Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimitrisB έγραψε: Fiore, με <50 €.

αυτη ναι,πολυ καλη και φθηνη.Εχει και ανταλλακτικα ακομα και για παλια μοδελα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#579110 Ωραια, Fiore με αυτοκολλητο Grohe, ολες στη δουλεια τετοια μαρκα εβαλαν στα σπιτια (γτχ κιαφνων) μια φορα τα αγοραζεις και μενεις ησυχος. ( :rant: ) , αν περασει περασε. :s_hang

Ευχασριστω πολυ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#579135 Νομίζω υπάρχουν grohe και grohe. Έχει να κάνει με την σειρά και την χώρα κατασκευής. Μερικές φορές τη διαφορά τη βλέπεις με το μάτι, σε άλλες η διαφορά είναι πιο βαθειά.
Επίσης έχει και θυγατρικές, δε θυμάμαι όνομα, για καλύτερες τιμές και ανάλογες ποιότητες.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:
red_monster έγραψε:

Δεν δουλεύουν όλα τα μαγαζιά με αυτή τη λογική
Για αυτό μερικά είναι αιώνες και αλλά πυροτεχνήματα

δεν δουλευουν ολα τα μαγαζια με αυτη τη λογικη? :lol:

red_monster έγραψε:Η ουσία είναι πτι είναι καλά και αξιόπιστα και το λέω έχοντας μεγαλύτερο δείγμα και κανένα όφελος

μεγαλυτερο δειγμα απο εμενα που εχω πανω απο 10 πελατες που εμπορευονται grohe δεν εχεις.

Ναι, γιατί δεν έγραψα για grohe :lol:

Δεν θα μπω στην διαδικασία ποιος την έχει πιο μεγάλη, τα επιτοίχια καζανάκια είναι πλέον αξιόπιστα και ο κόσμος μπορεί και κρίνει.

Πιθανό να υπάρχει δεύτερη σειρά όπως υπάρχουν Δευτέρα Bosch σε λεροι και πρακτικερ. Τς ορίτζιναλ με σωστό εγκατάσταση δύσκολα αστοχούν
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:https://www.mytenta.gr/
Με 2 χιλιαρικα ερχονται, τοποθετουν, σου φερνουν παντοφλες με το στομα και σου αναβουν και το πουρο....
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα είδη τέντας, γιατί εκτός από τις κλασικές με αντηρίδες (160€) οι άλλες πολύ ίδιες μου μοιάζουν παρά την διαφορά τιμής χ3-χ4. Ποια η διαφορά τέντας με βραχίονα (240€), τέντας κασετίνα (972+€) και τέντα μπάρας (843+€);
Μηχανισμός μπαίνει σε όλες;
Άβαταρ μέλους
By glf
#579236 Έχω ξαναγράψει ότι και γω εχω επιτοιχα καζανάκια στο σπίτι. Grohe και πρέπει να έχουμε 7 χρόνια στο σπίτι.
Στο καθένα έχω αλλάξει μια βαλβίδα σιλικόνης που πατιεται και άρχισε να κόβεται και έτρεχε λίγο νερό συνεχώς μέσα στη λεκάνη.
Το φλοτερ κάπως σα να έχανε δλδ.

Τα άλλαξα μόνος, έκανα και... αφαλάτωση όλο το μηχανισμό με την ευκαιρία.

Σίγουρα τα συνιστώ, ιδίως αν σκεφτώ το πέρασμα σε κλασικές τουαλέτες. Πχ το να ταιριάξει η αποχέτευση. Να κουνηθεί το κάθισμα κτλ.
Έχω δει πολλά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#579241 Τα καλύτερα καζανάκια είναι τα παλιά καλά Niagara. Ένα βαρύ σιδερένιο κουτί με 2 τρύπες (in-out) μια καμπάνα, ένας λεβιές με κορδονάκι κι ένα φλοτέρ/βαλβίδα, τα πιο απλά κατασκευαστικό οπότε αξιοπιστία στον ουρανό, το βάζεις όπου θέλεις και κατεβάζεις σωλήνα όπου θέλεις. Αλλά θα με πείτε γραφικό....
Και αν δεν το έχεις κρυμμένο το βάφεις εύκολα σε ότι χρώμα θέλεις σαν statement, δείχνεις ότι έχεις άποψη και γίνεται και μοντέρνο. Το θέλω σε πράσινο φλούο χρώμα να φωσφορίζει με black light σε φόντο μαύρο ταβάνι και πάνω μέρος τοίχου... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#579282 Την εβδομάδα ξεκινάω την μόνωση στην ταράτσα (θα μπει hyperdesmo)...
Η εν λόγω ταράτσα έχει εμβαδό περίπου 100τμ.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω (νόμιμα εννοείται..) ένα μικρό δωματιάκι , διαστάσεων (3χ2μ) , να έχει ίσα ένα παραθυράκι , μιας κ έχουμε ωραία θέα προς την θάλασσα κ να το χρησιμοποιώ σαν ησυχαστήριο , να χωράει ίσα ίσα ένα κρεββάτι και ένα μικρό γραφειάκι...
Τι με συμφέρει να φτιάξω;;
Γυψοσανίδα;
Αλφαμπλοκ;
Στην σκεπή του;

