- 01 Ιαν 2015, 16:02
xenos γουιθ ολ ντου ρισπεκτ βασίζεις σε λάθος μονοπάτια.
Δεν πας να αγοράσεις το αμάξι που θέλεις αλλά αυτό που σου φαίνεται λογική αγορά βάσει κάποιων όχι και τόσο απόλυτων κριτηρίων.
159 --> το ότι πίνει όπως έχει ξανασυζητηθεί είναι θέμα πατήματος. Αυτοί τη στιγμή υπάρχουν παιδιά στο alfisti που γράφουν 11-12άρια με 147 σε συνθήκες κέντρου και εγώ στις ίδιες συνθήκες είμαι στο 9+.
Με το ίδιο πάτημα είσαι σίγουρος ότι δεν θα πίνει το ίδιο το Α4;
Για τα ανταλλακτικά επίσης θεωρώ ότι φοβάσαι υπερβολικά.
Η 147 έχει σταματήσει παραγωγή περισσότερα χρόνια αλλά δεν έχω θέμα...
BMW (γενικά, εν προκειμένω 320) --> όντως το αμάξι το παντρεύεσαι όπως λέει ο HF ΑΛΛΑ αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό αν στην τιμή αγοράς έχει φύγει όλη χασούρα.
Κοινώς αν το πάρεις σκοτωμένο (ρίξε μια ματιά στο Car να δεις τι εννοώ) τότε και να το πουλήσεις σκοτωμένο σε χ χρόνια δεν σε απασχολεί.
Προερχόμενος από MX-5 νομίζω ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή αρκεί να βάλεις τα κερατιάτικα τέλη στην εξίσωση με την τιμή αγοράς...
Για Α4 Β8 θα πρέπει να ψάξεις αποκλειστικά 160άρα έκδοση με ένα έξτρα power drive ή πως διάολο το λένε.
Χωρίς αυτό (απ' ότι μου είχε πει κάτοχος) δεν αξίζει τον κόπο και εσύ ερχόμενος από ΜΧ θα πάθεις καταθλιψάρα.
"I've seen things you people wouldn't believe; Attack ships on fire, off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tannhauser gate. All those moments will be lost, in time. Like.. Tears... In rain"