Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Μια χαρά είναι αυτό. Απλά θες μαθήματα yoga για να μπεις και να βγεις...

χωρις γιογκα :shifty:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#563860 Σε εργοστασιακό δεν έχω μπει Μήτσο, αλλά ένα πειραγμένο 9άρι με χάλασε με τα τσάφ-τσουφ της σκάστρας. Βέβαια είναι εργαλείο, δεν το συζητάμε! :superman:

Ελτέε (sic :shifty: ):

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Σε εργοστασιακό δεν έχω μπει Μήτσο, αλλά ένα πειραγμένο 9άρι με χάλασε με τα τσάφ-τσουφ της σκάστρας. Βέβαια είναι εργαλείο, δεν το συζητάμε! :superman:

μπορεις να το εχεις τεντωμενο χωρις τσαφ-τσουφ.Και το δικο μου ετσι ειναι.
Ουτε εμενα μου αρεσουν.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#563942 Εζησα με το Κουγκα 3 μερες, και οντως μονο το GPS βολευε η touch screen, για την πληκτρολογηση της τοποθεσιας… Όλα τα αλλα μπιπλικια δεν ενδιεφεραν ένα χρηστη (εμενα) των τριων ημερων και ειδικα σε αυτοκινητοδρομους. Συμφωνω με Δια σε οσα ειπε… Τα ματια στον δρομο και όχι στις οθόνες...….
Άβαταρ μέλους
By elteo
#563943 Να κόψουμε και τα smartphones. Μια χαρά είναι τα features phones με τα κουμπιά.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#563956 Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει κάτι καλύτερο με τον συνδυασμό touch screen/φυσικά κουμπιά. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις κάτι στα γρήγορα χωρίς να αποσπαστεί επαρκώς η προσοχή. Για όσα χρόνια τουλάχιστον ο άνθρωπος ακόμα οδηγάει και πρέπει να προσέχει το δρόμο, χρειαζόμαστε πρόοδο στο θέμα.

Αντίστοιχα με τα smartphones σε φάση που χρειάζεσαι κάτι αμέσως. Με ένα dumbphone θα ήσουν πιο σβέλτος κατά πάσα πιθανότητα και με ένα χέρι, αλλά εκεί δεν κινδυνεύει η ασφάλειά σου (συνήθως) και των γύρω σου οπότε την σχετική αργοπορία ή δυσκολία την κάνεις μούχτι γιατί τα οφέλη είναι πολύ μεγαλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#563987 Δηλαδή ποια λειτουργία στην touch οθόνη είναι τόσο critical που πρέπει να γίνει απευθείας και δεν μπορεί να περιμένει 5 δευτερόλεπτα πχ όταν ο οδηγός δεν μπορεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή να ασχοληθεί;
Η μήπως με τα φυσικά κουμπιά του κλιματισμού πχ ψαχουλευε κάνεις να αλλάξει μισό βαθμό την ώρα που έκανε προσπέραση νταλίκας σε επαρχιακό

Έχω την αίσθηση ότι μάλλον δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει πολύ αυτά τα μηχανήματα και τα έχετε στο μυαλό σας λες και είναι τίποτα περιπολικά.... Οραματίζομαι τα δύο γερόντια του Muppet show στο θεωρειο να λένε πάει τα χαλάσανε τα αυτοκίνητα με αυτά τα ηλεκτρονικά και τις οθόνες, στην τσέπη το iphone βέβαια .
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#563997 Μήπως όμως με τα αναλογικά-περιστροφικά χειριστήρια για διάφορα things είναι λίγο καλύτερα γιατί λόγω αφής καταλαβαίνεις τι κ πως χωρίς να χάσεις την οπτική επαφή με το δρόμο ενώ με haptic/touch λύσεις χρειάζεται να δεις που το βάζεις ? (γουίνκ)
ΕΡΩΤΗΜΑ

