σε αντίστοιχο ζήτημα asus κτλ που διάβαζα στα internets κλάσιμο, οι άλλοι όμως έδωσαν υποστήριξη σε μητρική του '14
σε αντίστοιχο ζήτημα asus κτλ που διάβαζα στα internets κλάσιμο, οι άλλοι όμως έδωσαν υποστήριξη σε μητρική του '14
g8777 έγραψε:
drdino έγραψε:Α εσένα σου δούλεψε τουλάχιστον, εγώ μόλις προσπάθησα να το μεταφράσω έπεσε το ρεύμα σε πλην την περιοχή.ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ ΧΧΑ ΧΑΑΧ ΧΑ ΑΧ ΑΧ ΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΑΧ ΧΑ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΡΕ, ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...
QsisVTS έγραψε:για κάρτες λες ή μητρικές;
Για τις gtx 1650 το λεω...
cabala10 έγραψε:ουτε και εγω μιλαω για a320 chipsets για τις b450 μιλαω

sknipper έγραψε:Για απλό video editing, κόψε ράξε βιντεάκια που θέλει η κόρη μου να βάλει σε κανάλι στο youtube τι προτείνετε; Παλιά υπήρχε το movie maker που δεν είναι πια ενσωματωμένο στα windows, να κατεβάσω αυτό ή κάποιο άλλο;Πέρασε μια εβδομάδα και κανένας δεν απάντησε, μάλλον πέρασε στο ντούκου. Σας ξαναρωτάω μήπως και ξέρει κάποιος κάτι.
< G (5S) >
Amen and a-women!

< G (5S) >
ή κανα windows tablet...
αυτά ισχύουν για μένα βέβαια...
Amen and a-women!

Απλά ήθελα να δω τι παίζει .
< G (5S) >
bill33 έγραψε:Γνωμες για Chromebook? Σε βασικες ανάγκες αντικαθιστούν ένα λάπτοπ windows?
< G (5S) >
ψαξε καποιο μαγαζι που να τα χει χυμα
δες το απο κοντα
αν σου κανει, τσιμπα το
εχω φιλους που βολευτηκαν, γιατι καλυπτουν απολυτα τις αναγκες τους σε βαθμο που σταματησαν να χρησημοποιουν Η/Υ και
εχω φιλους που το πηραν, απηύδησαν και το εβαλαν αγγελια ινσομνια μεσα στη βδομαδα που το πηραν.
οτι και να σου πουμε εδω, αν δεν το δεις απο κοντα, μη το παρεις

Αν το θες μονο για ιντερνετ πάρε ένα iPad όχι το PRO. Χτυπάς και ένα Bluetooth πληκτρολόγιο που λες σε βολεύει και είσαι κύριος.