Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
REALZEUS έγραψε:Πες μου τουλάχιστον ότι φοράει χειμερινά... :s_smile

Καλοκαιρινά

glf έγραψε:Dearborn που λέει, στο Detroit;

Ακριβώς.

Thomas_C200K έγραψε:Τυχερός ο ντιριντίνος. Η Ευρώπη μια ζωή στον κουβά.
@Drdinos βάζεις χειρόφρενο?

Την τύχη δεν την βλέπω πουθενά, δεν είναι καθόλου ευχάριστο, ειδικά όταν έχει να δουλέψει κανείς εκτός.
Δεν βάζω τίποτα μόνος μου, ό,τι κάνει όταν το βάζω στο P.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Thomas_C200K έγραψε:Τυχερός ο ντιριντίνος. Η Ευρώπη μια ζωή στον κουβά.
@Drdinos βάζεις χειρόφρενο?

Θωμάκο, όταν θες να την αμολήσεις στην ύπαιθρο, βρίσκεις τίποτα από το κρύο ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#564277 Μου αρεσε η εκτος φορουμ συναντηση με αξιολογο συν-φορουμιτη. Ωραιος ανθρωπος, ενδιαφεροντα θεματα, χαλαρη συζητηση, περασε πολυ ευχαριστα η ωρα :s_howdy

Βγαλαμε και σελφι :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#564476 Δεν μου άρεσε που εχθές το μεσημέρι πηγαίνοντας να πάρω το αμάξι για να γυρίσω σπίτι, δεν έπαιρνε μπρος... :rant:
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μπαταρία ή κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα, στην πορεία όμως πρόσεξα πως αναβόσβηνε το φωτάκι του immobilizer στο καντράν. Ξανά βγήκα από το αυτοκίνητο, κλείδωσα ξεκλείδωσα μπας και είχε μπλοκάρει, καθάρισα το κλειδί μπας και είχε βρωμιά, αλλά όσες φορές και αν προσπάθησα τίποτα... Άναβε η μηχανή για 2-3 δεύτερα και μετά πάλι τα ίδια. Ήθελα να αποσυνδέσω την μπαταρία αλλά δεν είχα τα κατάλληλα κλειδιά μαζί. Πήρα τηλέφωνο τον μηχανικό αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει, οπότε αναγκαστικά κάλεσα οδική. Η φάση είναι πως είχα παρκάρει και σε άκυρω σημείο που δεν μπορούσε να προσεγγίσει εύκολα το φορτηγό της οδικής. Εντωμεταξύ στο internet διάβαζα κάτι για αλλαγή μίζας ή σε άλλους η αντιπροσωπεία πρότεινε αλλαγή καντράν, επειδή εκεί βρίσκεται το immobilizer :lipsealed:

Μου άρεσε που περιμένοντας την οδική βοήθεια και έχοντας άπλετο χρόνο στην διάθεση μου μέχρι να έρθει βρήκα ένα post σε ένα forum για VW που πρότεινε να γυρίσεις μισή στροφή το κλειδί στην μίζα για να δώσεις ρεύμα και να περιμένεις για κανένα δεκάλεπτο βλέποντας το φωτάκι του immobilizer να αναβοσβήνει. Έτσι και έκανα και μετά από 11 λεπτά για την ακρίβεια βλέπω με έκπληξη το φωτάκι του immobilizer να σβήνει. Γυρίζω άλλη μισή στροφή το κλειδί και έφυγα! :thumbsup:

Απίστευτο πράγμα το internet! Από εχθές δεν μου ξανα παρουσίασε το πρόβλημα!
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#564505 Axel ψάξτο λίγο μη ξανασυμβει.

Το immobiliser είναι μια πλακετα και όταν χαλάει νεκρώνει εντελώς. Καμία ενδειξη δεν έχει και τίποτα δεν λειτουργεί.
Και αυτό με την αλλαγή καντράν ψιλοακυρο μου ακούγεται...
Έτσι όπως τα λες μου έκανε το Micra πριν 2 μήνες όταν βγήκε off η μπαταρία του.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#564507 Το θέμα είναι τι να πρωτοαλλάξεις; Την πλακέτα του Immobilizer; Σε αρκετούς είχε πρόβλημα ο "αναγνώστης" του immobilizer, που βρίσκεται εκεί που μπαίνει το κλειδί. Και άντε να βρεις μάστορα που να γνωρίζει το αντικείμενο και να του έχει ξανα τύχει.

Από την άλλη, αυτός που έκανε την πατέντα με το 10λεπτο, δεν του ξανα εμφάνισε το πρόβλημα. Θα το παρακολουθήσω τις επόμενες ημέρες και αν το ξανα εμφανίσει θα το πάω στο συνεργείο, αλλιώς θα το αφήσω ως έχει.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#564510 Είχε ανάψει μια φορά πριν χρόνια το λαμπάκι αερόσακου στο Nissan...βρήκα στο ίντερνετ ένα tip, έκανες 5-6 φορές μια σειρά από κινήσεις με το κλειδί στη μίζα..... Κατάφερα και το έσβησα... Ξανα εμφανίσθηκε έπειτα από 4_5 χρόνια, ξανά τα ίδια το έσβησα.... Δεν ξανά βγήκε....

Ψαρώσε και ο πεθερός με την γνώση του ίντερνετ και για κάθε πρόβλημα μετά με ρώταγε τι λέει το ίντερνετ:-)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#564524 Υποψιάζομαι πως το QQ ειναι ακομα στην εγγύηση. Πάνε μια βόλτα λοιπόν και ας αλλάξουν οτι πρεπει να αλλαχτεί.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#564996 Μου αρέσει ΤΡΕΛΑ που επανήρθαν (τουλάχιστον) τα 2/3 των φωτό μου (και άλλων τόσων panoramio χρηστών) στο google Earth! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#565035 Απλά ενσωματώθηκε το κομμάτι των φωτογραφιών οι οποίες εκκρεμούσαν σαν ενα upload στο google photos.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#565052 Εντωμεταξύ ανοίγω προχθές που συζητούσαμε για τις φωτογραφίες σου στο Μέτσοβο το Google Earth και βλέπω να είναι γεμάτο από φωτογραφίες σου, οπότε λέω χαρά στο κουράγιο του, ξανά ανέβασε τις φωτογραφίες του από το Panoramio στο Google Earth! :lol:
Μόνο στον δρόμο για το Μέτσοβο (Πολιτσές) πρέπει να είχε καμιά 30άρια δικές σου.