Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
italakias έγραψε:Εγω φταιω που ενδιαφερομαι για τον τουρισμο της περιοχης σου. :thumbsdown:

εχω και καταγωγη απο λαρισα;;;
η καλυτερη ειδηση μεχρι στιγμης για το 2015....

χωραφια εχω; κανα κοπαδι;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#58113 Το θέμα με τον Ξηρό προσφέρεται μόνο για ανέκδοτο:

- πιάστηκε ο ξηρός
- σωπα ρε, και?
- ε του κάνανε μασάζ και ξεπιαστηκε.

< μου
Άβαταρ μέλους
By red_monster
popolaros έγραψε:σταμάτα να σκέφτεσαι και να πραττεις όπως σε μάθανε να σκέφτεσαι και να πραττεις.

γεια σου ποπολάρε που σκέφτεσαι out of the box... :metalo:

λοβοτομημένοι είστε μερικοί ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
mikeerfol έγραψε:Βοηθήστε με λίγο ρε σεις, κάποιον από συγκρότημα μου θυμίζει... :lol: :lol:

ή μήπως όχι; @mirage :s_rofl :s_rofl

Ο βλάκας ο τραγουδιστής των nickelback, αυτών που κλέβουν τα τραγούδια της πρωτοψάλτη
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Chris έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Βοηθήστε με λίγο ρε σεις, κάποιον από συγκρότημα μου θυμίζει... :lol: :lol:

ή μήπως όχι; @mirage :s_rofl :s_rofl

Ο βλάκας ο τραγουδιστής των nickelback, αυτών που κλέβουν τα τραγούδια της πρωτοψάλτη

Όντως, αυτός νομίζω μου ήρθε στο μυαλό :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
red_monster έγραψε:
popolaros έγραψε:σταμάτα να σκέφτεσαι και να πραττεις όπως σε μάθανε να σκέφτεσαι και να πραττεις.

γεια σου ποπολάρε που σκέφτεσαι out of the box... :metalo:

λοβοτομημένοι είστε μερικοί ? :hmmm:

Πέφτουν τα μαλλιά όταν διαβάζεις τέτοια σχόλια από αυτόν τον χρήστη. :(

Μετά, συνειδητοποιείς ότι υπάρχει και η Ελλάδα των άκρων, ναι, των δυο άκρων. Αυτή που σε ρωτάει ειρωνικά αν πραγματικά νιώθεις πιο ασφαλής τώρα που οι ναζιστές βουλευτές είναι στην φυλακή, αυτή που σε ρωτάει ειρωνικά αν πραγματικά νιώθεις καλύτερα που συνελήφθησαν ο Ξηρός και το παλικαράκι με το καλάσνικοφ και την... δίψα για μάθηση.

Υπάρχει άραγε σωτηρία; Θα αφήσουμε τα άκρα να μας πηγαίνουν όπου θέλουν, ή θα επιβάλλει επιτέλους τους κανόνες της η οργανωμένη κοινωνία των εκλεγμένων κυβερνήσεων; Οι επόμενοι μήνες, αν μη τι άλλο, θα έχουν ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#58262 Δεν καταλαβα τον συλλογισμό σου σορρυ. Κρυβομαστε και υποκρινομαστε πίσω απο αυτά που θέλουν να σου πλασάρουν τα ΜΜΕ χωρίς να βλέπουμε την ουσία. Βαρέθηκαν να ακούω για δήθεν κακοποιούς και δήθεν εγκληματίες γιατί φαίνεται μονο οτι μας αφήνει να βλέπουμε η παρωπιδα. Για άκρες μιλάμε; Ο ρεαλισμός πεθανε;