- 22 Μαρ 2019, 18:47
Τι λέτε ωρέ παλικάρια? Ψάχνουμε και για δικαιολογίες για την περίπτωσή της ?
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και τα @@ μου κουνιούνται, ο κλέφτης δεν έχει "χρώμα", αλλά το σχολιάζω επειδή οι περιπτώσεις παρακράτησης συντάξεων θανόντων, με εξοργίζουν !
Και το συμπέρασμα είναι ότι τα κατανάλωνε , αφού ,... δεν έχει να τα επιστρέψει. Θα μπεί σε ρύθμιση και π@τσες μπλέ!!! Ουστ ρε τσουτσέκια!!!
Και για τους 2 γονείς μου, που πέθαναν το 2013 και 2014, με το που δήλωσα το θάνατο (εντός εβδομάδος) στις αρμόδιες υπηρεσίες, σε 4-5 μήνες δεν ξαναέλαβαΝ σύνταξη στον τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας, στον οποίο ήμουν συνδικαιούχος. Πέραν του να ελέγχω τις καταθέσεις κάθε μήνα, για να δώ πότε (και αν) θα σταματήσουν, δεν διανοήθηκα να τα πειράξω. Καί όντως, σε <6μηνο τα "ρούφηξαν" αυτεπάγγελτα ως επιστροφή, οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Μάλιστα, η μητέρα μου επειδή πρόλαβε να πάρει 8 μήνες σύνταξη του πατέρα μου, που επέλεξε ως μεγαλύτερη, είχε στο τέλος (μετά το θάνατο της) υποχρέωση να επιτρέψει διαφορά 500€ που είχε εισπράξει, με εντολή που είχε εκδοθεί απο τον ΟΓΑ, στο όνομά της. Μάλιστα , είχε καταλογισθεί η αποπληρωμή, σε 6 δόσεις.
Πηγα λοιπόν ο ίδιος στην υπηρεσία (πέριξ Ομόνοιας), όπου έφυγα ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

, διότι θέλοντας να κάνω "εκκαθάριση", ενημερώθηκα ότι το συγκεκριμένο ποσό, ανήκε σε κατηγορία που άπαξ και πεθάνει ο "υπόχρεος" .... ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! (το είχα γράψει και στο φόρουμ, διότι είχα εκπλαγεί). Περιττό να πώ ότι ζήτησα σχετική βεβαίωση (μην τυχόν και γίνω άθελά μου σαν... τη Λοίζου

) και η υπάλληλος , μου έδωσε αντίγραφο του ΦΕΚ με την περίπτωση, επειδή εντυπωσιάστηκε απο τη δική μου ... τίμια πρόθεση.
Και ας επανέλθω στο θέμα μας :