Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#573510 Επειδή πρέπει να μαθαίνουμε (και να επιβραβεύουμε :iconcool: ) και τους επαγγελματίες με παραδοσιακό όνομα και πάθος για τη δουλειά τους :

Άβαταρ μέλους
By dimik
#581997 Τελικά έπεσε παραγγελία για υπεραυτόματη, το όνομα αυτής Delonghi Eletta Cappuccino Top https://www.delonghi.com/en-gb/products ... 132215214#

με έψησε η δυνατότητα για παρασκευή flat white με ένα κουμπί όπως επίσης και η αποσπώμενη αυτοκαθαριζόμενη γαλατιέρα.
Περισσότερα μόλις παραλάβω εντός της εβδομάδας.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#582001 Έφερε θείος εκ Κομοτηνής ελληνικό καφέ ΒΑΣΊΛΗ ΚΕΚΕΡΗ.
Χαρμάνι κόκκινο φλυτζάνι.

Ααααααααααυτος είναι καφές!!

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#582124 :s_omg

Ασίμω πα να φύγουμε ρε. :s_omg

Σε λίγο θα μυρίσει το φόρουμ Μυρτώ και γαρύφαλλο στο πέτο,maximum users on line κάθε Κυριακή μετά το σχολασμα. :s_omg
:help:

Πάμε στο ινσομνια, έχουν ωραίο sexction για μπάσκετ. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#582133 Όταν απο μία Lelit με pid πάς σε μία αυτόματη Delonghi (όσο και όσα και να κάνει), ... τσάμπα γράφουμε. :oops:

O YV έχει πλέον υποβάλλει και εγγράφως την παραίτησή του ! :(
Άβαταρ μέλους
By dimik
#582142 Δυστυχως δεν έχω χρόνο πλεον να ασχολούμαι, ξυπνάω στις 5 και γυρίζω σπίτι 20:30. Θέλω το πρωί να έχει ανάψει μόνη της, να ρίχνω τον καφέ και με ένα κουμπί να έχω τον καφέ έτοιμο για τον δρόμο.

Η συγκεκριμένη είναι ένας συμβιβασμός αλλά από Nespresso που χρησιμοποιούσα από τότε που χάλασε η Lelit πολύ καλύτερη.
Θα χρησιμοποείται specialty κόκκος roasted τοπικά https://tribecoffeeroasters.com/

Το καλύτερο δε είναι οτι έχει την Delonghi Magnifica στην δουλειά η σύζυγος και ενθουσιάστηκε τόσο που μπορεί να φτιάξει εύκολα καλό καφέ, που άναψε άμεσα το πράσινο φως για υπεραυτόματη.

Dimitris_P έγραψε:Αλήθεια τι θα γίνει η Lelit;

Στην Lelit πέθανε ο ενσωματωμένος μύλος 2 μήνες πριν λήξει η εγγύηση και στάλθηκε πίσω στο Amazon με full refund. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:Δυστυχως δεν έχω χρόνο πλεον να ασχολούμαι, ξυπνάω στις 5 και γυρίζω σπίτι 20:30. Θέλω το πρωί να έχει ανάψει μόνη της, να ρίχνω τον καφέ και με ένα κουμπί να έχω τον καφέ έτοιμο για τον δρόμο.

5; :lipsealed:
Εγώ την έχω σε πρίζα με ηλεκτρονικό timer, με το που ξυπνάω έχει ήδη ζεσταθεί και έχω φτιάξει τον καφέ σε 2-3' μαζί με backflush/καθαρισμό.

Και άσε τον g να πίνει φραπουτσίνο με γάλα αμυγδάλου και κανέλα Κεϋλάνης :s_roses
Άβαταρ μέλους
By drdino
#582161 Και κάπου εδώ θα έρθει ο μουσάτος να κράξει τους καφεΐστας για την ντόπα που παίρνουμε κάθε πρωί. :lol: