Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#574290 Ο Κινέζος είναι φίλος μαςΕικόναΕικόνα

< Note 6 >
Άβαταρ μέλους
By alexm
Obelix έγραψε:Ο Κινέζος είναι φίλος μαςΕικόναΕικόνα

< Note 6 >
Έχεις μιλήσει μαζί τους;
Θα δουλεύουν σωστά τα κουμπιά στην κονσόλα;
Τα χειριστήρια τιμονιού και οι φωνητικές εντολες;

.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#574334 Σε Mercedes που έχω δει μια χαρά δουλεύει.

< Note 6 >
Άβαταρ μέλους
By dekouk
Obelix έγραψε:Σε Mercedes που έχω δει μια χαρά δουλεύει.

< Note 6 >
Να επιβεβαιώσω κ εγώ ότι σε gla άλλαξα την χαζή οθόνη σε 8' HD, κ έβαλα κάμερα οπισθοπορείας. Έχει μείνει το μαμά menu, γυρίζεις στο νεο(οθόνη touch πλέον) έχεις navigation κ κάμερα με δυναμικές γραμμές στο παρκάρισμα. Όλα plug n play, όλα τα κουμπιά λειτουργικά.
Δε βλέπω το λόγο να μη γίνεται σε Ford Seat κλπ...
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#574378 Όμορφα! Πες λίγα πράγματα παραπάνω αν θέλεις, δεν υπάρχει πρόβλημα και ν' αναφέρεις την μάρκα της πηγής όσο και από πού το αγόρασες και το τοποθέτησες.
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#574384 Dekouk είναι android η οθόνη που έβαλες ή έχει proprietary software? Έχει σύνδεση με android auto/carplay? Μπορείς να συνδέσεις ενισχυτή για αναβάθμιση ηχοσυστήματος;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
alexm έγραψε:
Obelix έγραψε:Ο Κινέζος είναι φίλος μαςΕικόναΕικόνα

< Note 6 >
Έχεις μιλήσει μαζί τους;
Θα δουλεύουν σωστά τα κουμπιά στην κονσόλα;
Τα χειριστήρια τιμονιού και οι φωνητικές εντολες;

.
Τσεκαρε Ford Forum, να δεις τι έγραψα!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dekouk
Jorge_greek έγραψε:Dekouk είναι android η οθόνη που έβαλες ή έχει proprietary software? Έχει σύνδεση με android auto/carplay? Μπορείς να συνδέσεις ενισχυτή για αναβάθμιση ηχοσυστήματος;
Την έχω 4 σχεδόν χρόνια κ τότε προτίμησα λειτουργικό win γιατί ήταν το πιο κοντινό σε μαμά menu.. Δεν μπορείς να βάλεις carplay. Αν ρωτάς για mercedes παίζει ένα obd που το κάνει αναβάθμιση κ μπαίνει κ Android Apple. Εγώ για διαφορά ένα μήνα παραγωγής δεν μπορώ να αναβαθμίσω.. Θα γράψω πιο αναλυτικά στο ανάλογο τοπικό.!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#576786 Πάθαμε χοντρή ζημιά με το Leon.Εκει που πήγαινα σε επιτάχυνση με 3η φορτωμένη και πηγαίνοντας να κάνω αλλαγή σε 4η πήρε 2α. :vava: Ανάβει epc και αναβοσβήνει check,προχωράω γιατί ήμουν κηφισό να σταματήσω κάπου ασφαλής,ανοίγω βλέπω να έχει πετάξει λάδια.Οδική,το πάμε βελμαρ,δεν το έχουν βάλει ακόμα πάνω αλλά η πρώτη εκτίμηση είναι καινούργιος κινητήρας και χωρίς να το καλύψει η εγγύηση. :vava:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#576788 εβγαλε τη μπιελα αποξω :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#576789 Δυστυχώς το έμαθα! Περαστικά! Τόσο νέο αμάξι είναι τρελό πακέτο και τα κόστη θα είναι τρελά. Αν σωθεί το μπλοκ θα είναι μία πολύ καλή εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
By sargus
#576790 Όχι ρε φίλε...τι λες τώρα;;; πωπω!!
Καλά γιατί έγινε αυτό; Δεν κατάλαβες ότι μπήκε 2α και σανίδωσες το γκάζι; Δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή αν οδηγούμε επιθετικά και φρενάρουμε κατεβάζοντας σχέσεις, θα πάρουμε τον κινητήρα στα χέρια;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#576791 Γιατί αν έχεις 3η στον κόφτη και βάλεις 2α, η υπερστροφία δεν θα κάνει καλό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#576792 Αν έχει γεμίσει η 3η και κατέβεις σε 2α ναι.

Thanasisr περαστικά , εύχομαι τη μικρότερη δυνατή ζημιά.
Άβαταρ μέλους
By sargus
drdino έγραψε:Γιατί αν έχεις 3η στον κόφτη και βάλεις 2α, η υπερστροφία δεν θα κάνει καλό.

Δηλαδή αν έχεις 4η μισογεμάτη δε μπορείς πριν τη στροφή να κατεβάσεις σε 2α να σε φρενάρει; Πρέπει να πέσεις και εσύ στα φρένα; Είναι ίδιον των καινούργιων αυτοκινήτων; Γιατί παλιά φρέναρα έτσι και από 5η.