Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:
popolaros έγραψε:ουτε εγω ξεχναω τι σημαινει ΔΕΞΙΑ και τι καταστροφη εκανε και συνεχιζει να κανει στην χωρα.

παμε παρακατω....

δεν πειραζει ας μην τον βλεπεις καλα τον αλεξη. ηρθε η ωρα σου για πρεσβυωπικα γυαλια ουτως η αλλως.

συνεχιζε να πιστευεις το αγιο φως και ολα καλα.

το ΠΑΣΟΚ στην απόξω ποπολάρε μου; :shifty:

:s_mad :s_mad

ΘΑ CΕΒΕCΤΕ! :rtfm: :rant:

Εικόνα

Η Ελλάδα που μπορούσε... :s_cry

Νίκος Παππάς έγραψε:
Να πάει να ψηφίσει ο κόσμος, να μην επιτρέψει στο 1/4 να κυβερνήσει τα 3/4.

Αν δεν πάει όμως δεν δικαιούται να ομιλεί, όπως έλεγαν κάποτε.

Η δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση

Από το Mi A1.

Ααααακριβώς. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#572615 +1 Νικοπαππα
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#572630 Τι μωράκι ειναι αυτη η Λοϊζου... :svivhaha:
======================================
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου φέρεται να "εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει και το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου "ξέχασε" να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες".

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την εφημερίδα, "η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ. Τον Μάιο του 2019 η κυρία Λοΐζου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα".

Αναμένεται η απάντησή της για το όλο ζήτημα.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... teras-tis/

https://www.news247.gr/politiki/myrsini ... 05441.html
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#572633 Δεν κατάλαβες καλά. Με αυτό τον τρόπο έκανε αντίσταση και αγώνα ενάντια στη φτωχοποίηση που της επιβλήθηκε από την τρόϊκα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#572637 Eddie τι γίνεται με το σενάριο , ποιος βγαίνει τώρα :hmmm:
ο υποβολέας πάλι έχει πιάσει κουβέντα με την κοπέλα στην υποδοχή :rant:
Αμέρικαν Μπαρ το κάναμε πάλι :x

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#572648 Εγω παντως το πρωκτο θεμα δεν το πιστεύω... :)

Θα περιμενω εξηγηση απο Ποπολαρο... :sorry:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#572653 Θα σου εξηγησω εγω

Οταν ξεχασε να δηλωσει τον θανατο της μανας της και επαιρνε την συνταξη ηταν ΝΔ
Τωρα αλλαξε και το θυμηθηκε. Δεν θα ξανακλεψει. Ειναι συριζα πλεον.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#572655 Για vetting ούτε λόγος ε; Πιο χαζοί κι από τα μπρόκολα.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
gianik έγραψε:Εγω παντως το πρωκτο θεμα δεν το πιστεύω... :)

Θα περιμενω εξηγηση απο Ποπολαρο... :sorry:

δεν καταλαβαινω το υφακι σου.

απο ποτε δινω εξηγησεις για το τι γινεται στην λοιζου ή στον συριζα.

σου εχω αναφερει οτι αποτελω γραφειο τυπου;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#572676 Αν εκλεγεί πάντως θα βρει λεφτά να επιστρέψει τα λεφτά αν όχι?? που θα τα βρεί? απο τα δικαιώματα του μπαμπά???

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#572677 Περιμένετε δηλαδή ότι αυτά τα λεφτά θα επιστραφούν από την επαναστάτρια του γλυκού νερού; :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Παραιτήθηκε και επισήμως η Μυρσίνη Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να λαμβάνει επί 5,5 έτη τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της. 

Η ίδια σε σχετική επιστολή της που έδωσε στα ΜΜΕ αναφέρει τα εξής: 

"Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάποια Μέσα Ενημέρωσης εμπλέκουν δύο ξεχωριστές υποθέσεις που με αφορούν.  Η μία περίπτωση σχετίζεται με την τιμητική σύνταξη που λάμβανε η μητέρα μου, βραβευμένη και πολυγραφότατη συγγραφέας, Μάρω Λοΐζου από τον Υπουργείο Πολιτισμού. Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή. Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν είναι δικό μου, αφού, μετά το θάνατο της μητέρας μου, αμέσως τον δήλωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες.