dbekos βγάλε τα κομπιούτερζ σου και πες μου κόστος σε κάθε περίπτωση.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#579300 Με τελικό προϋπολογισμό και για 15 τμ, είσαι στα 4.500€ με το κλειδί στο χέρι και με Α/C για θέρμανση-ψύξη, ίιιιιισως αγγίζεις τα 5.000€.
Τα 4.000 είναι "ευχολόγιο", μετά τα 5.500€ .... αρχίζει η κλοπή! :protest:
Τι και πως σαν κατασκευή, προφανώς δε μιλάμε για ... τα σπιτάκια που πουλάει το Praktiker. :iconcool:
Περί νομιμότητας-αδειών, ο λόγος στους ειδικούς όπως και για συντελεστές δόμησης (αν έχετε υπόλοιπο), χαρακτηρισμός ως βοηθητικός χώρος -δώμα κλπ.

ΥΓ : Διαβλέπω: :iconcool:
Αφού το φτιάχνω που το φτιάχνω, δεν το κάνω 20 τμ?
Να βάλω και μιά ντουλάπα απ΄άκρη σε άκρη, να εξασφαλίσω λίγο ακόμα αποθ. χώρο?
Τσάκω άλλο ένα 1.500άρι min, έπιασες τα 7.000€.

Για τον εξοπλισμό-επίπλωση (κρεββατο/γραφεία-κουρτίνα -φωτιστικά κλπ).... απ΄τα παλιά μωρέ, της αποθήκης, του εργένικου που είχα κλπ .
Αλλιώς, γράψε ... αλλο ένα χιλιαρικάκι.
Α, και που΄σαι! Ψυγειάκι mini, που να ανεβοκατεβαίνεις για νερό τώρα, +150€.
ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ ! :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#579303 Κι ένα πλυντήριο πιάτων γιατί πού ν'ανεβοκατεβάζεις τα ποτήρια από τις ουισκάρες που 'χουν πιωθεί :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:Κι ένα πλυντήριο πιάτων γιατί πού ν'ανεβοκατεβάζεις τα ποτήρια από τις ουισκάρες που 'χουν πιωθεί :iconcool:
1η νύχτα, είσαι καλεσμένος....

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#579316 Αν έχεις αποκλειστική χρήση ταράτσας, το λογικό είναι να φτιάξεις κήπο εκεί και όχι ένα δωμάτιο που δεν θα είναι κάπου πρακτικό όπως το περιγράφεις.
Θα πρέπει να έχει κατ'ελάχιστον WC, μικρή κουζίνα και χώρο για ένα κρεβάτι.
Ειδικά αν έχει ωραία θέα, είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείς.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:Αν έχεις αποκλειστική χρήση ταράτσας, το λογικό είναι να φτιάξεις κήπο εκεί και όχι ένα δωμάτιο που δεν θα είναι κάπου πρακτικό όπως το περιγράφεις.
Θα πρέπει να έχει κατ'ελάχιστον WC, μικρή κουζίνα και χώρο για ένα κρεβάτι.
Ειδικά αν έχει ωραία θέα, είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείς.

Αποκλειστικη χρηση εγω ....
Σκέφτομαι πολλα.
Ισως φτιαξω μια πέργκολα κ βαλω ενα χτιστο bbq..
Εξαλλου χωρο για ησυχαστηριο εχω (εκει που ειχες ερθει..).
Ειδωμεν..
Να τελειώσει πρωτα η μονωση κ βλεπουμε.