Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#57947 Με προλαβε ο Νικος. Σκεφτηκα να γραψω εγω χθες για Ford αλλα ηταν 4 ξημερωμα οποτε βαρεθηκα. :P
Βεβαια για καποιο λογο, η οθονη στο Focus γραφει "Engine malfunction. Service now" και με προβληματιζει λιγο.
Το συγκεκριμενο ειναι Ιταλικο αν κρινω απο το βιβλιαρακι οδηγιων.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#57948 Το συγκεκριμένο μπορεί όχι, κάποιο άλλο καλύτερο αν αυτό δεν είναι καλό...αλλά γενικώς τη πρόταση τη κατάλαβε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#57967 Για να καταλάβω τώρα: όλοι λέτε στον xenos, πως άπαξ και έγινες πατέρας, "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου"= πάρε πολυμορφικό ή αντίστοιχη βάρκα και ξεχνά οτιδήποτε άλλο.
Εγώ που δεν είμαι ακόμη πατέρας, νιώθω χωρίς υπερβολή, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ με αυτά που γράφετε!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#57969 Εάν θεωρείς ότι τελειώνει η ζωή σου επειδή προτιμάς άλλα πράγματα (π.χ. να έχει ανέσεις η γυναίκα και το παιδί σου) από το να 200αριζεις στις εθνικές, τότε ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα: ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#57973 Είναι από τις μικρότερες θυσίες που θα κάνεις ως πατέρας. Γι αυτό καλά κάνεις και είσαι τρομοκρατημένος :lol:

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Για να καταλάβω τώρα: όλοι λέτε στον xenos, πως άπαξ και έγινες πατέρας, "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου"= πάρε πολυμορφικό ή αντίστοιχη βάρκα και ξεχνά οτιδήποτε άλλο.
Εγώ που δεν είμαι ακόμη πατέρας, νιώθω χωρίς υπερβολή, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ με αυτά που γράφετε!

να μην εισαι καθολου τρομοκρατημενος.Μια χαρα υπαρχουν και παντρεμενοι με παιδια,που μπορουν να εχουν και το αυτοκινητο που τους κανει τα κεφια.Καμια ζωη δεν τελειωνει,ουτε καντηλια σβηνουν.
Απλα θελει προσεκτικη επιλογη αυτοκινητου.Για αυτο και εγω πηρα σενταν 4πορτο με ικανοποιητικο μπαγκαζ.Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα 10 χρονια τωρα ειναι με τα ποδηλατα,τα εστειλα με κτελ και τελος.
Μην σε κολωνει τιποτα,προχωρα στον αρραβωνα κανονικα. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Για να καταλάβω τώρα: όλοι λέτε στον xenos, πως άπαξ και έγινες πατέρας, "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου"= πάρε πολυμορφικό ή αντίστοιχη βάρκα και ξεχνά οτιδήποτε άλλο.

Όχι, δε του λέμε αυτό.

Του προτείνουμε αυτοκίνητα αντίστοιχα του budget και προδιαγραφών που έχει θέσει με γνώμονα το family-carrier.

Γιατί με 20 και 30 χιλιάρικα πάνω από τα 2λτ που έχει θέσει ως όριο, μια χαρά all-round αυτοκίνητα βρίσκεις. :twisted:

Αυτό που λέει ο CARτέτοιος είναι ότι αλλάζουν οι προτεραιότητες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67

Οχι λεμε οτι αλλαζουν οι προτεραιοτητες οταν γινεις γονιος και οτι βλεπεις τα πραγματα με αλλο ματι.
Ρωτα τον Νικος! ποσες φορες πηγε για καρτ απο τοτε που εγινε γονιος, ποσο τυχερος νιωθει που δεν πηρε τελικα το Μ3 που εψηνε περσι.
Ειδικα για τα 2 πρωτα χρονια οπου αν ερθει και δευτερο παιδι ξαναμηδενιζει το διαστημα, οπου πας με την οικογενεια πας ηρεμα με γνωμονα την ανεση και την ασφαλεια και τα πραγματα που πρεπει να κουβαλας.
Ειναι μια φαση που την περνανε ολοι οι γονεις, το κλεισιμο μεσα, οι επισκεψεις σε φιλους με παιδια για να παιξουν, οι μετακινησεις με ηρεμο ρυθμο, το να παρατας τα χομπι σου λιγοτερο η περισσοτερο.
Δεν ειναι κατι κακο. Αργοτερα κανεις πραγματα με τα παιδια σου και ανακαλυπτεις πραγματα εξισου ομορφα να κανεις με αυτα. :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#57983 Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ ούτε με Doblo ούτε Skoda Octavia TDI. Και όχι, δεν μπορώ να δεχτώ πως επειδή έκανες παιδί, θα πρέπει να ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα.
Οπότε, ο xenos που δεν θέλει ακόμη να ξεχάσει τα πάντα, ας ακούσει από εμάς προτάσεις πιο κοντά στα γούστα του.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Νίκος Παππάς έγραψε:

