< Note 6 >
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal

Obelix έγραψε:Ο Κινέζος είναι φίλος μαςΈχεις μιλήσει μαζί τους;
< Note 6 >
Obelix έγραψε:Σε Mercedes που έχω δει μια χαρά δουλεύει.Να επιβεβαιώσω κ εγώ ότι σε gla άλλαξα την χαζή οθόνη σε 8' HD, κ έβαλα κάμερα οπισθοπορείας. Έχει μείνει το μαμά menu, γυρίζεις στο νεο(οθόνη touch πλέον) έχεις navigation κ κάμερα με δυναμικές γραμμές στο παρκάρισμα. Όλα plug n play, όλα τα κουμπιά λειτουργικά.
< Note 6 >

alexm έγραψε:Τσεκαρε Ford Forum, να δεις τι έγραψα!Obelix έγραψε:Ο Κινέζος είναι φίλος μαςΈχεις μιλήσει μαζί τους;
< Note 6 >
Θα δουλεύουν σωστά τα κουμπιά στην κονσόλα;
Τα χειριστήρια τιμονιού και οι φωνητικές εντολες;
.
Jorge_greek έγραψε:Dekouk είναι android η οθόνη που έβαλες ή έχει proprietary software? Έχει σύνδεση με android auto/carplay? Μπορείς να συνδέσεις ενισχυτή για αναβάθμιση ηχοσυστήματος;Την έχω 4 σχεδόν χρόνια κ τότε προτίμησα λειτουργικό win γιατί ήταν το πιο κοντινό σε μαμά menu.. Δεν μπορείς να βάλεις carplay. Αν ρωτάς για mercedes παίζει ένα obd που το κάνει αναβάθμιση κ μπαίνει κ Android Apple. Εγώ για διαφορά ένα μήνα παραγωγής δεν μπορώ να αναβαθμίσω.. Θα γράψω πιο αναλυτικά στο ανάλογο τοπικό.!
Ανάβει epc και αναβοσβήνει check,προχωράω γιατί ήμουν κηφισό να σταματήσω κάπου ασφαλής,ανοίγω βλέπω να έχει πετάξει λάδια.Οδική,το πάμε βελμαρ,δεν το έχουν βάλει ακόμα πάνω αλλά η πρώτη εκτίμηση είναι καινούργιος κινητήρας και χωρίς να το καλύψει η εγγύηση.
drdino έγραψε:Γιατί αν έχεις 3η στον κόφτη και βάλεις 2α, η υπερστροφία δεν θα κάνει καλό.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]