Anonymous Founder έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται η ζωή σου άνετη, με το να μην κάνεις κάτι που γουστάρεις...
Εγώ νομίζω πως απλώς μπαίνεις στο καβούκι του καλού οικογενειάρχη που είναι και κοινωνικά αποδεκτό, ξεχνώντας εν τέλει τα δικά σου θέλω.
Κοντός ψαλμός αλληλούια βέβαια, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα αμάσητο!
Οπότε, επιμένω, ας προτείνουμε αυτοκίνητα σαν αυτά που ζήτησε ο xenos και όχι αυτά που νομίζουμε εμείς.
Ειλικρινά, αν ήμουν εγώ στην θέση του και μου προτείνετε αυτά, θα το θεωρούσα κοροϊδία.
Σταμάτα τον ανταρτοπόλεμο στο μυαλό σου ρε Πεπε από το Αστερίξ!
Φυσικά είναι υπερβολές κάτι μπαγκαζιερες και κάτι mondeo station αλλά αυτού που του αρέσει η οδήγηση και ξέρει να οδηγεί δε θα του κολλήσει το μυαλό σε κανένα ζήτημα αν θα είναι άλφα ή αουντι,αν θα ναι πισωκουνα ή 750 άλογα!
Η παραίτηση από τη ζωή(όπου οδήγηση ίσον ζωή) έρχεται όταν αντί να πας με αμάξι,πας με αεροπλάνο ή παίρνεις το αστικό!
Xenos μας ζαλισες! Το Quattro σημαίνει και έξτρα κατανάλωση και θα σε συμβούλευα να το ψάξεις πάρα πολύ καλά σε πιο ειδικά φορα για vw γιατί διαβάζοντας μερικά ποστς πολύ αλεξίσφαιρα μας βγήκαν...

: 
Ένα Α το έψηνα αλλά που $$$...