Μάλιστα, αναγνώρισα το χρέος μου γι αυτή την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου και το αποπληρώνω.

http://www.thetoc.gr/politiki/article/p ... istoli-tis
Άβαταρ μέλους
By popolaros
224v έγραψε:Αν εκλεγεί πάντως θα βρει λεφτά να επιστρέψει τα λεφτά αν όχι?? που θα τα βρεί? απο τα δικαιώματα του μπαμπά???

.

δικο της προβλημα... δεν καταλαβαινω την ανθρωποφαγια...
Άβαταρ μέλους
By DAP
#572694 Του @λου δικαιολογιες....Επειδη μου εχει τυχει στο οικογενειακο περιβαλλον να κατατιθεται η συνταξη του θανοντος και μετα τον θανατο του παρα τις οχλησεις μας προς το αρμοδιο ταμειο με συμβουλη της τραπεζας δεν τα αγγιξαμε μεχρι που μετα απο μερικους μηνες ενεργοποιηθηκαν οι αρμοδιοι και χωρις να μας ενοχλησουν :lol: τα ξαναπηραν πισω.....
Γιατι δεν εκανε κατι παρομοιο.... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#572698 Τι λέτε ωρέ παλικάρια? Ψάχνουμε και για δικαιολογίες για την περίπτωσή της ?
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και τα @@ μου κουνιούνται, ο κλέφτης δεν έχει "χρώμα", αλλά το σχολιάζω επειδή οι περιπτώσεις παρακράτησης συντάξεων θανόντων, με εξοργίζουν !
Και το συμπέρασμα είναι ότι τα κατανάλωνε , αφού ,... δεν έχει να τα επιστρέψει. Θα μπεί σε ρύθμιση και π@τσες μπλέ!!! Ουστ ρε τσουτσέκια!!! :rant:

Και για τους 2 γονείς μου, που πέθαναν το 2013 και 2014, με το που δήλωσα το θάνατο (εντός εβδομάδος) στις αρμόδιες υπηρεσίες, σε 4-5 μήνες δεν ξαναέλαβαΝ σύνταξη στον τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας, στον οποίο ήμουν συνδικαιούχος. Πέραν του να ελέγχω τις καταθέσεις κάθε μήνα, για να δώ πότε (και αν) θα σταματήσουν, δεν διανοήθηκα να τα πειράξω. Καί όντως, σε <6μηνο τα "ρούφηξαν" αυτεπάγγελτα ως επιστροφή, οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Μάλιστα, η μητέρα μου επειδή πρόλαβε να πάρει 8 μήνες σύνταξη του πατέρα μου, που επέλεξε ως μεγαλύτερη, είχε στο τέλος (μετά το θάνατο της) υποχρέωση να επιτρέψει διαφορά 500€ που είχε εισπράξει, με εντολή που είχε εκδοθεί απο τον ΟΓΑ, στο όνομά της. Μάλιστα , είχε καταλογισθεί η αποπληρωμή, σε 6 δόσεις.
Πηγα λοιπόν ο ίδιος στην υπηρεσία (πέριξ Ομόνοιας), όπου έφυγα ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ :lol: , διότι θέλοντας να κάνω "εκκαθάριση", ενημερώθηκα ότι το συγκεκριμένο ποσό, ανήκε σε κατηγορία που άπαξ και πεθάνει ο "υπόχρεος" .... ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! (το είχα γράψει και στο φόρουμ, διότι είχα εκπλαγεί). Περιττό να πώ ότι ζήτησα σχετική βεβαίωση (μην τυχόν και γίνω άθελά μου σαν... τη Λοίζου :roll: ) και η υπάλληλος , μου έδωσε αντίγραφο του ΦΕΚ με την περίπτωση, επειδή εντυπωσιάστηκε απο τη δική μου ... τίμια πρόθεση.

Και ας επανέλθω στο θέμα μας :