Οχι λεμε οτι αλλαζουν οι προτεραιοτητες οταν γινεις γονιος και οτι βλεπεις τα πραγματα με αλλο ματι.
Ρωτα τον Νικος! ποσες φορες πηγε για καρτ απο τοτε που εγινε γονιος, ποσο τυχερος νιωθει που δεν πηρε τελικα το Μ3 που εψηνε περσι.
Ειδικα για τα 2 πρωτα χρονια οπου αν ερθει και δευτερο παιδι ξαναμηδενιζει το διαστημα, οπου πας με την οικογενεια πας ηρεμα με γνωμονα την ανεση και την ασφαλεια και τα πραγματα που πρεπει να κουβαλας.
Ειναι μια φαση που την περνανε ολοι οι γονεις, το κλεισιμο μεσα, οι επισκεψεις σε φιλους με παιδια για να παιξουν, οι μετακινησεις με ηρεμο ρυθμο, το να παρατας τα χομπι σου λιγοτερο η περισσοτερο.
Δεν ειναι κατι κακο. Αργοτερα κανεις πραγματα με τα παιδια σου και ανακαλυπτεις πραγματα εξισου ομορφα να κανεις με αυτα. :)

Δυο φορές πήγα για καρτ κι αυτές μισές...και όντως, ευτυχώς που δε πήρα το Μ3 και έφτιαξα το σπίτι. :lol:

Με τα παιδιά τα ξεχνάς όλα, τα πάντα και κάνεις focus σε αυτά. Θα ακουστεί εντελώς κλισέ, αλλά αν δε κάνεις παιδιά δε το καταλαβαίνεις.

Εγώ πρώτος έλεγα...καλά, σιγά μην αφήσω το καρτ κάθε Σάββατο εκεί θα είμαι. Ναι, καλά...θέλεις να περνάς τόσο πολύ χρόνο μαζί τους τώρα που είναι μικρά και πραγματικά τα αφήνεις όλα στην άκρη για αυτά. Αλλά τώρα θα το ξαναρχίσω μάλλον. :inlove:

Όχι μόνο με βλέπω με octavia diesel αλλά και με οτιδήποτε θα έκανε τη ζωή μας άνετη και εύκολη. :)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#57988 Πωπω, άνθρωπος ψάχνει Α4 Quattro και του Focus Diesel 1600αρι; Ας τον θάψετε τότε μια ώρα νωρίτερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#57989 Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται η ζωή σου άνετη, με το να μην κάνεις κάτι που γουστάρεις...
Εγώ νομίζω πως απλώς μπαίνεις στο καβούκι του καλού οικογενειάρχη που είναι και κοινωνικά αποδεκτό, ξεχνώντας εν τέλει τα δικά σου θέλω.
Κοντός ψαλμός αλληλούια βέβαια, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα αμάσητο!
Οπότε, επιμένω, ας προτείνουμε αυτοκίνητα σαν αυτά που ζήτησε ο xenos και όχι αυτά που νομίζουμε εμείς.
Ειλικρινά, αν ήμουν εγώ στην θέση του και μου προτείνετε αυτά, θα το θεωρούσα κοροϊδία.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#57993 Είναι από τα πράγματα που πρέπει να ζήσεις για να καταλάβεις.
Ένα διάλειμμα εξάλλου θα κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να είναι όσο το δυνατό πιο άνετα μέχρι να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται η ζωή σου άνετη, με το να μην κάνεις κάτι που γουστάρεις...

Εξαρτάται τι γουστάρεις να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
CARυοθραύστης έγραψε:Εάν θεωρείς ότι τελειώνει η ζωή σου επειδή προτιμάς άλλα πράγματα (π.χ. να έχει ανέσεις η γυναίκα και το παιδί σου) από το να 200αριζεις στις εθνικές, τότε ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα: ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΣΟΥ

Το θέμα είναι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί...