσίπρας έχει φθαρεί πάρα πολύ. Το ζήτημα είναι αν θα πάρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης ή αν θα χρειαστεί να συμπράξει με τη Φώφη.

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
REALZEUS έγραψε:Πικρή αλήθεια. Και όσο πεθαίνουν οι παλαιοί κομμουνιστές, τόσο θα πέφτουν και τα νούμερα. :(

Με το καλό να μηδενίσουν...
Άβαταρ μέλους
By italakias
REALZEUS έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:πλέον ψηφίζουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Διείσδυση 0, προοπτική 0.

Πικρή αλήθεια. Και όσο πεθαίνουν οι παλαιοί κομμουνιστές, τόσο θα πέφτουν και τα νούμερα. :(

diplomat έγραψε:Ανησυχητικό νούμερο που πήρε το μάτι μου είναι ότι στους 17-24 τα ναζίδια παίρνουν 13.3%.

Αν ισχύει... :help:

Μια χαρα ειστε.
Στα υπολοιπα αναπτυγμενα κρατη του πλανητη,τα κομμουνιστικα κομματα ( οπου αυτα υπαρχουν) ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
MIXOStsi έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Πικρή αλήθεια. Και όσο πεθαίνουν οι παλαιοί κομμουνιστές, τόσο θα πέφτουν και τα νούμερα. :(

Με το καλό να μηδενίσουν...

Καταπληκτική ευχή.

Φαντάζομαι ότι την ίδια ακριβώς στάση διατηρείς και για τα ναζίδια/velόπουλους;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#585034 Κατ εμε 2 ειναι τα θετικα σημεια της σημερινης ημερας...

* η μειωση των ποσοστων της Χ.Α με το μελανο σημειο οτι στις μικρες ηλικιες πηρε πολλους ψηφους...

* εχουμε μπροστα μας 1 μηνα προεκλογικης περιόδου κ δεν θα τραβηξει εως Οκτωμβρη...

Για ολα τα αλλα δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι... :s_sorry
Τι μούσκεμα,τι βρεγμενος που λένε στο χωριό μου... :s_yes
Άβαταρ μέλους
By panos2171
REALZEUS έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Για το ΚΚΕ είμαι απογοητευμένος.

Εκεί είναι το ποσοστό μας. Τα 8άρια και τα 10άρια του παρελθόντος ας τα ξεχάσουμε... :(

Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη, αλλά είναι ευρωεκλογές, στις βουλευτικές πολλοί θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν ψηφίσουν αυτόν που είπε ότι η 7ήμερη εργασία δεν είναι δα και τίποτα κακό. Η ΧΑ έπεσε, αλλά περιμένω να δω το συνολικό των ακροδεξιών κομμάτων για να δούμε αν όντως πρέπει να χαρούμε.

@rx8_drifter: Σας αγαπώ ρε! 13% το ΚΚΕ στην Λευκάδα! :s_thumbsup

Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο Αλεξ, είπε απλά πως μια επιχείρηση με τη σύμφωνη γνώμη των υπαλλήλων μπορεί να πάει από 5νθημερο σε 7ημερο, ουδέποτε μίλησε συγκεκριμένα για 7ημερη εργασία όπως λέγεται. Το τι ακριβώς εννοεί το αφήνει τελείως στον αέρα βέβαια και πιο πολύ μου κάνει για αναφορά στο παράδειγμα της Παπαστράτος όπου

κατέστη δυνατή η μετατροπή του εργοστασίου της καπνοβιομηχανίας στον Ασπρόπυργο σε επταήμερης λειτουργίας – όχι όμως και επταήμερης εργασίας όπως κακώς αναφέρεται εσχάτως.

Με τη σύμφωνη γνώμη του 92% των εργαζομένων της «Παπαστράτος», αλλά και τη συναίνεση και υποστήριξη της κυβέρνησης,

Η συμφωνία αυτή καταγράφεται στην επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας που υπεγράφη στις 3 Απριλίου του 2018

https://www.zougla.gr/money/etairika-ne ... ri-ergasia

Μάλλον μ αυτό τον τρόπο θέλει να κερδίσει τα αφεντικά ενώ από την άλλη μπορεί σε περίπτωση που πάρει μεγάλη αρνητική τροπή η δήλωσή του να τα γυρίσει όπως τον βολεύει.
Και βγαίνει η υπάρχουσα κυβέρνηση πατώντας πάνω σε αυτή τη δήλωσή του για να λασπολογήσει σε κάτι που και η ίδια συναίνεσε.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#585036 Αυτο που βλέπουμε τώρα ειναι κινδυνολογια απο την ανάποδη. Θα γίνουν εκλογές, θα βγει η ΝΔ, μετά θα ξαναγίνουν, θα ξαναβγει ο Τσίπρας και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας - με την ελπίδα οι χυδαιότητες και ο ακραίος διχασμός των τελευταίων χρόνων να φύγουν οριστικά.