ΥΓ critical είναι να βάλει σταν ξέρωγω κ να χρειάζεσαι άμεσα ωτική απολύμανση με λίγο monster magnet ξέρωγω
Άβαταρ μέλους
By 224v
#564005 Συγνωμη κιολας αλλα δεν μου εχει τυχει μεχρι τωρα, να θελω να αλλαξω την θερμοκρασια στο κλιματισμο ΜΙΣΟ βαθμο και συγχονως να προσπερναω Νταλικα… (βαζω σταθερα 24 βαθμούς χειμώνα καλοκαιρι…) και ακομα το 2.24v του 90 την διατηρεί σταθερα εχοντας καπου στη καμπινα ένα αισθητηρα…. Ομολογω ότι δεν εχω βαλει θερμομετρο ψηφιακο μεσα στο σαλονι για να το τσεκαρω αλλα η προσωπικη ου ανεση όπως νοιωθω δεν με προβληματιζει ακομα και σε μεγαλες διαδρομες, με αλλαγες εξωτερικης θερμοκρασίας.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#564006 Καλά εσύ κάνεις σαν τους παππούδες που τους βάζουν μπροστά από ένα ΑΤΜ τώρα....ο κόσμος προχωράει. Δεν θα μείνει στο 90.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
KiloMeater έγραψε:Δηλαδή ποια λειτουργία στην touch οθόνη είναι τόσο critical που πρέπει να γίνει απευθείας και δεν μπορεί να περιμένει 5 δευτερόλεπτα πχ όταν ο οδηγός δεν μπορεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή να ασχοληθεί;
Η μήπως με τα φυσικά κουμπιά του κλιματισμού πχ ψαχουλευε κάνεις να αλλάξει μισό βαθμό την ώρα που έκανε προσπέραση νταλίκας σε επαρχιακό

Έχω την αίσθηση ότι μάλλον δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει πολύ αυτά τα μηχανήματα και τα έχετε στο μυαλό σας λες και είναι τίποτα περιπολικά.... Οραματίζομαι τα δύο γερόντια του Muppet show στο θεωρειο να λένε πάει τα χαλάσανε τα αυτοκίνητα με αυτά τα ηλεκτρονικά και τις οθόνες, στην τσέπη το iphone βέβαια .

Σιγά την διαστημική τεχνολογία στην οποία δεν έχουμε πρόσβαση. Σε ένα αυτοκίνητο με φυσικά χειριστήρια κλιματισμού μπορείς να αλλάξεις ρυθμίσεις χωρίς καν να πάρεις τα μάτια σου από το δρόμο. Να παίζω με το τάμπλετ, σαν έφηβος, για να αλλάξω μια ρύθμιση που θα μου έπαιρνε μισό δευτερόλεπτο με τα κλασικά χειριστήρια... :tomato:
Άβαταρ μέλους
By 224v
elteo έγραψε:Καλά εσύ κάνεις σαν τους παππούδες που τους βάζουν μπροστά από ένα ΑΤΜ τώρα....ο κόσμος προχωράει. Δεν θα μείνει στο 90.

Χμμμ ο κοσμος προχωραει και θελεις δεκάδες αισθητήρες στο οχημα για να σου λεει πραγματα αχρηστα στην διαδικασια οδηγησης… σε μια οθονη που πρεπει να βλέπεις αντι να βλέπεις το δρομο!!! :yahoo:

Προσωπικα ειχα PC το 1984 με τα φοβερα 20 Mb δισκο και τρεχαμε Lotus, Symphony, Word 2000 κ.α.που τρεχανε ευκολα και δεν επιαναν χωρο τωρα βεβαια θελουμε GB... και βαρεια προγράμματα. Οι ειδικοι ξερουν (εγω όχι) εάν αυτά που κανουν τωρα τα μηχανιματα τα ψηφιακα θα μπορουσαν να γινονται και με άλλο ελαφρυτερο συστημα εκτος των windows or Ios κ.λ.π.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#564018 Τι να πρωτοσχολιασω 224..... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#564021 Giuseppe Busso παντως θελουμε. :inlove:

MΠΟΥΣΣΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΦΑΣΙΤ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :inlove: :inlove: :inlove: