Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By famas
#54851 Eνδεχομένως μιλάμε για πρώην ολλανδικά-βελγικά f16, τα οποία όμως έχουν δεχθεί MLU, δλδ. είνια ανώτεrα ας πούμε από τα δικά μας block 30.
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30596474
Άβαταρ μέλους
By iant
krom έγραψε:su-25 στα 10χλμ στα οποία δεν ανεβαίνει, χωρίς ραντάρ, με ληγμένο r-60 που έχει ίσα με 3 κιλά κεφαλή για κάνα ελικόπτερο, κατέρριψε αεροπλάνο 250 τόνων λοκάροντάς το με θερμικό στο πιλοτήριο.

Κάθε μηνα βγάζουν και μια ηλίθια μουφιά και ο ιαντ σαν σωστός δημοσιογράφος τρέχει πρώτος να μας ενημερώσει για την υπ'αριθμόν 69124333 ΝΕΑ θεωρία που βγάζουν οι ρώσοι. Εδώ πόσταρε φωτογραφίες και καλά απο ΔΟΡΥΦΟΡΟ όχι 'ρώσικο αλλα αμερικάνικο' που έδειξαν σε ρώσικο κρατικό κάναλι ρε φούστη σαν ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Και σε μισή ώρα αποδείχτηκε ότι είναι ελεεινή ψευτιά. Κάθε μήνα και περισσότερο ρόμπα.

ΙΑΝΤ ΔΩΣΕ Κ'ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσύ, που είσαι σοβαρός, πότε θα μας πεις τι έκαναν οι δικοί σου με την έρευνα για 2 Μαϊού 2014 στον Οδησσό;
Βρήκαν ποιοι ήταν αυτοί που έκαψαν τους ανθρώπους; Τους έπιασαν;
Άβαταρ μέλους
By IKE
#54974 Βρέθηκαν, ήταν ρώσσοι μισθοφόροι.
Άβαταρ μέλους
By dimitris
#55247 Μου έκανε καλή εντύπωση το αεροδρόμιο του Βελιγραδιου. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από της Θεσσαλονίκης, καθαρό, χωρίς φασαρία. Είχε μια υποφωσκουσα παρακμή (π.χ. τρακτέρ να ρυμουλκει trailers με αποσκευές), αλλά κατα τα άλλα απέπνεε πιο πολιτισμένη ατμόσφαιρα από αυτό της Θεσσαλονίκης. Το δε προσωπικό ήταν ευγενέστατο, και το θηλυκό προσωπικό μαλλον το είχαν περασει από casting.
Επίσης πολυ καλή εντύπωση μου έκανε και η Air Serbia, με καινουρια, καθαρά και άνετα airbus, συμπαθητικα και ωραια παρουσιασμενα snacks και αεροσυνοδους από την αφρόκρεμα της σλαβικης ομορφιάς.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#55248 Τι ακριβώς σου άρεσε ρε συ στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου ? Ο έλεγχος ασφαλείας μέσα στο gate (κι αν αλλάξεις gate ξαναπερνας από την αρχή, ολοι...μου έχει τύχει) ή τα τραγικά duty free?

Παίζει να είναι το χειρότερο αεροδρόμιο που έχω πάει ποτέ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#55255 :rtfm: Τι δεν καταλαβαίνετε;
dimitris έγραψε:... το θηλυκό προσωπικό μαλλον το είχαν περασει από casting.
...
...και αεροσυνοδους από την αφρόκρεμα της σλαβικης ομορφιάς.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#55256 To newark έχει όμως 2 μέτρια μαγαζάκια να φας ήρεμα πριν την πολύωρη πτήση. Πολύ βολικό.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#55259 Α τώρα είδα και για Air Serbia.

Πτήση στις 12 παρά το βράδυ, overbooked, βάζουν το συνάδελφό μου μέσα και μένα με αφήνουν εκτός, 2 ώρες καθυστέρηση, με τα πολλά με βαζουν αλλά ξεχασμένη βαλίτσα στο Βελιγράδι.

Ποτέ ξανά Air Serbia.
Άβαταρ μέλους
By dimitris
Χρήστος Λάππας έγραψε::rtfm: Τι δεν καταλαβαίνετε;
dimitris έγραψε:... το θηλυκό προσωπικό μαλλον το είχαν περασει από casting.
...
...και αεροσυνοδους από την αφρόκρεμα της σλαβικης ομορφιάς.

Ναι βέβαια, απομονώνουμε μέρος του μηνύματος για να εξαγουμε τα συμπεράσματα που μας βολεύουν. :x :rtfm: :lol:

Και δεν ανέφερα και το εξαιρετικό φρέσκο παγωτό από το σταντ (το προσωπικό του οποίου επίσης το είχαν περασει από casting). :oops:

Ειναι πιθανό βέβαια όλα να μου έκαναν καλή εντύπωση γιατί ήμουν ευδιάθετος που ερχόμουν διακοπές.

Δε συγκρίνω το αεροδρόμιο του Βελιγραδιου με κανονικά αεροδρόμια πολιτισμένων χωρών, αλλα αν συγκρίνω με το skg θλιβομαι, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη οτι συγκρίνουμε μια χώρα της ΕΕ με μια χώρα που είχε πόλεμο πριν 12 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#55535 Συγκλονιστική δημοσίευση στο αγγλόφωνο msn, σχετικά με την μαρτυρία του πιλότου της τελευταίας πτήσης των Κυπριακών Αερογραμμών στο εγκαταλελειμμένο σήμερα αερολιμένα της Λευκωσίας (παρατίθενται σχετικές φωτογραφίες του φετινού Νοέμβριου), κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974...

http://www.msn.com/en-us/news/world/pil ... cid=HPCDHP
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#55721 Αγνοείται αεροσκάφος της AirAsia με 162 επιβαίνοντες

http://www.protothema.gr/world/article/ ... o-eleghou/

Τι διάολο, μαύρη τρύπα φύτρωσε εκεί;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#55727 Μεταφέρθηκε το τρίγωνο των Βερμούδων εκεί.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
http://www.theguardian.com/uk-news/2014 ... twick-vs43