με έψησε η δυνατότητα για παρασκευή flat white με ένα κουμπί όπως επίσης και η αποσπώμενη αυτοκαθαριζόμενη γαλατιέρα.
Περισσότερα μόλις παραλάβω εντός της εβδομάδας.
Χαρμάνι κόκκινο φλυτζάνι.
Ααααααααααυτος είναι καφές!!

Από το Mi A1.
Fiat Panda 7,6l/100km
Ασίμω πα να φύγουμε ρε.
Σε λίγο θα μυρίσει το φόρουμ Μυρτώ και γαρύφαλλο στο πέτο,maximum users on line κάθε Κυριακή μετά το σχολασμα.
Πάμε στο ινσομνια, έχουν ωραίο sexction για μπάσκετ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
O YV έχει πλέον υποβάλλει και εγγράφως την παραίτησή του !
Η συγκεκριμένη είναι ένας συμβιβασμός αλλά από Nespresso που χρησιμοποιούσα από τότε που χάλασε η Lelit πολύ καλύτερη.
Θα χρησιμοποείται specialty κόκκος roasted τοπικά https://tribecoffeeroasters.com/
Το καλύτερο δε είναι οτι έχει την Delonghi Magnifica στην δουλειά η σύζυγος και ενθουσιάστηκε τόσο που μπορεί να φτιάξει εύκολα καλό καφέ, που άναψε άμεσα το πράσινο φως για υπεραυτόματη.
Dimitris_P έγραψε:Αλήθεια τι θα γίνει η Lelit;
Στην Lelit πέθανε ο ενσωματωμένος μύλος 2 μήνες πριν λήξει η εγγύηση και στάλθηκε πίσω στο Amazon με full refund.
dimik έγραψε:Δυστυχως δεν έχω χρόνο πλεον να ασχολούμαι, ξυπνάω στις 5 και γυρίζω σπίτι 20:30. Θέλω το πρωί να έχει ανάψει μόνη της, να ρίχνω τον καφέ και με ένα κουμπί να έχω τον καφέ έτοιμο για τον δρόμο.
5;
Εγώ την έχω σε πρίζα με ηλεκτρονικό timer, με το που ξυπνάω έχει ήδη ζεσταθεί και έχω φτιάξει τον καφέ σε 2-3' μαζί με backflush/καθαρισμό.
Και άσε τον g να πίνει φραπουτσίνο με γάλα αμυγδάλου και κανέλα Κεϋλάνης
My Flickr
Ειπαμε οκ.
Πχ μολις ηρθε ο κοφις αιλαντ. Μια νορμαλ ωρα
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

