Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#578405 εγώ πάντως msi στηρίζω, όταν τους ζήτησα κάτι μου έστειλαν beta bios για πάρτη μου που δεν τα έβαλαν καν στο site της σελίδας

σε αντίστοιχο ζήτημα asus κτλ που διάβαζα στα internets κλάσιμο, οι άλλοι όμως έδωσαν υποστήριξη σε μητρική του '14
Άβαταρ μέλους
By kubiak
g8777 έγραψε:Εικόνα

:hmmm:
drdino έγραψε:Α εσένα σου δούλεψε τουλάχιστον, εγώ μόλις προσπάθησα να το μεταφράσω έπεσε το ρεύμα σε πλην την περιοχή.
ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ ΧΧΑ ΧΑΑΧ ΧΑ ΑΧ ΑΧ ΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΑΧ ΧΑ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΡΕ, ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
QsisVTS έγραψε:για κάρτες λες ή μητρικές;

Για τις gtx 1650 το λεω...

cabala10 έγραψε:ουτε και εγω μιλαω για a320 chipsets για τις b450 μιλαω

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#578637 μιας και λέγαμε για θερμοκρασίες

Άβαταρ μέλους
By sknipper
sknipper έγραψε:Για απλό video editing, κόψε ράξε βιντεάκια που θέλει η κόρη μου να βάλει σε κανάλι στο youtube τι προτείνετε; Παλιά υπήρχε το movie maker που δεν είναι πια ενσωματωμένο στα windows, να κατεβάσω αυτό ή κάποιο άλλο;
Πέρασε μια εβδομάδα και κανένας δεν απάντησε, μάλλον πέρασε στο ντούκου. Σας ξαναρωτάω μήπως και ξέρει κάποιος κάτι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#578765 Γνωμες για Chromebook? Σε βασικες ανάγκες αντικαθιστούν ένα λάπτοπ windows?

< G (5S) >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#578774 Αντί να σερφαρω στο κινητό να το κάνω εκεί, βιντεάκια, βιντεοκλήσεις. Και γιατί τα βλέπω φτηνότερα από ένα κλασσικό λάπτοπ.

< G (5S) >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#578775 να τα κάνεις στο κινητό...
ή κανα windows tablet...

αυτά ισχύουν για μένα βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#578776 Τάμπλετ δεν με βολεύει,θέλω πληκτρολόγιο,κινητό δεν βολεύει γιατί θέλω γυαλιά. Χαχα
Απλά ήθελα να δω τι παίζει .

< G (5S) >
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
bill33 έγραψε:Γνωμες για Chromebook? Σε βασικες ανάγκες αντικαθιστούν ένα λάπτοπ windows?

< G (5S) >

ψαξε καποιο μαγαζι που να τα χει χυμα
δες το απο κοντα
αν σου κανει, τσιμπα το

εχω φιλους που βολευτηκαν, γιατι καλυπτουν απολυτα τις αναγκες τους σε βαθμο που σταματησαν να χρησημοποιουν Η/Υ και
εχω φιλους που το πηραν, απηύδησαν και το εβαλαν αγγελια ινσομνια μεσα στη βδομαδα που το πηραν.

οτι και να σου πουμε εδω, αν δεν το δεις απο κοντα, μη το παρεις
Άβαταρ μέλους
By gakost
#578830 Bill33
Αν το θες μονο για ιντερνετ πάρε ένα iPad όχι το PRO. Χτυπάς και ένα Bluetooth πληκτρολόγιο που λες σε βολεύει και είσαι κύριος.