Βεβαια για καποιο λογο, η οθονη στο Focus γραφει "Engine malfunction. Service now" και με προβληματιζει λιγο.
Το συγκεκριμενο ειναι Ιταλικο αν κρινω απο το βιβλιαρακι οδηγιων.

Anonymous Founder έγραψε:Για να καταλάβω τώρα: όλοι λέτε στον xenos, πως άπαξ και έγινες πατέρας, "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου"= πάρε πολυμορφικό ή αντίστοιχη βάρκα και ξεχνά οτιδήποτε άλλο.
Εγώ που δεν είμαι ακόμη πατέρας, νιώθω χωρίς υπερβολή, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ με αυτά που γράφετε!
Anonymous Founder έγραψε:Για να καταλάβω τώρα: όλοι λέτε στον xenos, πως άπαξ και έγινες πατέρας, "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου"= πάρε πολυμορφικό ή αντίστοιχη βάρκα και ξεχνά οτιδήποτε άλλο.
Εγώ που δεν είμαι ακόμη πατέρας, νιώθω χωρίς υπερβολή, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ με αυτά που γράφετε!
Νίκος Παππάς έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Για να καταλάβω τώρα: όλοι λέτε στον xenos, πως άπαξ και έγινες πατέρας, "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου"= πάρε πολυμορφικό ή αντίστοιχη βάρκα και ξεχνά οτιδήποτε άλλο.
Οχι λεμε οτι αλλαζουν οι προτεραιοτητες οταν γινεις γονιος και οτι βλεπεις τα πραγματα με αλλο ματι.
Ρωτα τον Νικος! ποσες φορες πηγε για καρτ απο τοτε που εγινε γονιος, ποσο τυχερος νιωθει που δεν πηρε τελικα το Μ3 που εψηνε περσι.
Ειδικα για τα 2 πρωτα χρονια οπου αν ερθει και δευτερο παιδι ξαναμηδενιζει το διαστημα, οπου πας με την οικογενεια πας ηρεμα με γνωμονα την ανεση και την ασφαλεια και τα πραγματα που πρεπει να κουβαλας.
Ειναι μια φαση που την περνανε ολοι οι γονεις, το κλεισιμο μεσα, οι επισκεψεις σε φιλους με παιδια για να παιξουν, οι μετακινησεις με ηρεμο ρυθμο, το να παρατας τα χομπι σου λιγοτερο η περισσοτερο.
Δεν ειναι κατι κακο. Αργοτερα κανεις πραγματα με τα παιδια σου και ανακαλυπτεις πραγματα εξισου ομορφα να κανεις με αυτα.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται η ζωή σου άνετη, με το να μην κάνεις κάτι που γουστάρεις...
CARυοθραύστης έγραψε:Εάν θεωρείς ότι τελειώνει η ζωή σου επειδή προτιμάς άλλα πράγματα (π.χ. να έχει ανέσεις η γυναίκα και το παιδί σου) από το να 200αριζεις στις εθνικές, τότε ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα: ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΣΟΥ
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]