Dimitris_P έγραψε:Αυτό με την "αίσθηση" γιατί το βάζουν; Να μας μπερδέψουν; Ξέρω πχ πώς είναι οι -18 ;
Όταν φυσαει αερας το κρυο γινεται ποιο αισθητο.
j.marr έγραψε:Aφού δεν το μπορείτε ο γαμωχιονο μείνετε στα γαμωσπιτά σας με τις γυναικούλες και τα παιδάκια σας και παίξτε κανα επιτραπέζιο.
Μου ήθελαν και χιονοδρομικό χωρίς αλυσίδες οι άλλοι οι κατσίβελοι σήμερα.![]()
Στα θετικά κάμποσοι SUVατοι με αλυσιδούλα σιγούλια σιγούλια κιουρίες
Εθνική οδό εχθές το βράδυ με την Ζέτα χωρίς αλυδίδες προσπερνούσα κάτι ML και X5.

Edit: Στο ύψος του Καπανδριτίου.
Στο δικό μου κιόλας που λόγω ανάρτησης, ζαντολάστιχου και θόλου, χωράνε με τα χίλια ζόρια πίσω μόνον κουβέρτες και όχι κανονικές αλυσίδες, το χιόνι είναι μια ταλαιπωρία...
Εαν οχι, υπαρχουν και τα χειμερινα λαστιχα....
Οπως κανουν εκει στις βορειες χωρες, οι ασχετοι, οι αμπαλοι, οι απολιτιστοι με τα λαστιχακια τους και δε φορανε ουτε αλυσιδες, ουτε κολιε ουτε μενταγιον.
Dimitris_P έγραψε:Αυτό με την "αίσθηση" γιατί το βάζουν; Να μας μπερδέψουν; Ξέρω πχ πώς είναι οι -18 ;
Εχει να κανει με την υγρασια.
Οσο περισσοτερη τοσο σε ενοχλει το κρυο.
Οπως και με την ζεστη.
italakias έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Αυτό με την "αίσθηση" γιατί το βάζουν; Να μας μπερδέψουν; Ξέρω πχ πώς είναι οι -18 ;
Εχει να κανει με την υγρασια.
Οσο περισσοτερη τοσο σε ενοχλει το κρυο.
Οπως και με την ζεστη.
Όχι μόνο. Αν έχει -2 και δυνατό αέρα, η αισθητή είναι μικρότερη.
KWSN-Men έγραψε:j.marr έγραψε:Aφού δεν το μπορείτε ο γαμωχιονο μείνετε στα γαμωσπιτά σας με τις γυναικούλες και τα παιδάκια σας και παίξτε κανα επιτραπέζιο.
Μου ήθελαν και χιονοδρομικό χωρίς αλυσίδες οι άλλοι οι κατσίβελοι σήμερα.![]()
Στα θετικά κάμποσοι SUVατοι με αλυσιδούλα σιγούλια σιγούλια κιουρίες
Εθνική οδό εχθές το βράδυ με την Ζέτα χωρίς αλυδίδες προσπερνούσα κάτι ML και X5.
επειδη ησουν ελαφρυς.
Edit: Στο ύψος του Καπανδριτίου.
elteo έγραψε:Και στην Βόρεια Ελλάδα που ζω οι 7 στους 10 φοράνε χιονολάστιχα.
καλα τα λες και ετσι ειναι. Εμεις ομως που τα θελουμε για 3-4 ημερεσ 2-3 φορες το χρονο τι κανουμε?..
Keyword: ατομική ευθύνη πολίτη
Είναι καλύτερα στον κρύο δρόμο, στη βροχή και προφανώς και στο χιόνι. Με το που θα μπει όμως ή άνοιξη θέλουν απαραίτητα αλλαγή.
Προσωπικά, αν και ζω σε παραθαλάσσιο μέρος με χιόνι μια φορά στα 10 χρόνια για 2 ημέρες, το χειμώνα έχω πάντα χειμερινά ελαστικά. Μια 2η τετράδα σιδερένιες ζάντες για να μην ζαντάρεις-ξεζαντάρεις 2 φορές το χρόνο, και τέλος.
Η αισθητή θερμοκρασία με το θερμόμετρο συμβαδίζουν σε ξηρό κλίμα. Μόσχα μέχρι -25 περπατάς άνετα. Μετά ζορίζεσαι στην αναπνοή(μέχρι -36 έχω ζήσει). Θεσσαλονίκη κάτω από το 0 τρως πολύ ξύλο
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας