Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By leonp
#56579 + κρατάνε πιο πολλά χρόνια οι μπαταρίες γιατί με μόνο 1-2 βουρτσίσματα τη μέρα, χαλάνε από αχρησία.

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#56582 Μονο που πρεπει να καθαριζεται πολυ καλα γιατι καμια φορα λερωνεται και το σωμα εκτος απο τις κεφαλες φυσικα..!
Άβαταρ μέλους
By JBT
sknipper έγραψε:Δυστυχώς έχουμε μάθει με τα "πρωτότυπα" ή μεγάλων εταιρειών (για να πληρώνουμε τα έξοδα διαφήμισης και προώθησής τους στην ελληνική αγορά). Τα αντίστοιχα (όχι αντίγραφα) μας κακοφαίνονται. Τι θα πει αντίγραφο, δεν ισχύει η έννοια, εφόσον ελεγχθεί και εγκριθεί πρακτικά είναι ίδιο. Στο εξωτερικό χρόνια τώρα πάνε και παίρνουν χύμα τα χαπάκια τους δεν υπάρχει θέμα. Αν τους πεις να πληρώσεις τα διπλά-τριπλά για να πάρεις το επώνυμο θα σου πουνε που να το βάλεις.

Δυστυχώς λαμβάνεις σαν θέσφατα πράγματα που σού έχουν πει ή νομίζεις ότι έχεις βιώσει και χωρίς να γνωρίζεις καθόλου το θέμα, τα πασάρεις σαν τέτοια. Λυπηρό που το έχω παρατηρήσει σε πάμπολλα άλλα θεματάκια...

Στο διαταύτα, άκυρο αυτό που γράφεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#56612 Εχω καραφλιασει με αυτα που διαβαζω για τις οδοντοβουρτσες! :s_whiteflag
Ευτυχως που μοιραζομαστε τα εξτενσιον με την γυναικα μου και δεν θα φαινεται. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#56641 Ελα ντε, οι ανταλλακτικες κεφαλες ειναι για καθε μερα, να εχεις διαφορετικη για να μη βαριεσαι, οχι για διαφορετικα άτομα... :shifty:

Τι διαβαζει κανεις....

Meanwhile in the bathroom...

Εικόνα

Geo ακουει? :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
trident1971 έγραψε:Ελα ντε, οι ανταλλακτικες κεφαλες ειναι για καθε μερα, να εχεις διαφορετικη για να μη βαριεσαι, οχι για διαφορετικα άτομα... :shifty:
Τι διαβαζει κανεις....

γιατί η πιθανότητα να είναι για αλλαγή όταν φθαρούν, είναι κάτι που σε ξεπερνάει.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#56690 ζόρικη η αλλαγή κεφαλής λέμε....

Άβαταρ μέλους
By g8777
#56700 Κιλομεατερ βλεπω οτι επιμενεις κιολας. Και καλα τα μαθηματικα ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ , την καρμοιρια που αναδιδει με τετοια κινηση πως την αντεχεις;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#56725 Έτσι.....
Βασικά σκέφτομαι να χρησιμοποιούμε όλοι την ίδια κεφαλή για οικονομία.... Επίσης έχω διαπιστώσει ότι μπορείς να επαναχρησιμοποίησεις την οδοντόκρεμα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#56726 Κοιτα, απ οτι εχω καταλαβει δεν το λες και πολυ στ' αστεια αυτο. Μαλλον σε εχει διαφθειρει η υπεβολικη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
Θυμησου: With great power comes great responsibility.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#56728 Εγω αυο που ξερω ειναι οτι ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του προσωπικα ειδη υγειηνης
Γιατι θα πρεπει να καταναλωνουμε την καθε ηλιθια ηλεκτρονικη εφευρεση ;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#56730 Εντάξει, μπορεί να κλείσει το θέμα τώρα.